Şimdi Ara

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
23.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
178 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun bende 1 hafta önce hepsiburadadan airpods aldım ve sahte çıktı telefondaki çalışan bana elektronik aletlerin açıldıktan sonra iadesinin kabul edilmediğini söyledi ama ısrarla iade kodunu istedim ve gönderdi.daha sonra yorum yazdım resimleri yükledim milleti bilinçlendirmek için hatta burayada başlık açacaktım bu başlığı gördüm.Neyse benim paramı iade ettiler yorumumu da yayınlamadılar bende gittim apple ın kendi yerinden efendi gibi aldım. Bu tarz sitelerden bir daha hayatta (ufak tefek şeyler dışında) alışveriş yapmam hele böyle elektronik şeyleri asla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • phonedeep kullanıcısına yanıt
    En iyisi bu hocam. Bu tarz ürünleri görerek almak riski azaltıyor.
    Sizde yine satıcı farklıymış hocam, böyle bir durum yaşamak yine de olabilir derim ama satıcısı Hepsiburada olunca daha büyük sorun oldu,böyle bir şey beklemiyordum çünkü. Size de geçmiş olsun kupon ile telafi etmişsiniz ama yine de böyle şeyler yaşamak can sıkıcı.
  • e adamlarda haklı bir bakışta kulaklığın sahte olduğunu anladım demişsin neden peki direkt iade etmedinde 1 hafta kulağında gezdirdin o kulaklığı bende olsam bende almazdım hatta seni ben şikayet ederdim THH ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: phonedeep

Geçmiş olsun bende 1 hafta önce hepsiburadadan airpods aldım ve sahte çıktı telefondaki çalışan bana elektronik aletlerin açıldıktan sonra iadesinin kabul edilmediğini söyledi ama ısrarla iade kodunu istedim ve gönderdi.daha sonra yorum yazdım resimleri yükledim milleti bilinçlendirmek için hatta burayada başlık açacaktım bu başlığı gördüm.Neyse benim paramı iade ettiler yorumumu da yayınlamadılar bende gittim apple ın kendi yerinden efendi gibi aldım. Bu tarz sitelerden bir daha hayatta (ufak tefek şeyler dışında) alışveriş yapmam hele böyle elektronik şeyleri asla.
    Kesinlikle haklısınız. Sürekli elektronik ürünleri alanları bir yana bırakıyorum, kırk yılda bir ürün alan bir kişi gidip kendi mağazasından alsın bence. Evofone'un internet mağazası olabilir, Apple zaten internet mağazacılığı konusunda sorunsuz. Bir de amazonu tercih edin derim. Satıcısı amazon olan ürünlerde sorun çıktığı zaman amazon işi yokuşa sürmeden hallediyor.

• "Bana servise götürün sahtedir raporu alın vs. diyor"

Ürünün teknik servisinin kendi ürününe sahte raporu vermesini mi bekliyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

e adamlarda haklı bir bakışta kulaklığın sahte olduğunu anladım demişsin neden peki direkt iade etmedinde 1 hafta kulağında gezdirdin o kulaklığı bende olsam bende almazdım hatta seni ben şikayet ederdim THH ye
    Hehe ne kadar komiksin sen

• Gerek konu gerekse yorumları okuduktan sonra hepsiburada benim için bitmiştir uyarı yapan herkese teşekkürler.
  • Sigorta işi yapan bir tanıdığım var. Geçen bir dosya gelmiş. Migros bilindik bir marka deterjan almış. Kalite kontrolden geçmiş ve raflara da konmuş. Daha sonra markanın kendi kalite kontrol ekibi durumu farkediyor ve ürünlerin sahte olduğu anlaşılıyor. Bu tarz olaylarda olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazanlar olmuş ama bende tekrar belirteyim; HB de müşteri memnuniyeti diye birşey yok,uzak durulması gereken bir yer.Müşteri hizmetleri birşey çözmüyor.Şikayetvar dan birşey beklemekte maalesef anlamsız,Hb ile ilgili yığılı şikayet orada çözümsüz bekliyor

THH yoluna gidilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 4 Şubat 2020; 21:42:40 >
    Bir amazon.com tecrübelerime bakıyorum,bir de Türk sitelerinin tutumuna. Gerçekten diyecek söz yok

İnternetten yapılan alışverişlerde hiç değilse 14 günlük sebepsiz cayma hakkı mevcut.

Ki şikayetvardan bakarsanız mağazadan alınan ürünlerde de sahte, bozuk vs. pek çok sorun yaşanabiliyor.

Orijinalden alıntı: KASAP1910

ŞikayetVar'a da yazdım. Bakalım sonucu buradan yazacağım. Umarım ilgilenen birileri çıkar.
    Varmı gelişme,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Eskidem hepsiburadaya guvenirdim hatta alırken satıcısı hepsi burada olanları seçerdim. Ama son kazzigindan sonra asla helsiburadan almam. Hukuk tanımıyorlar artık, yildirmapolitikası var. Tüm siteler kokuşmuş.

Org aldim, cihazı açtım, cihaz bozuk çıktı çalışmıyor, geri iade ettim ertesi gün , incelenmede dediler. bana 15 gün sonra ayni orgu geri gönderdiler. Servise gönderin diye.. neymiş ürün açılmış, artık ikinci elmiş. Garantiye gidecekmiş.. yasal hakkım var diyorum, thh ye giderim diyorum, gidin diyorlar.. bu kadar pişkinlik olmaz. Neyse Casio yetkili servisi çok beyfendi,efendiler. Allah razi olsun onlardan.

Aynisini vatanda yaşadım. Yazıcı aldimz kutuyu açtım kurdum scanner çalışmıyor. Aynı gün iade ettim, garantiye gidecek dendi. Yahu yeni aldim az onxe aldım..kavga dövüş sonuç yok. Garantiye gitti.. yine şansım yaver gitti Epson bölge müdürü ile görüştüm, beyfendi çok ilgilendi. Yenisini aldım.

Özetle: artık hiç kimseye güvencim yok. Şans işi.

Yahu benim anlamadığım şu: iki ürün için konuşuyorum, casio, Epson... Kardeşim kendi sitelerinizde satın ayni fiyata sizden alalim. Ne diye bu a...lar kazanıyor anlamış değilim. Birdaha kendi sitesinde satilmayan Ürünü almayacam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.