Şimdi Ara

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
23.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
178 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olur ne olmaz gelen kargoların paketlerini açarken ayrıntılı video çekin. Herkes görsün dava açarsanız da büyük bir tazminat almanızı sağlayabilir. Hepsiburada bile sahte ürün gönderiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Henüz yok maalesef,müşteri hizmetlerinin cevabını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bloodin

Ben de QCY T1C kullanıyorum, QCY'nin sahtesini duymadım, bu yüzden gönlünüz rahat olsun derim :)
    Sağolun, benim de kendimi tesellim o yönde. :)
    Zaten T5 aldım ben, o da daha yeni çıktı sanırım. Geçen yıl baktığımda yoktu. Siz memnun musunuz?

• hb mi honor huawei sattıkları aksesuar ürünlerin çoğu zaten çin ithalatlı ürünler. normalde servis belgesi olmadan satış yapamaması lazım ama kutularının üstünde tek bir latin harfi bile olmuyor genelde. powerbank 2s aldım çin versiyon geldi piston kulaklık aldım keza aynı şekilde. gerçek ürünler mi evet, ama bu ürünler çin pazarı için daha düşük kalitede yapılan ürünler. bunların belirtilmesi gerek satış yapılırken çin versiyon mu yoksa global mi ama hb bunu yapmıyor tabi.
    şükür hiçbirinde qr doğrulamada ve sorguda sıkıntı yaşamadım.
    Memnun olmadığım 2 yönü var, birincisi mikrofonu cidden kötü, ikincisi ise şarj aleti kapaksız olduğundan cebimde sürekli kulaklıkların düğmelerine basıp şarj harcıyor kendiliğinden, T2C'de kapaklı yapmışlar ve 2. sorun tamamen ortadan kalkmış, mikrofonu ise azcık geliştirmişler ama daha yol katetmesi gerek, T5'i hiç kullanmadım, he T1C'nin ses kalitesine gelirsek, bu fiyata kablolu kulaklık alınsa anca bu kadar kaliteli olabilirdi, ucuz BT TWS kulaklıklardan beklenmeyecek kadar yüksek bir ses kalitesine sahip :)

Memnun olmadığım 2 yönü var, birincisi mikrofonu cidden kötü, ikincisi ise şarj aleti kapaksız olduğundan cebimde sürekli kulaklıkların düğmelerine basıp şarj harcıyor kendiliğinden, T2C'de kapaklı yapmışlar ve 2. sorun tamamen ortadan kalkmış, mikrofonu ise azcık geliştirmişler ama daha yol katetmesi gerek, T5'i hiç kullanmadım, he T1C'nin ses kalitesine gelirsek, bu fiyata kablolu kulaklık alınsa anca bu kadar kaliteli olabilirdi, ucuz BT TWS kulaklıklardan beklenmeyecek kadar yüksek bir ses kalitesine sahip :)
    Anladım hocam. Ben de sizin kulaklığı o yüzden almak istememiştim geçen yıl. İçime sinmemisti. Taa ki T5i görene kadar. Sizin iki sorununuz da o kulaklıkta çoğunlukla çözülmüş durumda, çoğunlukla dedim çünkü mikrofonu çok iyi olmasına rağmen gürültü engellemesi kötü olduğu için müzikli ortamlarda hala sıkıntısı devam etmekte yani arka plandaki sesleri de karşıya iletiyor ama çok gürültülu olmayan ortamlarda gayet iyi. Tabi YouTube incelemelerine bakaraktan konuşuyorum. Enes diye bir YouTube kanalında detaylı incelemeleri mevcut. Oyun modu ile oyundaki gecikmeleri de min seviyeye indirmiş durumdalar ama bu durum beni ilgilendirmiyor. Benim zaten pil performansı, ses kalitesi, yalıtımı ve ortalama mikrofon beklentim vardı ve bu kulaklık karşılayacak gibi duruyor. Model yükseltecek olursanız bir bakmanizi tavsiye ederim.

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Aceba kim yapmış 😂😂😂😂🤭

• Ben bugune kadar HB de sadece tek sorun yaşadım. Aldığım ürünün aynısı 1 hafta sonra tekrar yolladılar. Laf anlatana kadar canım çıkmıştı. Aynı ürünü ben aldım, kutusunu açtım, telefona bağlayıp test ettim. Beğenmedim. Aynı gün iade ettğm ve sebebine "beğenmedim" yazdım ve iade aldım paramı direkt.

• Geçmiş olsun hocam.
    Aynı üründen bende var şunu söylemek istiyorum. Kulaklığı çıkardığımız bölümde bende herhangi bir seri numara falan yok ama ürünüm orjinal.

Kontrol yöntemleri :https://nasilemaktech.com/fake-redmi-airdots-mi-true-wireless-earbuds-basic/

Ürünün memnun olmadığım yönlerine gelirsek;
    -Mikrofon berbat ötesi, biriyle kulaklık ile konuşacak olursam sağ kulaklığı elime alıp ağzıma tutarak konuşuyorum. Hoş zaten bu tarz kulaklıklarda mikrofon başarımı çok kötü çünkü biz konuşurken ses karşıya doğru gidiyor ama mikrofon haliyle kulakta arkada kalıyor, bu sebeple sesli ortamlarda mikrofon DB si yüksek olduğu için yüksek seviyede gürültü çekiyor mikrofon. Bizim sesimizden çok çevreden mikrofona çarpan sesler karşıya gidiyor.
    -Kulaklığı kutusundan çıkarmak zulüm, parmakla tutuyorsun gelmiyor, tırnak takacaksın yer yok. Yani gün içinde bir çok kez kutusuna koyma çıkarma ihtiyacı duyuyorum beni yoruyor. İnsan tasarlarken demez mi bu adamların kulaklığı çıkarırken bi rahatlık sağlayalım diye.
    -Kapak kapanınca kulaklığın üst kısmından bastıran bölümü çiziliyor.Xiaomi kulaklıkların sırtına temas eden bölüme ufak bir kauçuk desteği yapsaydı bu saçmalık olmazdı.

