Şimdi Ara

[EDİT : İÇİLDİ] yarım şişe bira(carlsberg) sarhoş eder mi ? yaş 17 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
30.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Bira için konuşuyorum yarım şişeyi bırak 2şişe bile çok çok az etki ediyor. İlk defa içiyorsanda tadını beğenmeyip içmeyeceksin
    Bu bilindik bir şey ama bende ters işledi bu. Ben ilk biramı çok sevmiştim, arkadaştan önce bitirdim zamanında

Ama ne oldu? Bir süre sonra ikinci biramı içtim ama nefret etmiştim. Şimdi aramız iyi ama. Sanırım herkes ilkinde sevmeyeceksin diyince ters etki yarattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 2 Eylül 2018; 10:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarımsaklıyoğurt

daha önce hiç içmediysen(- ki o yüzden soruyorsun) yarım bile içemezsin zaten dostum rahat ol :)
    İlk içtiğimde bir şişe bira içmiştim hiç etki etmemişti. Birkaç kez daha içtim ama hiç etki etmiyor. Anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı tub ağır gelir sana içemezsin Gold al iç 1 tane yeterli sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: MHEC

miller yada carlsberg falan iç gazoz gibidir seversin.
    50 lik 30 luk falan yazıyor bunlar ne anlama geliyor ?
    carlsberg'in 1 şişesi sarhoş eder mi ? ağız kokusu falan bırakır mı ? evdekiler anlamasında
  • Sen Müslüman mahallesinde nasıl salyangoz satarsın hii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka bi yana da, gençsin be daha, yazık vücuduna, haram helal noktası kimseyi bağlamaz, sağlığın için düşünme derim.

• yarım şişe birayla alkol komasına girersin.
  • 1 şişe iç birşey olmaz. Sen ondan 3 tane içsen anca çok çok ufaktan birşeyler hissedersin. Merak etme eve gidince koku fln olmaz biradan sonra birşeyler yersen.

Arkadaşların kırmızı tubirg içecekmiş, sen içme hem ağırdır hemde tadı hiç hoşuna gitmez.

• İlk içmemde 4 bardak rakı içtim gram etki etmedi normal mi bira filan zaten sarhoş etmekle alakası yok 5-6 tane içsem etkileyeceğini düşünmüyorum

yaş 18 :D
  • Abi ni dinle ilkönce kafa ütüleme yapalım.
    Alkol dostun değildir bunu bil
    Mideyi astarla yani aç karına içme. Alkolün emilimi bağırsak larda olur aç karına içersen hemen kana karışır etkisini çabuk gösterir.
    Özellikle yağlı bir şey ler yersen alkol kana yavaş karışacaktır 3-4 tane de bira içsen sarhoş olmaz çakır keyif kalırsın kafa hafif dumanlı ama kendinde olarak.
    Kırmızı Tuborg avl 7,5 vs alkol oranı yüksektir içme
    Corona,miller hafif dir
    avl 3,5-4
    Tavsiyem Guinness kutu esmer bira tadı diğerlerine göre güzeldir çevreden gören olursa zaten Coca-Cola içiyor sanır.

• Corona becks heineken carlsberg den bir şişe iç yavaş yavaş sorun olmaz hocam içimi hafiftir bunların öyle çarpmaz da.

• Etmez tabi ki bi yerden başlaman gerekiyordu bira iyi seçim

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Hocam Fıçı yarımı deme.😁

• İçme arkadaşım hiç bulaşma bu pisliğe

• senin yaşındayken 8-9 shot tekila atıyodum b'olm.naptın 16 yaşına kadar dışarı çıkarmadı mı annen seni,troll müsün anlamadım.
  • etmez.
  • mekatronikteknisyeniyim M kullanıcısına yanıt
    50 cl yarım litrelik. biranın yanında patates kızartması falan götür sarhoş olmazsın ama aç karnına içme. rahatsız olursun. Yarım litre falan dediğime bakma nasıl bittiği anlaşılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

senin yaşındayken 8-9 shot tekila atıyodum b'olm.naptın 16 yaşına kadar dışarı çıkarmadı mı annen seni,troll müsün anlamadım.
    asosyal takılıyordum hep bu aralar açılmaya başladım .
  • aman kardeş alkol komasına girersin o kadar içme sakın
  • Ailenizden cekiniyorsaniz niye deniyorsunuz ki.Kendi kendinize muktedir olunca icin deneyin.

Carpma meselesi bunueye gore degisir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.