Şimdi Ara

[EDİT : İÇİLDİ] yarım şişe bira(carlsberg) sarhoş eder mi ? yaş 17 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
29.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alkol direncine, içiş hızına, aç tok olmasına göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 2 Eylül 2018; 13:14:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [EDİT : İÇİLDİ] yarım şişe bira(carlsberg) sarhoş eder mi ? yaş 17. Akşam içtim sabah da 6 da kalktım işe geldim hala başım ağrıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tok yavaş yavaş iç . Bünyene göre bitiremeyebilirsin . Ama tok ve yavaş olmaya mümkünse çerezle beraber yavaş yavaş atıştırmaya gayret et . Eğer salak bir ruh halinde değilsen 25ml alkolün sarhoş etmesi imkansız zaten .

• DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    Yav madem ilk içişte güzel gelmiyor nasıl bağımlılık yapıyor

• Yanacaksın

• Etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Yav madem ilk içişte güzel gelmiyor nasıl bağımlılık yapıyor
    Ben de anlamadim bunu. İçkilerin tatları berbattır özellikle votka,ne için içilir anlamam kolonya gibi bir şey. Hadi sarhoş ediyor o hissi seviyorlar o sebeple içiyorlar diyelim peki bira? Sarhoş etmiyor,tadi güzel değil,yemeklerin yaninda vs de gitmiyor yaninda yendiği şeyin tadini bozuyor. Bir mantiği yok

• quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

Alkol kullanan birisi 6-7 birada anca hafif sarhoş olmaya başlar sen de 1-2 tane içebilirsin
    %5*7=%35
    50cllik bir vodka içmeye benzer kısa sürede içersen ne hafif sarhoş olmasından bahsediyorsun ?
  • bir tane 4.7 alkol oranı olan birayı komple dikersen birazcık leyla olursun ama sıkıntı olmaz. yarım saatte geçer..
  • O oran öyle hesaplanmaz bak önceki yorumlarda örnekleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 2 Eylül 2018; 23:18:43 >
  • ben güveniyorum tosunum sana vur gitsin
  • dün akşam bulgaristan göçmenlerinin şenliği vardı,saat 7 gibi başladık bismillah. ben 5.içerken kendimi bırakmış dans ediyordum :D arkadaşa baktım uzanmış yere yatıyo,ben 6 yı içip bi kızla muhabbet ettim,ama ne konuştuk bilmiyorum
  • Dostum hiç bir halt yapmaz kendim tecrübe ettim ordan biliyorum ilk olarak calsberg mantıklı cok hafif tuborg yada Amsterdami icemeyebilirdin. Calsberg den iki tane bile yuvarlayabilirsin etki etmez. Ama sana tavsiyem hiç bulaşma beklediğin gibi değil. Arkadaşlar arasında falan gaza gelme iyice düşün tart öyle ic. Bide sakın ama sakın Bomonti icme öyle Bir hataya dusme

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

Soru açık demişsin de soru açık falan değil. Yarım şişe ne? Elma mı armut mu? Yani bira mı? tekila mı? votka mı? viski mi? rakı mı? şarap mı? tekila, votka, viski veya rakı ise kaçlık? 50lik mi 70lik mi 100lük mü?
    Hiçbirinin yarısı sarhoş etmez ki, bira bu

• Bir biradan asla bir şey olmaz. Tadı garip gelebilir ama bağımlısı olacaksın. Kusarsın falan diyenleri takma kusmazsın. Ha çok özgüvensizlik varsa kusarım, rezil olurum, evdekiler anlar falan diyorsan Miller tavsiye ederim. Alkol oranı en düşük biradır. Hatta kadın birası diye geçer. Tavsiyem bir tane Tuborg Gold içmen yönünde. Çarpıntı falan yapmaz. İçtikten sonra naneli sakız çiğnersin evdekiler anlamaz. Kokuya dikkat et. Ben 5-6 tane naneli sakız falan atıyordum.

• Hiç içmediysen ağzına koyma. Alkol tüm kötülüklerin anasıdır. Hiç içmemek en iyisi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.