Bildirim
aracı bugün satsak 2 ay sora araç alsak kasko indirimi devam edermi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sattıktan sonra poliçeni dondurabiliyorsun. Bu durumda yeni araba aldığında ona aktarabilirsin, indirimin devam eder. Ama poliçeni iptal edip kalan süre için paranı iade aldınmı iş değişir. Bu durumda her şirket farklı uyguluyor süreyi.
Başıma geldiği için biliyorum. İptal edilen poliçeden sonra bazı firmalar 1 ay, bazıları 3 daha azıda 6 ay sürede yeni araç alırsan hasarsızlık indirimini uyguluyor. Ben iptalden sonra yeni aracıma (iptal sonrası 35 gün geçmişti) istediğim ve daha uygun fiyatlı şirketi seçemedim. Başka 3 ay süre uygulayan şirketten yaptırmak zorunda kaldım. Hasarsızlık indirimimim ise % 60 idi.
En iyisi sigorta acentalarından alınacak güncel bilgiyle hareket etmendir. Uygulamalar ha bire değişip duruyor çünkü._____________________________ -
Şirketiniz ve acentenizden memnunsanız , en geç iki ay içerisinde yeni bir araç alacaksanız , poliçenizi dondurmanız menfaatinize olur
Not : Poliçe bitiş tarihi yakın değilse ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 4 Eylül 2008; 11:00:34 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
teşekkürler..... _____________________________ -
Bu arada aklıma şu geldi. aracımın kaskosu ekimde doluyor. ben aracı şimdi satsam kaskoyu dondursam aralıkta araç alsam kasko indirimim devam edermi. _____________________________ -
Şimdi size ben kendi şirketimden yola çıkarak cevap veriyim ;
başlangıç tarihinden itibaren 9 ay sonra aracınız hasar almadıysa bu süre içinde , hasarsızlık indirimine hak kazanırsınız ... yani poliçenizi herrhangi bir nedenden dolayı iptal ettirmeniz durumunda hasarsızlık indiriminiz kazanılmış olur ( %30 dan yapılmışsa poliçe , % 40 kazanırsınız gibi ) .
Ekimde kasko poliçeniz bitiyorsa , eğer şirketiniz benim bahsettiğim uygulamayı yapıyorsa dondurma ile uğraşmayın , direk poliçe iptaline gidin , yeni araç aldığınızda da, saklı olan hasarsızlık indiriminizi kullanarak poliçe üretimi yaptırın_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
anadolu sigortada policeyi iptal edersen 6 ay icinde tekrar police yaptiginda varolan hasarsizlik indirimini kullanabiliyorsun. _____________________________ Saygılar -
hemen hemen her şirkette öyle , ama arkadaşın sorusu biraz daha farklı sanırım kerten _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
BENİM SİGORTA YAPIKREDİ. YARIN Bİ TELEFON AÇIP SORAYIM AÇIKSA. VERDİĞİNİZ BİLGIILER İÇİN TEŞEKKÜRLER. _____________________________ -
Benim AXA Oyaktan %60 hasarsızlık indirimim vardı. 2 gün önce aracımı sattım. Sigorta şirketini aradığımda maksimum 2 ay dondurulabileceklerini söylediler. Bir sene sonra yeni araç alacağım. Hiçbirşey olmamış gibi sigortama devam edip yeni araç aldığımda o aracın üzerinden sigortaya devam etmemde bir sakınca olur mu acaba? %60 6 senede kazanılan bir indirim. Bir sefer 500 YTL vereceğime 6 yıl 1000 YTL kasko primi ödemek çok tabi. _____________________________ Anakart: Asus Prime H370-A, İşlemci: Intel i5 9600KF 3.7, Ram: Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3600MHz, Harddisk: WD Black 512GB M.2 NVMe SSD, Corsair Force GT 256 GB SSD, Power Supply: Corsair HX750 W, Kasa: Corsair 550D -
quote:
Orjinalden alıntı: tolgaaaaa
arkadaşlarr kaskodan 5 veya 6 yııllık kazasızlık iindirimim var.1000 ytlik kasko 400 500 e falan gelio. aracımı satsam 2 ay sonra.başka araç alsam bu indirim hakkım devam edermi
hasarsızlığınızın yanmaması için sigorta merkeziyle elimizden gelen herşeyi dener devam ettiririz...7/24 hizmetiinizdeyiz...beni arayın demeniz yeterli..._____________________________ -
arkadaşlar merhaba ben aracımı yaklaşık 2 hafta önce sattım sonra hasarsızlık indirimimide iptal ettirip paramı sigortadan geri aldım şimdi ise yeni bri araç aldım hasarsızlık indirimimi sigorta şirketine başvursam geri alabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim _____________________________ -
Merhaba, arkadaşlar,
Bu klozu sigorta şirketleri çok farklı uyguluyorlar. Kazanılmış hakları mutlaka devam ettirebilirsniz ama farklı şartları var. En iyisi mevcut sigorta şirketinizden öğrenmenizdir. Çünkü forumda herkes kendi bildiğini ya da kendi şirketini anlatacaktır.
saygılarımla,
www.limonsigorta.com_____________________________ -
bu kadar ince hesaplar adamı bozar kardeş _____________________________ -
kasko araca değil,isme yapılıyor...dolayısıyla hasarsızlık vs yeni araca aktarılır... _____________________________ KASTAMONU - SERBEST MİMAR - 17.04.1980 -
quote:
Orjinalden alıntı: kerten
anadolu sigortada policeyi iptal edersen 6 ay icinde tekrar police yaptiginda varolan hasarsizlik indirimini kullanabiliyorsun.
Anadolu'nun bu yönünü çok seviyorum ..._____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X