Şimdi Ara

EGEA UÇUYOR RESMEN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
1
Favori
14.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forum çoluk çocuk kaynıyor. 5-6 sayfa yorum yazılmış çoğu ergen lafları. İnşallah hepsi çoluk çocuktur eğer yetişkin iseler vah benim ülkemin haline...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2022 Honda Civic Eco Executive
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    azıcık tahsil ve eğitimle açıklama yapmadan öz sözle ne denmek istediğini anlayabilecek seviyeye gelirsin.

Sınıfının en güçlü dizeli astra da yazmışsın. daha ne yazdığından haberin yok. çok boş bir yorum. başka 1.6 160hp dizeller de var.

"1.6 160 beygir en bilinen örneklerden 1.6 dci var." bak bu cümleyi anlamakta zorlanma diye yazdım.
    ayrıca

mercedes 1.6
    honda 1.6

bak burada da mercedes ve honda nın da 1.6 160 hp dizeli var demek.

ispat:

yusuf24@2 hafta

Sınıfının en güçlü dizeli Astra K cdti stage 1 yazılım ile 170hp 400nm tork civarına çıkıyor ve 184 lük 320d ve 520d leri geçemiyor. Dpf ve egr iptali ile 200hp civarına ulaşıp 1 2 boy anca atıyor Astra k.

Uzun lafın kısası Egea da çok ciddi bir modifikasyon yoksa anca 15 senelik 320d leri geçer.

chrissrathfield

1.6 dci 160hp

edit: klavye azizliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 20 Nisan 2019; 14:56:5 >

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Tahsil konusunda sende tahsili olduğum konusunda şüphem yok.

Sen önce sınıf nedir onu öğren. Opel Astra sınıfın en güçlü dizelin sahiptir. 0 100 değeri manuel olanın 9.4sn dir. (euro 6.2). Açıp tork beygir grafiğini bir incele anlayabiliyorsan.

Konuya durduk yere 1.6 dci 160 yazmanın amacı nedir? Senin ne dediğinden, dediğinin hangi anlamlara gelebileceğinden haberin yok kendi kendine çıkarımlar yapıyorsun. Aslında daha çok kıvırma mahiyetinde.

Neymiş hondanın 160hp lik dizeli varmış. Var mı Türkiye'de? Hayal mi edelim olmayan motoru? Opelin de var ama bahsetmiyorum Türkiye'de olmadığı için. Kendini bişey biliyor zannediyorsun. Taa 2015 yılında Astra K nın 1.6 160hp lik motoru için yorumlarım var. Aç bak. Boş yapma.

Talisman ile Astra yı Aynı sınıfa sokmadan bilgi düzeyin kendini belli ediyor zaten fazlasına gerek yok. Sonrada ben talismanı kastetmedim dersin. Sanki dci 160 her modelde var gibi.

Sırf bende foruma üyeyim demek için anlamsız saçma mesajlar atıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Nisan 2019; 20:21:17 >
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).

• 1. 6 multijet bravo al 120lik at yazılımı egeadan kat kat iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    chrissrathfield@geçen hafta

1.6 dci 160hp

yusuf24@geçen hafta

Sadece reno da yok o dizel. Opelde ve honda da var. Ama piyasada yok doğru düzgün.

araç sınıfı mı vermişim ben orada. şizofren misin kafan mı başka yerde. hem sadece renoda var dediğimi sanıyorsun hem araçların sınıflarıyla ilgili yorum yaptığımı sanıyorsun.

önce anla sonra cevap ver. banlıyorum seni. istediğin gibi at salla dur.

Git kum bölümünde oyna. Buralar sana göre değil.

Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • İnmedimi bu egea daha ?

• Havada durdum. Şahitlerim var.

• Kim ne derse desin. 1 yildir kullanıyorum. Tüm gençlere ve kendini genç hissedenlere tavsiye ederim. Ivmelenmeyi yada diğer degisle koltuğa yapıştırma olayını en ucuz yaşatacak olan araç budur. Sürüşü çok ama çok keyifli. Otomatigi sorunsuz. 2 yıldır binlerce araçtan sadece 1-2 hata duydum, okudum. Daha pahalısi tabi ki var. Parası olan onu alabilir. Üstelik benim araçfa yazılım yok. Olsa ne olur artık düşünemiyorum.

• Usulca bırakıyorum. Uçan kardeşlerin bu durumu bilsin sonra yine uçsun.

www.euroncap.com
    Resmi Fiat Tipo 2016 güvenli derecelendirme sonuçları
    https://www.euroncap.com/tr/results/fıat/tipo/25457

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.