Şimdi Ara

EGEMEN KORKMAZ NASIL GİDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sezon 2 ay kesin olmuyordu. Beşiktaş'tan para için ayrılmıştı bizimle de aynısını yaşadı sanırım. Sık sık sakatlanan, ligde iyi olsa da faul yapmaktan başka iş bilmediği için üst düzey isimler karşısında afallayan bir futbolcuydu. Galatasaray bol keseden dağıtıyor bugünlerde. Gitsin istediği maaşı alsın orada.
  • İy oldu güle güle gitsin. Umarım Galatasaray alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahin yeteneksizi iyi oldu..

• Verdiği katkılar için teşekkür ederiz ama form açısından güven vermiyor, yaşlandı ve istediği ücreti de karşılamazsık muhtemelen, bence stratejik yönden çok iyi bir karar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolu açık olsun. GS'ye giderse milli takım kapıları da açılır. Bizde ağzıyla kuş da tuttu yine çağrılmadı.

• Artık maçlara nereyle baktığınızı cidden merak ediyorum. Futbol zekası çok düşük bir isim. Son 7 8 maçını izleyin, top indirecek yerde indirmeyip, 0 dan gol demesi yapacak kadar ileri düşünce bir futbol anlayışı yaparak. Takımı sabote etti. Bunların yanında aşırı tepki veriyor. Gerekli gereksiz bir sürü sarı kartı var. Kendini zorlayınca sakatlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

egemen mi kaldı, burası karabük değil Fenerbahçe. Versinler 6-7 daha alsınlar bir tane daha kjaer, yabancı sorunun yok bir şey yok, ne egemeni..

ne kadar kolay demi ''versinler 6-7 alsınlar'' demek para senin değil sonuçta. acaba senin o 6-7 ye en ufak katkın oldu mu

yahu sakatlık falan demeyin bu adam bi kere uzun sakatlık yaşadı. sanki 4-5 kere sakatlandı sezon boyunca. o uzun sakatlıktanda taş gibi döndü.Egemen döndükten sonra 6-7 haftada sadece 1 gol yemiştik

ben ilk 11 oynayabileceğini bile düşünürken yönetimin yedek olarak bile düşünmemesi

muhasebeci misin? Nerden biliyorsun katkım olup olmadığına,sen kimsin, ne kadar beni ne kadar tanıyorsun, nasıl hakkımda hüküm de bulunuyorsun?

Verecekler tabi, geçen sene para verdiler mi ? Onca şeye destek oluyoruz karşılığında selçuk bekiri izliyoruz, verecekler paşa paşa verecekler. Öyle hem cam kenarı hem şoför mahalli olmuyor.. Egemen kim, yarı sezon olan yarı sezon olmayan kaç yaşına gelmiş biri, abartmaya gerek yok.

• Gelsin bize bizde para cok. Yılda 2.5 milyon eurodan 3 yil sozlesme veririz oynar

• Nereye gideceğine bağlı bence.

Bursaya giderse uçakla gider diyorum .
  • quote:

quote:

quote:

egemen mi kaldı, burası karabük değil Fenerbahçe. Versinler 6-7 daha alsınlar bir tane daha kjaer, yabancı sorunun yok bir şey yok, ne egemeni..

ne kadar kolay demi ''versinler 6-7 alsınlar'' demek para senin değil sonuçta. acaba senin o 6-7 ye en ufak katkın oldu mu

yahu sakatlık falan demeyin bu adam bi kere uzun sakatlık yaşadı. sanki 4-5 kere sakatlandı sezon boyunca. o uzun sakatlıktanda taş gibi döndü.Egemen döndükten sonra 6-7 haftada sadece 1 gol yemiştik

ben ilk 11 oynayabileceğini bile düşünürken yönetimin yedek olarak bile düşünmemesi

muhasebeci misin? Nerden biliyorsun katkım olup olmadığına,sen kimsin, ne kadar beni ne kadar tanıyorsun, nasıl hakkımda hüküm de bulunuyorsun?