Memnun olduğum yönlerine gelirsek.
    -Ses seviye yüksekliği ve kalitesi fiyatına göre tatmin edecek düzeyde.
    -Kutusunun boyutu çok güzel hiç rahatsız etmiyor.
    -Telefona bağlantı hızı iyi ve kulaklıklar arasında ses gecikmesi yok.
    -Şarj süresi bana gayet yeterli geldi.
    -Kulaklıkların ikisinde de düğme var, telefona cevap ver/kapat veya müzik başlat/duraklatlarda işe yarıyor.

Alınır mı?
    Bu fiyata kesinlikle alınır.

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 5 Şubat 2020; 4:5:15 >

• T Square kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu şeyi karşılıyor fakat, kulaklığın içindeki parçalar sallanıyor,yürürken sesi geliyor. Batarya 2 saatten az sürede bitiyor fullken. Orijinali min. 3-3.5 saat gidiyor. Kutu deseniz takılarak kapanıyor,led ışık deseniz ledin ışık vermeye mecali yok. Büyük ihtimal demiyorum,%100 sahte. Orijinalini kullanmasam belki derim ama ikisi arasında fark var gerçekten.
  • Bende mi powerbank aldım 20lik.İçinde orijinal olduğuna dair kağıt çıktı siteden sorgulamam için.Sorguladım sürekli hata verdi heralde ben bi yerde yanlış yapıyorum dedim.Sonra iphone 7+‘ı 2 defa bile şarj etmeyince sahte olduğunu anladım ama iade falan almadılar tabi.2-3 ay sonra da 1 kere şarj etmemeye başladı elimde falab patlamasın diye çöpe attım.Hepsiburada çok sahte ürün gönderiyor dikkatli olmak gerek.

Powerbanklerinde yine de bir doğrulama kodu var hocam en azından girip bakabiliyorsunuz, kulaklıkta kod olmadığı için durum daha sıkıntı. Size de geçmiş olsun, sahte ürünlerin en büyük sıkıntısı batarya, bunun içinde batarya olmasa belki kullanırdım ama geldiği gibi kenara koydum orada bekliyor.

• quote:

Ben de QCY T1C kullanıyorum, QCY'nin sahtesini duymadım, bu yüzden gönlünüz rahat olsun derim :)
    Aşıktım ben bu kulaklığa ses kalitesi bağlantı sorunsuzluğu vs kulağımdan düşmüyordu ama 4 ayda bozuldu maalesef..

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Hocam çoğu şeyi karşılıyor fakat, kulaklığın içindeki parçalar sallanıyor,yürürken sesi geliyor. Batarya 2 saatten az sürede bitiyor fullken. Orijinali min. 3-3.5 saat gidiyor. Kutu deseniz takılarak kapanıyor,led ışık deseniz ledin ışık vermeye mecali yok. Büyük ihtimal demiyorum,%100 sahte. Orijinalini kullanmasam belki derim ama ikisi arasında fark var gerçekten.
    Doğrudur hocam o konuda birşey demedim zaten. Sahte olan kendini her yerden ele veriyor.

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Kulaklık kişisel kullanım gerektirdiği ve hijyenik bakımdan gibi gerekçelerle iade değişim olmuyor maalesef. Siz de bunu yaşamışsınız. Çok geçmiş olsun.

Hepsiburadanın bu ilk faulu değil. Daha önce forumda konusus çokça açılmış olunan kullanılıp iade edilen cep telefonunu tekrar satışa koyma,dizüstü bilgisayarın kasası çizik çıkması neticesinde iade almaması gibi şeyler çokça okuduk, okuyoruz.
    Merhabalar,

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Aynı siteden bende JBL kulaklık almıştım (kulakiçi) ve daha ilk takıp dinlememde sesin kablodaki sorundan dolayı kesildiğini fark ettim. Hemen iade talebi oluşturdum ve iade kabul oldu. Arkadaşımızın durumu hijyen ile alakalı değil bence. İşi biraz yokuşa sürüyorlar gibime geldi.

İyi forumlar.

• Hepsiburada dan birsey alinmaz artik . Yollamadiklari urunun parasını 1.5 ayda yolladılar. Kaybettiğimiz zamana ve yoldugunuz saçlara değmez

Hemen iade açtım, iade aldılar, hiç ikiletmediler. AMA yaptığım kötü yorumu yayınlamadılar.

Ürün net şekilde SAHTE! HB' yi suçlamıyorum, satıcısını suçluyorum. Ses kalitesi zaten rezalet, piyasada satılan en adi kulaklıklar gibi.

Bir sonrakini D&R'dan aldım, sonrakini de Mi Store'dan aldım.
    Teknosanınkiler de orjinal. Aklınızda olsun.

@Kasap1910, benim iade ettiğim kulaklığı iade kanıt olarak gösterebilirisniz.

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor
    [Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 5 Şubat 2020; 9:21:42 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.