Şimdi Ara

Egea için kapora vereli 25 gün oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 16 haziran'da egea 1.4 için kapora vermeme rağmen üretim planlaması dahi henüz yapılmamış, süreci hızlandırabilmek için yapılacak bir şey var mı? St her sorduğumda yok şu gün yok bu gün belli olacak diye oyalıyor. Ne önerirsiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllar önce araba alacağız. Miata'yı beğendik. Kapora vermemiz ve bir ay beklememiz gerektiğini söylediler. "Araba için sıra mı bekleyeceğiz lan" deyip almadık. Ki söz konusu araba Miata idi. Yılda 100 tane satmıyordur. Bir Egea için asla ön sipariş vermem. Mal varsa alırım. Yoksa başka arabaya bakarım.

Otomobil konusu benim için basit. Para-çokomel. Çokomel yoksa para yok. Kimse kusura bakmasın. Yüz tane marka, bin tane model var. Araba anında teslim edilemeyecekse arabayı almam. Arabayı satmak için onların benim peşimde koşması gerekir. Arabayı satmaya çalışan onlar. Benim almak için peşlerinden koşturmam saçma. Bu temel mantığı unutmaz iseniz hepimiz rahat ederiz. Araba almak için adamların peşinden koşuyorsunuz. Sonra böyle şeyler yaşanıyor.

Şu anda pandemi sürecinde böyle aksaklıklar normal. Beklentinin çok üzerinde bir talep var. Üretim de uzunca süre durmuştu. Bir birikim normal. Ancak, normal dünya düzeninde almak istediğiniz ürünün peşinde ASLA koşmayın. Onların sizin peşinizden koşması lazım. Para sizde. Mal onlarda. Parayı istiyorlarsa, onlar sizin peşinizden koşsun. İşin doğası budur.
  • Naz yapiyorlar bir yüz lira sikistiriver satış temsilcisine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Bizden birine de yüzlük sıkıştırabilir, aynı iş yaparız. Hiçbir şey
  • Facebook'daki bir Egea grubundayım, grupta üretimde görevli arkadaşlar da var. Verdikleri bilgiye göre Temmuz ayında teslim edilmesi gereken araçların çoğu Ağustos ayına sarkmış, yeni sparişlerin teslimi için de eylül-ekim ayından bahsediliyormuş. Fabrika bayileri bilgilendirmiş bu konu hakkında.
  • Ağustos zammıyla beraber alırsın hocam aracı

• Fabrikanın patronuyla bi görüş üretimi hızlandırırlar belki :D
  • Koç ailesine bi mail atayım en iyisi :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GangstaBop G kullanıcısına yanıt
    Bu yola çıkarken araç 97.800 TL'ye geliyordu karar veremedim sonra siparişini geçtim aracın fiyat 101.500'dü en son 102500 oldu,ağustosta da 2k gelse 104.500 1 ayda cebimden fazladan 6.5 bin çıkacak...Teşekkürler yeni Türkiye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 11 Temmuz 2020; 16:51:5 >
  • artemes A kullanıcısına yanıt
    Haziranın sonunda teslim diyorlardı bana,bu aya yetişir herhalde hocam.
  • 70 li yıllarda ford siparişi verirdin 6 aya 1 seneye gelirdi. Oda hangi renk gelirse. İşte yeni Türkiye bu

• artemes A kullanıcısına yanıt
    Grubun ismi ne hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • agustosta uretim yok

• Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    Ben o dediğin dönemden şubat ayında geçtim. Bayi bana daha banttan girmemiş aracı satacak üstene mart zammida olabilir diyince vazgeçtim sıfır almaktan. Martta 2. El tertemiz bi egea buldum 11bin km de servis bakımlı ve garantili. Cebime 10bin+ tl kaldı. Bekleme stresiinide çekmedim.

• fiyat artacak büyük ihtimalle eminim o fiyat farkını senden isteyecekler.
    atıyorum 105 bin liraya anlaştın ama şuan 108 bin olduysa aradaki 4 bin lirayı isteyecekler senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A6FE86A8D

Grubun ismi ne hocam
    Fiat Egea Club olarak geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hijacke-R

Haziranın sonunda teslim diyorlardı bana,bu aya yetişir herhalde hocam.
    Çok da bilgi sahibi değilim ama inşallah gönlünüze göre olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Bizden birine de yüzlük sıkıştırabilir, aynı iş yaparız. Hiçbir şey
    Bu cümleyi en az 10 defa okudum ve anlamadım

• Aga iptal edebilirsen et bende şubatta aldım 1.4 olanı dün kısmet oldu erzurum-elazığ yaptım illallah ettim. Yokuşlarda çok yoruyor çekmiyor araba onun dışında herşey güzel aslında ama değiştiricem kafaya koydum

• Yıllar önce araba alacağız. Miata'yı beğendik. Kapora vermemiz ve bir ay beklememiz gerektiğini söylediler. "Araba için sıra mı bekleyeceğiz lan" deyip almadık. Ki söz konusu araba Miata idi. Yılda 100 tane satmıyordur. Bir Egea için asla ön sipariş vermem. Mal varsa alırım. Yoksa başka arabaya bakarım.

Otomobil konusu benim için basit. Para-çokomel. Çokomel yoksa para yok. Kimse kusura bakmasın. Yüz tane marka, bin tane model var. Araba anında teslim edilemeyecekse arabayı almam. Arabayı satmak için onların benim peşimde koşması gerekir. Arabayı satmaya çalışan onlar. Benim almak için peşlerinden koşturmam saçma. Bu temel mantığı unutmaz iseniz hepimiz rahat ederiz. Araba almak için adamların peşinden koşuyorsunuz. Sonra böyle şeyler yaşanıyor.

Şu anda pandemi sürecinde böyle aksaklıklar normal. Beklentinin çok üzerinde bir talep var. Üretim de uzunca süre durmuştu. Bir birikim normal. Ancak, normal dünya düzeninde almak istediğiniz ürünün peşinde ASLA koşmayın. Onların sizin peşinizden koşması lazım. Para sizde. Mal onlarda. Parayı istiyorlarsa, onlar sizin peşinizden koşsun. İşin doğası budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 13 Temmuz 2020; 11:48:37 >

• Eğer imkanınız varsa başka bir araca yönelmenizi tavsiye ederim.Kimse o motordan memnun değil.Hem çok yakıyor hemde performansı standarttan bile kötü.Aynı ücretlere başka arabalar varmı bilmiyorum.Aklınızı karıştırmak istemem ama söylemek istedim sadece
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.