Verecekler tabi, geçen sene para verdiler mi ? Onca şeye destek oluyoruz karşılığında selçuk bekiri izliyoruz, verecekler paşa paşa verecekler. Öyle hem cam kenarı hem şoför mahalli olmuyor.. Egemen kim, yarı sezon olan yarı sezon olmayan kaç yaşına gelmiş biri, abartmaya gerek yok.

mantığa bak allahım ya. böyle insanlar çıkıp futbol konuşuyor işte

egemen'in yerine 6-7 ye alınan futbolcuların hesabını bjk-gs gibi parasız kalırsak ilerde kim vericek ? sen mi verecen ?

• quote:

Sende iyice havalara girmişsin. Versinler 6-7 imiş.. Sanırsın fenerbahçe değil barcelona.. egemen korkmaz türkiye liginde ki en sağlam defanslar arasında, göndermek aşırı derecede saçmalık. Örnek veriyorum, allah korusun Kjaer sakatlandı, 1-2 ay forma giyemeyecek.. Hadi bi Kjaer daha aldın 6-7 milyona o sahada.. Sonra diğer defans oyuncun kırmızı kart cezalısı.. Nerde alternatifin? Kim oynayacak u21'den adam mı koyacaksın.. Şu ligde 1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu gördük, hala türkiye liginde 11 oynayabilecek bir oyuncuyu yedeğe koymayıp gönderiyorlarsa saçmalıktan başka bir şey değil..

Bu arada bence Kjaer'den başka hiç iyi oyuncu alamayacaksınız nani, ospima falan hep hikaye gibi geliyor ama bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Paşa paşa verecekler diyon ama bence hiç veremicekler başka oyuncu gelmicek sende ağlıcan burda gibime geliyor ama inşallah alırsınız kardeşim kimsenin üzülmesini istemeyen iyi niyetli bir insanım tüm takımlar şampiyon olsa keşke

• Egemen gitmemelidi, kesinlikle yanlis karar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli sakat ve yaşlı. İyi defans olabilir ama gelecek yok. Sebebi bu. Ayrıca para konuşur Egemen için, takım değil.
  • Egemen konusunda şunu diyebilirim, Türkiye de hakemler hakem olsa birçok futbolcu gibi 10 maçı 90 dk tamamlayamaz. Giden gider üzülmeyin bu kadar. Hele Mert için hiç üzülmeyin. Yazın deseler yazacağımız tek performansı 2010-11 deplasmandaki ts maçı. Bu sezon 8 maç 10 kayıp puan. bjk kupa maçında 15 m plaseden yediği gol vardı Yusuf Şimşekten filan. Tamam Volkan esareti vardı belki ama sesini de çıkartmadı ben daha iyiyim diye hakkını savunsaymış, daha iyi olup olmadığı ise tartışılır.
  •  EGEMEN KORKMAZ NASIL GİDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sezonun yarısında sakat olan adama o para çok...Beğenmiyorsa gider...Sağlam adam lazım bize
  • yahu adam bursadan sonra 3 takım değiştirmiş,
    3 yıl ts
    1 yıl bjk
    1 yıl fb

neden acaba?

bir düşünün bakalım,

tüm bu takımların yöentimi ve teknik direktörü salakmı?
    neden bu kadar övdüğünüz adamdan birer senede vazgeçiyorlar....?

bi bilen siz varsınız.

• alın size BİLGİ
    bilgi olmadan fikir olmaz diyorum her zaman.....

ÇOK MUHTEŞEM OYUNCUNUZ....
    sadece 17 lig maçı.....

EGEMEN KORKMAZ NASIL GİDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

quote:

egemenin gitmesi üzdü yürekten oynayan bir adamdı. ama pereiranın kafasında alves-kjaer var belli ki egemen yedek için fazla pahalı ve fazla kaliteli zaten o da kabul etmemiştir bence yedek kalmayı. 2 MN € luk yedek tutamayız. ilk 11 içinse kronik sakatlık var deniyordu ve sakatlığı öyle 1-2 maçta değil sakatlandı mı tam sakatlanıyor sonra doldurmaya çalışıyoruz yerini yoksa en iyi türk stoper kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.