Şimdi Ara

[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
22.323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit 08.08.20 : Arkadaşlar THH sonunda sonuçlandı. Karar lehime çıktı ve para iadesine karar verildi. Karar belgesi ile birlikte kulaklıkları hb'ye yolladım. Kısacası 5-6 ay sonra karara anca bağlandı. Dikkat edin, ben yandım siz yanmayın

    Edit 05.02.20: Müşteri hizmetlerinin oyalama politikası devam ettiğinden THH'ye başvuru yaptım. Gelişme olursa tekrardan güncelleyeceğim. Destekleriniz için teşekkürler.

    Edit 04.02.20 : Müşteri hizmetleri yaklaşık 3-4 gündür oyalıyor. Servis raporu istiyorlarmış,servise de kutunun içinden çıkan garanti belgesinden ulaşabilirmişim. Kutunun içindeki sahte garanti belgesinde değil servisin adresi,Türkçe karakter bile yok,eğer bu olay bugün çözüme kavuşmazsa yarın THH'ye başvuru yapacağım. Konuya verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.
    Sizlerden ricamı tekrarlıyorum, eğer kulaklık vs. gibi ürün alıyorsanız Hepsiburada üzerinden alırken 2 değil 5 kere düşünün,ben yandım siz yanmayın.Aldığım kulaklık nispeten ucuz sayılabilecek bir ürün,böyle bir sıkıntıyı bir de bose,airpods,beats vs. gibi kulaklıklarda yaşadığınızı düşünün.. Gelişme olursa editleyeceğim.

    Merhaba arkadaşlar;
    Öncelikle konuyu üste çıkarırsak daha çok arkadaşın bilinçlenmesi sağlarız,teşekkürler.
    Bundan 1 hafta önce Hepsiburada üzerinden, satıcısı Hepsiburada olan 2 adet Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 Kulaklık satın aldım.
    Malum bu kulaklığın piyasada sahtesi çok gezdiği için Hepsiburada'ya güvenip buradan aldım. Sahte göndereceklerine pek imkan vermedim.
    Gelen kulaklıkları inceledim ve 2 ürününde sahte olduğunu hemen anladım. Bir süre orijinalini kullandığım için direk ayırt edebildim.
    Daha sonrasında iade etmek için ürünü hepsiburadaya yolladım ve orijinal ile değişim istediğimi,ürünün sahte olduğunu,kulaklığın üstünde seri no bile olmadığını,eğer değişim mümkün değilse para iadesi istediğimi belirttim.
    Bana dönüşleri, "Kulaklık denenmiş,iade reddedildi.". Müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdım bir daha incelenmesini ve ürünün sahte olduğu için iade etmek istediğimi belirttim,sonuç olumsuz ve dün geri geldi kulaklıklar. Müşteri hizmetlerinden bir sonuç alamayacağımı biliyorum. Bana servise götürün sahtedir raporu alın vs. diyor ama kutunun içindeki garanti belgesi de sahte ..
    Büyük ihtimal bana THH yolu gözüktü.
    Bu arada eğer ki bir ürünün sahtesi piyasada çok geziyorsa Hepsiburada'dan almanızı tavsiye etmem. Tutturabildiğine sahte yolladıkları da oluyor. Dikkat edin, ben yandım siz yanmayın. Birkaç iade işlemimde bana hızlı şekilde yardımcı olmuşlardı ama bu sefer açıkça ilgilenmediler ve ürünün sahte olduğunu bir nevi kabul ettiler, ürün sahte evet ama kullanılmış ondan almıyoruz demeye getirdiler, kullanılmış dediği de 1 saat denedim. Orijinal olup kullansam iade etmeye kalksam almamalarına laf edemem ama,sahte ürün yollayıp iade almamaları yapılacak iş değil.

    ÖZET: Hepsiburada'dan kulaklık aldım sahte geldi,sahte olduğunu bildikleri halde iademi kabul etmediler. Hepsiburada'dan kulaklık alırken 2 kere değil 5 kere düşünün. Diğer alternatif alışveriş sitelerine yönelin.

    [Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor [Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 8 Ağustos 2020; 22:25:26 >







