Şimdi Ara

e200 nasıldır sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıldır konforu ve rahatlığı seven birisiyim yakıt ve vergi önemli değil arıza vs çıkarır mı bakım fiyatları nasıldır.bir kere kullandım müthişti asfalta yapışıyordu resmen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-e-hesapli-e200-avangarde-ekranli-ilk-sahibinden-34234654/detay

• _____________________________
    NEYDİNLA
  • Harika bir tercih de avantgarde donanımda dijital klima olması gerekmiyor mu?
  • Ben de 2000 E200 Kompressor kullanıyorum. Kolay kolay arıza çıkaran bir araç değildir. Çıkarsa da parça fiyatları düşünüldüğü kadar pahalı değil. E200 yerine E200 Kompressor almanızı tavsiye ederim. 186 beygirin tadını çıkarmış olursunuz. Bu araçlar 2000 yılında makyajlandı ve 2001'de E200 Kompressor 163 beygire düşürüldü. O yüzden tavsiyem 2000 model almanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE HANGİ PUNTO
    15 yıl önce açıldı
    Sizce hangi suv?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • babasınında c180 k sı varmış beyler adam prof kolpacı
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.