Şimdi Ara

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
23.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
178 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon en güvenilir. Hb nede olsa üç kağıtçı uyanık türk kafası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Burada seri no olmadı gerekir" kısmını anlamadım hocam. Ben de hb'den aldım geçtiğimiz aylarda, kutusu mıknatıslı gibi yaklaştırınca kapanıyor. Ama şu seri no resmini anlamadım kulaklığın üstünde mi kutuda mı olması gerekiyor?

• Ben bu xiaomi kulaklıktan birşey anlamadım, orjinalden çok sahte var piyasada, sadece hepsiburada değil, diğer tüm alışveriş sitelerinde de sahteleri mevcut. Çok dikkat etmek lazım. Umarım kısa zamanda çözüme ulaşır.

Bende trendyol dan almıştım sahte çıktı, iade ettim, sorun çıkmadı hiç. Sonra da vazgeçtim artık xiaomi kulaklıktan.

• Almayin beyler hb den hic bi urun almayin ben de 128 gb sandisk sd kart aldim klon cikti iade degisim yapmadılar. Bi kac ay kullandim bozuldu zaten galeriden ne silersem sileyim geri geliyordu bicimlenmiyordu kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Bafir diye bi youtube kanalı farkı anlatmış. Resmi kaynaklardan almak lazım. Cepport gibi yerlerden.

• Şikayet sürecini merak ediyorum.

8080

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Kabul etseler bir daha bende bulaşmayacağım hocam, siteye bir şey diyemiyorum sıkıntı tedarikçilerde, site kendine gelen malı satıyor sonuçta ama bu duruma karşı hazırlıklı olmaları lazımdı.. Bakalım umarım iyi sonuçlanır..

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Hocam kulaklık pedini çıkarınca, kulaklığın çıkıntılı kısmının orada seri No yazıyor gri renkte orijinal olanlarda, YouTube'dan bakabilirsiniz daha iyi anlaşılır. Yazmıyorsa büyük ihtimal maalesef sizinkide sahte.
    Yine de bi tekrardan inceleyin.

• Kulaklık kişisel kullanım gerektirdiği ve hijyenik bakımdan gibi gerekçelerle iade değişim olmuyor maalesef. Siz de bunu yaşamışsınız. Çok geçmiş olsun.

Hepsiburadanın bu ilk faulu değil. Daha önce forumda konusus çokça açılmış olunan kullanılıp iade edilen cep telefonunu tekrar satışa koyma,dizüstü bilgisayarın kasası çizik çıkması neticesinde iade almaması gibi şeyler çokça okuduk, okuyoruz.
  • Hepsiburada dan toplam 4 tane kulaklık aldık aynısından hepsi orjinal di bir sıkıntı çıkmadı üzüldüm daha önce 2 defa thh kazandım telefondan dolayı iade aldım thh müşterinin yanındadir haklı olunduğunda ve gerekeni yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 4 Şubat 2020; 12:59:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

"Burada seri no olmadı gerekir" kısmını anlamadım hocam. Ben de hb'den aldım geçtiğimiz aylarda, kutusu mıknatıslı gibi yaklaştırınca kapanıyor. Ama şu seri no resmini anlamadım kulaklığın üstünde mi kutuda mı olması gerekiyor?
    kulaklıktaki ped ler varya onları çıkart altına bak küçük yazılar görecekmisin yoksa sahtedir

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor

• Yazdan beri bu mevzu dönüyor burada ve facebook gruplarında. Satıcılar sahte ürün gönderiyorlar. Üstüne 'bilmiyorsunuz' gibi ithamlarda bulunuyorlar.

• Ben de kısa süre önce haylou gt1 aldım hepsiburada'dan. Şimdi şüpheye düştüm nedense. Kutusunda hiçbir sorunu yoktu. Sahte olduğunu anlamanın bir yolu var mıdır?

Zira satıcı hepsiburada değil ise, satıcı ismini de paylaşırsanız dikkat edelim.
    Zira aynı ürünü farklı satıcılardan sunabiliyor hepsiburada sitesinde.

#Ankaragücü!
  • Aynı bunun gibi pedi çıkarınca kulaklığın üstünde seri numarası yazması lazım. Kontrol edin,umarım vardır.

• artık büyük sitelere de güven azaldı ama bunu sağlayan gene kendileridir
    her önüne gelene sırf komisyon almak için mağaza açtırırlarsa böyle olur tabi
    almadan önce mutlaka ürün veya mağaza yorumlarını okumanızı açıklamaya bakmanızı tavsiye ederim
    geçen sene N11 üzerinden bi araç aksesuarı aldım açıklama kısmını okummamıştım
    ürün geldi paketi aşırı derece de deforme olmuş ve içindeki ürünün kenarlarında pas lekeleri var
    neyse ben ürünü iade etmek için geri yolladım önce mağaza açıklama kısmını bahane göstererek iadeyi reddetti ve cayma hakkım olmadığı söylendi ürün bana tekrar geri geldi

AÇIKLAMA:(meğerse adam yalandan yere yok satılan ürünler yurt dışından geliyormuş ta kur farkı oluşabileceği için iade edilemezmişte
    neyse )

bende n11 canlı destek ekibiyle görüşüp şikayetimi bildirdim tekrar iade etmemi söylediler neyse ürünü yolladım
    mağaza açıklaması ürün paketi yırtıldığı için iade reddedildi
    halbuki ben ürünü açmadım bile ve paketi deforme olmuştu
    sonra tekrar n11 ile görüştüm mağazanın iade kabul etmediğini söylediler
    bende 15 gün içerisinde kayıtsız şartsız cayma hakkım olduğunu 5 senedir online satış işi ile uğraştığımı söyledim ve ayrıca ürünün bana ayıplı geldiği yardımcı olmazlarsa Tüketici haklarına başvuracağımı söyledim
    neyse mağaza gene iade etmedi paramı N11 bana o ürünün karşılığında hediye kupon tanımlayabileceklerini söylediler o fiyata başka ürün aldım kapandı.

ayrıca 1 2 hafta önce Trendyol'dan 5W50 motor yağı sipariş verdim 10W40 geldi
    oralarda da hata olabiliyor ama sorunsuzca iade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinyor56 -- 4 Şubat 2020; 15:17:27 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.