Şimdi Ara

EGEMEN KORKMAZ NASIL GİDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kötü ihtimal ile iyi bir yedek olurdu. Alves-Kjaer olacak anladık ama yedekte bari Egemen kalsaydı

• Tamamen sacmalik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşı beğenmemiş işte,hemen yönetime sallamayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi bilir.
  • Egemen nasil gider bende anlamadim. En kotu ihtimalle iyi bir yedek olurdu.

Uzuldum:((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir yedek dediği adam kaç yaşına gelmiş sakatlık sorunu var 2m dan asağı istemiyordur 2. bir stoper alınacak ki muhtemelen maicon yollanıyor çok doğru hamle yol ver gitsin 2 kapı gibi yabancı al gençler ile yedekle bende severdim ama yaşı gereği zaten en fazla 1 sene daha oynar ama 2 3 seneden aşağı sözleşmeye imza atmazdı o yüzden gitsin daha iyi... Ayrıca ayağı o kadar yamuk bir stoper ne kadar iyi olursa olsun sampiyon takımda olmaz...
  • Ortalama 50 maç var gelecek sezon, Egemen ve Mert'e ihtiyacımız vardı yazık oldu.. Alves denen el bombası dururken Egemen çok büyük hata diyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  EGEMEN KORKMAZ NASIL GİDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

egemen'i severim ama dayanamadım

• egemen iyi hosta para manyagı bir adam gitsin gsye bide gsde oyansın.
  • Koca Yürekli İnsan...

• Demek ki o bölgeye yeni transfer gelecek.
  • egemen mi kaldı, burası karabük değil Fenerbahçe. Versinler 6-7 daha alsınlar bir tane daha kjaer, yabancı sorunun yok bir şey yok, ne egemeni..
  • Sakatlık sorunu var
  • geldiği gibi gider bunda şaşırılacak bişi yok kjaerin yanına yeni bir transfer daha gelicek maicon olabilir
  • Az maç oynuyordu
  • BEYLEEE

• Egemenin serbest bırakılması çok üzdü beni egemeni çok seviyorum ve çok iyi de bi defans oyuncusu demekki stopere sağlam bi defans düşünülüyor
  • Üzüldüm gitmesine, en azından 1 yıl daha kalmasını isterdim. Bence mevcut stoperlerimiz arasında en iyisiydi. Alves'ten daha çok güven veriyordu. Kadlec ve Serdar hala takımdayken Egemen'in gitmesi üzdü. Yolu açık olsun, umarım gideceği takımda başarılı olur.
  • muhtemelen sakatlık sorunu yüzünden anlaşmadılar. yoksa herkes biliyor egemenin 1-2 sene daha oynayabileceğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

egemen mi kaldı, burası karabük değil Fenerbahçe. Versinler 6-7 daha alsınlar bir tane daha kjaer, yabancı sorunun yok bir şey yok, ne egemeni..

ne kadar kolay demi ''versinler 6-7 alsınlar'' demek para senin değil sonuçta. acaba senin o 6-7 ye en ufak katkın oldu mu

yahu sakatlık falan demeyin bu adam bi kere uzun sakatlık yaşadı. sanki 4-5 kere sakatlandı sezon boyunca. o uzun sakatlıktanda taş gibi döndü.Egemen döndükten sonra 6-7 haftada sadece 1 gol yemiştik

ben ilk 11 oynayabileceğini bile düşünürken yönetimin yedek olarak bile düşünmemesi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.