Şimdi Ara

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
23.441
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
178 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklarını bilip buna göre hareket etmen gerekiyor. benim de başıma n11'de buna benzer birşey geldi. sahte veya orijinal olmasının hiçbir önemi yok. ambalajı açılmış diye satıcı iadeyi reddetti. ben de n11'e ilgili tüketici kanun maddesini buldum. orada ambalajı açılmış, hatta parçalanmış ve hatta ürüne zarar verilmiş olsa dahi satıcının geri almak zorunda olduğu ve bundan sonra zararın tazminini isteme hakkı olduğu yazıyordu. bu maddeyi internetten bulup copy-paste ettim ve iadem sonra kabul edildi. velev ki kabul edilmedi artık tüketici hakem heyetine internetten de başvuru kabul ediliyor, çok kolay.
  • T Square kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Kulaklıkları kutudan çıkarmak tam bir işkence. Ben kolayını silikon kulakçıkların oradan kanırtarak buldum. Tabi bu durumda pinlere ( hem kulaklıktaki hem de şarj kutusundaki ) zarar verme ihtimalini oldukça yükseltmiş oluyorum ama yapacak bir şey yok.

Kablolu kulaklığın kablosunun sağa sola takılıp kulağımda durduk yerde kablonun gerginliğinden dolayı acı hissetmekten gına gelmişti, bluetooth kulaklıklar buna çözüm getirdi.

Ses kalitesi ( mikrofon başarımı ) berbat ötesi.
  • Arkadaşta aldı. Önce seri numarasını sorgulatmış sorun çıkmamış bir kaç bi şey daha kontrol etmiş. orjinal oldugunu anlamış. Her ürün çakma değil heralde. Belki hepsiburada bile çakma oldugunu bilmiyordur. zaten bilmiyorsa durum daha vahim demektir.
  • Bende hepsiburada satıcısından mi band 4 almıştım. Ürün xiaomi garantili olması gerekirken sanal iletişim garantili geldi ve güvenlik bandı açık olarak geldi. Hepsiburadaya diğer arkadaşları bilgilendirmesi için yorumlara bu dediklerimi yazdığımda fark ettim ki 1 ay sonra bile mesajımı onaylamamışlar ve sonunda silmişler. Yaptıkları ayıp gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rampage

arkadaş orjinal mistore mağazasından almayıp niye hb'den alırsınız ki. işin komik tarafı mistore'un sattığı orjinal kulaklıklar sahtesinden çok daha ucuz.
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM?magaza=MI%20STORE
    Hiç olur mu kardeşim DH ölücülerine göre mağazadan bişey almak aptallıktır o ürün 50 kuruş dahi ucuz olsa internetten alınacak bir kaç gün kargo beklenecek gelen üründe fiziki bir hasar varsa kargo elemanıyla kavga edilecek yok yazılımsal ya da daha sonradan anlayabildiği bir sıkıntı çıktığında iade ve değişim için 1-2 hafta süründükten ve müşteri temsilcileriyle cebelleştikten sonra buraya BİLMEM NE REZİLLİĞİ diye konu açılacak (bu konuyu açan arkadaş için demiyorum siparişi verdiğinde mağazada yokmuş ve Hepsiburada nispeten daha güvenilir bir site) Donanımhaber Ölücüsü olmak bunu gerektirir.

Konu sahibine geçmiş olsun maalesef ülkemizdeki en zor şey hakkını aramak galiba.

• Geçmiş olsun.Hepsiburadan almayı düşündüğüm birkaç pc parçasından vazgeçtim.

bunun için tek yapmanız gereken ilçe tüketici hakem heyeti/mahkemesine gidip cayma hakkı için onların kaydı ile bir belge doldurup firmaya gönderiyorsunuz. almazlarsa firma direk suçlu oluyor.

kendiniz eğer başvuru yaparsanız bunu ispatlamanız için cebinize gelen mesajları , müşteri hzimetleri kayıtlarını kabul etmiyorlar(müsteri hzimetleri kayıtlarını firmalar vermiyor zaten)

dediğim gibi yapın. firma itiraz edemiyor.

firmalar 15 günlük iade sürecinde sizi bu sürenin geçmesi için oyalar. kargo takip n gönderecegiz, katgocuyla konuşuyoruz, ekip liderimize konuyu ilettik, size dönüş yapılacak gibi onalrca maddeler halinde yöntemleri var.

30 dk ayırıp, tüketici hakem heyetine gidip, cayma hakkı için belgenizi burdaki memurlarla hazırlayıp firmaya gönderin. bitti.

• Rampage kullanıcısına yanıt
    Hoca Xiaomi'nin İzmir mağazasında aynı ürün 170₺ burada sahte ürün 149₺ nasıl daha ucuz olabiliyor anlamadım
    Ha derseniz ki linde ki üründen bahsediyorum diye, linkde bıraktığınız ürünün satıcısı Xiaomi değil Hepsiburada
    çakal hepsiburada kendi sattığı ürünle değiştirmiş ben linki verirken mistore resmi mağazası satıyordu ürünü. şimdi mağazanın ürünlerine baktım kulaklığı satıştan kaldırmışlar. şu anda en güvenli xiaomi'nin showroom'dan almak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 5 Şubat 2020; 13:20:44 >

Hepsiburada malum yorumlarda da kimisi orjinal demiş kimisi sahte demiş. Amazon'a baktım orada da yorumlarda sahte diyen var orjinal diyen var. Karmakarışık bi durum. Nerede satılır bunun orjinali.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Benzer durumu Trendyolda yaşadım. Geri iade ettim tabi. Trendyol ana satıcı değildi. İade ederken sorun yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence Hepsiburada stok yaparken kaziklandi ve kulaklıkların yarısını sahte aldığını fark etmediği için bu şekilde işi yokuşa sürerek elindekileri eritmeye çalışıyor

• Zaten düşük fiyatlı bir ürün neden gidip adamakıllı kendi yerinden veyahut düzgün teknoloji marketlerinden alınmaz ki?

İyi olmuş amk demek zorunda bırakıyorlar.

• Hepsiburada adını kirletmez bu tür şeylere ihtiyacı yoktur ama sizin hepsibura dayı kirletme ihtimaliniz yüksek bence madem haklısınız THH gidin sonucu da paylaşın da görelim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.