  • ŞikayetVar'a da yazdım. Bakalım sonucu buradan yazacağım. Umarım ilgilenen birileri çıkar.
  • Geçmiş olsun. Umarım olumlu olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 2 Şubat 2020; 22:27:19 >
  • plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,bakalım 1-2 gün içinde yardımcı olmazlarsa süre geçirmeden THH'ye başvuracağım.
    Sahte kulaklık kullanacak halimiz yok,kulağımızda patlamasın
    Kimbilir kaç kişiye daha kitlediler böyle ama farkında değil insanlar. Ben orijinal ile karşılaştırıldığında anladım, kim yaptıysa birebir aynısını yapmış
  • 3 kere THH den para iadesi kazanmış biri olarak (2 tanesi cep telefonu, birisi çanta) söyleyebilirim ki elinde servis raporu olması elini güçlendirir. Görsel bir kusur olsa yani fiziki bir deformasyon olsa yine servis raporsuz iade alabilirsin fakat sahte olduğunu ya bilir kişi belirler yada yetkili servis. Sahte olduğunu ait rapor, fatura, firmaya iade talebine ilişkin elindeki tüm belgeler (kargo formu, ekran görüntüleri vs) ile e-devletten şikayetini yazıyorsun, yoğunluğa göre 2-3 ay gibi bir sürede karar eline geliyor. çok büyük ihtimal talebin kabul olur. kolay gelsin.
  • mr.unlike M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam umarım thhye gitmeden 2 gün içinde çözülür, yoksa başvuracağım, başka servis ile konuşacağım rapor için gerekirse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam hakkını sonuna kadar ara. Adamlar bariz sahte ürünü bile iade almamışlar. Konu yukarıda kalsın ki daha çok kişiye ulaşsın.
  • hauntblast1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam peşini bırakasım yok,halledeceğim inşallah.
  • arkadaş orjinal mistore mağazasından almayıp niye hb'den alırsınız ki. işin komik tarafı mistore'un sattığı orjinal kulaklıklar sahtesinden çok daha ucuz.
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM?magaza=MI%20STORE




  • Rampage kullanıcısına yanıt
    Aldığım tarihte N11 hepsiburada ve mi nin kendi sayfasını inceledim fakat satış yoktu. O nedenle oradan alamadım, şu an stokta varsa oradan almak en doğrusu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    teknosa'da falanda mı yoktu? şu anda 249 tl fiyatı gözüküyor teknosada.
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    İnan teknosa dan alışveriş yapmayalı belki 5 6 sene olmuştur, oraya bakmıyorum bile artık :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki sene önce piston basic isimli bir modelini 30 liraya almıştım. Hepsiburadaydı satıcısı. Kulaklığın jak kısmında ufak bir qr kod olur. Onu okutunca xiaomi'nin kendi sitesine yönlendirip orijinal ürün olduğunu söyler. Ben kodu tarattığımda başka bir siteye yönlendiriyordu. Sitenin domain süresi dolmuş, çince yazılar vardı. Aynı ürünü forumdan birisi almış konu açmış. Hangi satıcıdan aldığını sormustum. O da benim gibi hepsiburada üzerinden, hepsiburada satıcısından almış ve aynı durum onda da vardı ve ürünü iade almayıp yolladıklarını söylemisti. 30 liralık kulaklık için verdiği ses kalitesi normaldi. Ayrıca iade almıyorlar diye uğraşmamıştım. Böyle yaptıkça daha çok ticari ahlaksızlık yapıyor bu site. Sizin aldığınız ürün fiyatı yüksekmis. Bence işi bırakmayın. 30 liralık şey için uğraşmamıştım ama 260 lira vermis olsam thh başvururdum elbet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ay başında 3 tane aldım 3 üde orjinal, ucuz yırtmışım.

    ama daha büyük sıkıntım oldu, eşime geline ve arkdaşa airdots aldıktan sonra kendime huawei freebuds lite aldım. 500 tl ve hepsiburada satıcıdan. ertesi gün geldi ürün ve ne göreyim kolibantlıydı kenardan. içini bir açtım pislik içinde slikonları açılmış kullanılmış bir kulaklık. hemen geri iade yaptım paramı ödediler ve listedende kalkmış. [Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor[Edit THH KAZANILDI] DİKKAT MUTLAKA OKU! Hepsiburada Sahte Kulaklık Gönderiyor




  • Xiaomi powerbankla birlikte Piston 2 almıştım zamanında ama geç farkettim sahte olduğunu.
    Powerbankın kodunu sorguladım orijinal çıktı o yüzden kulaklık da öyledir diye üstünde durmadım ama zamanla jeton düştü bende.

    Malesef bu işi yapıyorlar.
  • Yaa hocam nedir bu işler bende anlamadım.

    Trentyolda aynısını yaptı onlarda bozuk kulakluk gönderdiler. Şarj 40-45 dakika gidiyor.

    Adamlara yolladık bişey yok diyorr çıldıracam yaa..
  • Ülkede herkes dolandırıcı olmaya başladı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş hepsi buradaya da güvenemeyeceksek artık hangi satıcıya güveneceğiz? Tam da hepsi buradadan Bluetooth kulaklık almıştim, QCY marka ama, satıcısı da delta bilgisayar. İşkillendim şuan. Hepsi burada böyle bir seu yapıyorsa başka satıcılar neler yapmaz.. İnşallah bir sahtelik vs yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 3 Şubat 2020; 23:38:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun. ben kendi hepsiburada maceramı ve hakem heyeti sürecini detaylı şeklide anlattım.
    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-tarafindan-kirik-tv-ile-ortada-birakildik-hakem-heyeti-sureci-ve-mutlu-son--139971321

    doğrudan hakem heyeti kısmına bakabilirsin.

    yaşadığım sinir bozucu süreçten sonra amazona geçtim. tümüyle sildim hepsiburadayı. size de tavsiye ederim. kafam rahat artık.
  • şikayetvar'a yazmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. umursamıyorlar emin olun. dalga geçer gibi cevaplar alacaksınız. boşuna beklemeyin. ben 1 ay boyunca boğuştum bir yanıt alabilmek için.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.