Şimdi Ara

EGEA UÇUYOR RESMEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
14.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımın yazılımlı egeasıyla turladım bugün kaç beygir olduğunu tam bilmiyorum 1.6 dizeldi resmen uçuyor kullanırken cok mutlu olarak kullandım. stock dizel egeada kullanmıştım o bile zaten fazlasiyla tatmin etmişti dip gaz yapınca zaten yerinde durmuyordu yazılımlı araç sürmeyi bugün tecbrübe edindim diyebilirim. Zaten kaliteli bir araç fazlasiyla tavsiye ederim 1.6 dizelini. 320d 520d bunlarla yürüdüm otobanda 5-6 boy fark yediler öyle diyebilirim rcz alacaktım normalde fakat egea alıp yazılım yapabilirim bu tecrübemi sizinle paylaşmak istedim.

• Sınıfının en güçlü dizeli Astra K cdti stage 1 yazılım ile 170hp 400nm tork civarına çıkıyor ve 184 lük 320d ve 520d leri geçemiyor. Dpf ve egr iptali ile 200hp civarına ulaşıp 1 2 boy anca atıyor Astra k.

Uzun lafın kısası Egea da çok ciddi bir modifikasyon yoksa anca 15 senelik 320d leri geçer.
    Şu yazılım işini hiç anlamadım. Aracın 0-100 verisi 9.7 saniye zaten, piyasadaki çoğu aracın önünde, daha fazla yormanın anlamı var mı aracı...

320d 5-6 boy fark falan komik ama belli bir hıza kadar başabaş gidecektir. Onlar gibi gidersin ama duramazsın diye aklınca egea'ya laf atan arkadaşlar, 320d ile 1.6 dizel egea'nın fren mesafesi arasında 0.4 metre var(37.8m-38.2m)

Gidip de duramayan araç 43 metre fren mesafesi ile accent blue...
  • Dikkat et uçabilirsin ama onlar gibi duramazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-DECF0C154

Dikkat et uçabilirsin ama onlar gibi duramazsın
    Fren testi yaptım gayet başarılıydı.

bu arada egea orjinal kaç beygir yada tam modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 8 Nisan 2019; 0:58:25 >

Orijinalden alıntı: deniz006

yürüdünde video nerde yoksa kimse sana inanmaz

bu arada egea orjinal kaç beygir yada tam modeli nedir
    Video çekmedik daha doğrusu aklıma gelmedi. İnanılmayacak bir şey değil. Egea yerinde duramıyordu

egea 2017 modeldi sanırım orijinal olarak 120 beygirdi yazılımlı net kaç bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 8 Nisan 2019; 1:0:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egeanın tam modeli nedir
    geçen yıl açıldı
    Captiva'ya makyaj geliyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rcz alacakken egea almaya yönelmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: auto_man

Rcz alacakken egea almaya yönelmek
    işin ilginç yanı rcz nere egea nere arada daglar fark var..anlaşılan adamın zevki 180 derece dönmüş

iyki egeadan inip bmwye binmemiş bmwnin içini görse egeaya küser bmw alamaya niyetlenirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 8 Nisan 2019; 1:9:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

işin ilginç yanı rcz nere egea nere arada daglar fark var..anlaşılan adamın zevki 180 derece dönmüş

iyki egeadan inip bmwye binmemiş bmwnin içini görse egeaya küser bmw alamaya niyetlenirdi

Alıntıları Göster
    spor ve hızlı bir araç düsünüyordum egea spor olmasada çok hızlı olduğu için kararım değişti.

• Biri su döksün uyandırsın arkadaşı. Belli ki Rüyasında Ferrari'nin adı Fiat olmuş. Rüyada zaman mekan vs yok neticede. Rüya tabirlerine baktım bulamadım. Tabir bile edilemiyor anlaşılan.

Sınıfının en güçlü dizeli Astra K cdti stage 1 yazılım ile 170hp 400nm tork civarına çıkıyor ve 184 lük 320d ve 520d leri geçemiyor. Dpf ve egr iptali ile 200hp civarına ulaşıp 1 2 boy anca atıyor Astra k.

Uzun lafın kısası Egea da çok ciddi bir modifikasyon yoksa anca 15 senelik 320d leri geçer.

Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Bildiğim kadarıyla Stage 1 Egea'lar yaklaşık 155 Beygir oluyor çok yüksek bir rakam olmasa da aracın kasası da hafif olduğu için gayet keyif verici bir hale geliyor.Ama yazılım dışında motorda küçük oynamalar yapılıp biraz daha yüksek bir güç alınabilir.
    Hatchback Egea'ların neler yapabildiklerini bu gözler canlı canlı gördü.
  • tabi lan manyak mısın

Ama yürüyen aksam, diskler, yalıtım ne olursa olsun yine de bir B sınıfı sedan.
    Üzerine harcanırsa; büyük fren diskleri, jant, spor süspansiyon, içine profesyonel ses yalıtımı elbette sıkı bir araç olur. Mesele o kadar parayı Egea'ya harcamaya değer mi sorusuna karar vermek...

7-8 sene sonra malesef bilinçsiz sokak serserilerinin eline düşmeye başlayınca epey oraya buraya patlayan Egea haberleri görürüz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.