Şimdi Ara

[EDİT : İÇİLDİ] yarım şişe bira(carlsberg) sarhoş eder mi ? yaş 17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
31.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 1 şişe miller aldım yarısına kadar içebildim şurup gibi tatı vardı ayrıca bünyem zayıfmış kafam bulut olmaya başlamıştı bıraktım Sarhoş falan olmadım rahatlık hissi geldi . Gayet güzeldi başlangıç olarak tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatronikteknisyeniyim -- 7 Eylül 2018; 23:45:53 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Carlsberg Bira Sarhoş Eder mi?

Giriş: Alkol tüketiminin olumsuz sonuçları nedeniyle, Carlsberg bira gibi alkollü içeceklerin etkilerini anlamak önemlidir. Bu metin, Carlsberg biranın sarhoş edip etmediği konusunda bilgi sunacaktır.

Carlsberg Bira ve Alkol Oranı: Carlsberg, %5 alkol oranına sahip bir lager birasıdır. Alkol oranı, bir içecekteki alkol miktarını hacim olarak gösterir.

Sarhoşluk Etkileri: Sarhoşluk, alkolün merkezi sinir sistemini etkilemesiyle oluşan bir durumdur. Alkol tüketildiğinde, kan dolaşımına emilir ve beyne ulaşır. Beyinde, alkol sinir hücrelerinin iletişimini bozarak uyuşukluğa, koordinasyon kaybına ve karar verme güçlüğüne neden olur.

Carlsberg Biradan Sarhoş Olunabilir mi? Yarım şişe Carlsberg bira (yaklaşık 250 ml), 12,5 ml saf alkole eşittir. Bu miktarda alkol, vücut ağırlığına, cinsiyetine ve toleransına bağlı olarak hafif veya orta derecede sarhoşluk etkileri yaratabilir.

Diğer Faktörler: Carlsberg biranın sarhoş edici etkileri, aşağıdakiler gibi diğer faktörlerden de etkilenebilir:

• Vücut ağırlığı
    • Alkol toleransı
    • Açlık durumu

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

• 18 yaşından küçüklere alkol satışı ve tüketimi yasa dışıdır.
    • Alkol tüketiminin sağlık ve sosyal yaşam üzerinde olumsuz sonuçları olabilir.
    • Sarhoş haldeyken araç kullanmak tehlikelidir ve yasa dışıdır.
    • Hamileyken veya emzirirken alkol tüketilmemelidir.

Sonuç: Yarım şişe Carlsberg bira, hafif ila orta derecede sarhoşluk etkisine neden olabilir. Alkol tüketimi kişisel sorumluluk gerektirir ve potansiyel risklerin farkında olmak önemlidir. Alkolü sorumlu bir şekilde ve yasaların gerektirdiği şekilde tüketin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha önce hiç içmediysen(- ki o yüzden soruyorsun) yarım bile içemezsin zaten dostum rahat ol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarımsaklıyoğurt -- 2 Eylül 2018; 0:29:1 >
  • [EDİT : İÇİLDİ] yarım şişe bira(carlsberg) sarhoş eder mi ? yaş 17
  • Neyin yarımı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bu kafayla yarım birada sarhoş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Neyin yarımı hocam?
    bir şişenin yarımı
  • Soru açık demişsin de soru açık falan değil. Yarım şişe ne? Elma mı armut mu? Yani bira mı? tekila mı? votka mı? viski mi? rakı mı? şarap mı? tekila, votka, viski veya rakı ise kaçlık? 50lik mi 70lik mi 100lük mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

Soru açık demişsin de soru açık falan değil. Yarım şişe ne? Elma mı armut mu? Yani bira mı? tekila mı? votka mı? viski mi? rakı mı? şarap mı? tekila, votka, viski veya rakı ise kaçlık? 50lik mi 70lik mi 100lük mü?
    fazla anlamam kırmızı tuborg içiyor bizimkiler o sarhoş eder mi diye soruyorum . ayrıca ilk içiş için başka önerilerin varsa yazabilirsin .
  • 15 yaşındayım bira içiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa içiyorsan günün sonunda kusacaksın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • etmez. 1 şişe de etmez.

edit: bira

edit 2: ilk defa içeceksen becks öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 2 Eylül 2018; 1:56:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

15 yaşındayım bira içiyorum
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DDLQs3GcXwBY&ved=2ahUKEwiroPjn9ZrdAhUEa1AKHSuTAdEQiE4wAHoECAAQAg&usg=AOvVaw1LSUI0rUQJ-x81kjbnD7e7

Yaş onbeeeş. Onbeş onbeş oonbeeşş.

• sen kırmızı tuborg alma gold al 2 tane iç
  • Bira için konuşuyorum yarım şişeyi bırak 2şişe bile çok çok az etki ediyor. İlk defa içiyorsanda tadını beğenmeyip içmeyeceksin
  • Corona varsa onu iç alkoll oranı düşük soda gibi hem kırmızı tuborgun alkol oranı yüksektir

• Biraysa bir şey olmaz
    Kırmızı olsa da olmaz
    Ağzın kokar
    Günün sonunda da kusmazsın
  • Alkol kullanan birisi 6-7 birada anca hafif sarhoş olmaya başlar sen de 1-2 tane içebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

Alkol kullanan birisi 6-7 birada anca hafif sarhoş olmaya başlar sen de 1-2 tane içebilirsin
    3 birada kör kutuk sarhos oluyor millet ne 7si

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miller yada carlsberg falan iç gazoz gibidir seversin.

• İçme.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.