beyler tatlarına bakacağım üçünü içsem çakırkeyif yapar mı guinness %4.2, weihenstephaner hefe weissbier %5.4, tuborg winter time %5.4 |
3 bira çakırkeyif yapar mı

-
-
yapar
-
bana 5 tane değil 10 tane de yapmaz, erkeğine göre değişir, bomonti filtresiz en tatlısıdır.
-
yav erkeğine göre değişir nedir :D Alkol bünye meselesidir açlığın yorgunluğun duygusal durumun her şey etkiler. 1 biraylada çakırkeyif olunur bazen 10 tane ile olunmaz. Tamam en erkek sensin :D
-
ben 4 bomonti ile baya güzel oluyorum.hatta 4 tane kırmızı tuborg alıyorum oda aynı etkiyi yaratıyor ama alkol oranı fazla sanırım yinede bende aynı etkiyi yaratıyor.
-
içtiğin üç biranın üstüne bi üç daha içersen süleyman çakır keyf yapar.
-
ben eskiden 2 içince gidiyordum şu an 5 6 ya kadar yolum var bünyeyle ilgili
-
Hızlı içersen daha iyi yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok değişken ben 4 te çakır 6 da sarhoş oluyorum.
heineken ve bomonti hariç bira içmem.
-
ilk ikisi çöp tuborgdan 3 tane al paran çöpe gitmesin
-
Normal şartlarda yapmaması lazım.
Eger biranin tadina bakmak istiyosan siseden icmemeni oneririm, bira tipine gore dogru bardak secerek aldigin tadi yogunlastirabilirsin;
Guiness icin Pint tarzi, weissbier icin Weizen tarzi kullanabilirsin. Tuborg icin Pilsner de olur, sahsi keyfime soracak olursak Pint tercih ederdim
gq
GQ X KING: Biraya Göre Bardak Seçimihttps://gq.com.tr/zevk/gq-x-king-biraya-gore-bardak-secimi#p=4 -
dört beş tanesi yapıyo beyler sonrası sarhoşluğa geçiş onu deneyimleyemedik
Ayni icecekten 5 tane nasil iciyonuz ya
Benim en sevdigim icecek redbul ondan bile max 3 tane icerim bikarim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızı tuborg yuvarla 3 tane. Sonra konuşalım.
Değişir dünya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
red bull ile bu aynı değil aga onu 2 tane içince şeker komasından ölünülmediğine dua etmek gerek bundan 10 tane içilir 3 4 saatte
vay kardesim bu maskulenliginle bizi oldureceksin
ortalik testosteron koktu be
-
Kendi tecrübeme göre; alkol oranına, ne kadar sürede içildiğine, aç karınla içilip içilmediğine ve en son ne zaman alkol alındığına göre değişir. Arkadaşların dediği gibi bünyeden bünyeye de fark edecektir.
-
rüyamda içki içtim her yerim uyuştu çok güzel bir tadı vardı, o içki dünya da olsa onu içmekten başka birşey yapmazdık
En Beğenilen Yanıtlar

yav erkeğine göre değişir nedir :D Alkol bünye meselesidir açlığın yorgunluğun duygusal durumun her şey etkiler. 1 biraylada çakırkeyif olunur bazen 10 tane ile olunmaz. Tamam en erkek sensin :D |
Benzer içerikler
- ailemden nefret ediyorum
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesi'ne nasıl gidilir
- yeni kimlik fotokopisi vermek tehlikelimi
- bu kişiye messenger'da ulaşılamıyor ne demek
- kırmızı tuborg alkol oranı
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X