Şimdi Ara

E2-43R Cam filmi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
20.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımın arka camlarında karatılmış camlar ön camlar renkli gibi durmakla beraber cam üzerinde -E2-43R-005223 gibi kodlar yazmakta olup tüm kodlarda 43R bulunmaktdır. Bu fabrikasyonmu olur ? çünkü ruhsatta vs hiç bir şekilde yazmamaktadır.

Ön cam dahil tüm camlarda 43R yazmaktadır. Sadece arka yolcu ve bagaj camları karartılmıştır.
    Ruhsata işletmek gerekiyormu? çünkü ruhsatta yazmıyor

Yardımlarınız için teşekkürler

• Hocam bende söktüm bugün filmleri, bende de E17 ve 43R ibareleri var tüm yan camlarda. Arka camı sökmedim onu bilemiyorum şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoltAction kullanıcısına yanıt
    43r icin fabrikasyon diyorlar

• 43R nin yanında V olması o camın karartılmış olduğunu gösterir. Camlar fabrika çıkışı karartılmış bile olsa film yasak o ayrı konu

E2-43R   Cam filmi Hakkında
  • LvsZoC L kullanıcısına yanıt
    fabrika çıkışı için 43R'lar serbest diyorlar. haberler v.s

bunudamı söktüriyim :(
  • 43r'ler (yanında v yazanlar) fabrikasyondur ve serbesttir. bunlar sonradan filmli değil lazerle karartılmış camlardır. sıkıntı olmaz muayenede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 5 Kasım 2017; 21:5:33 >
  • 43R tüm camlarda yazar. Üzerinde yanında V gibi bir ibare olması gerekli karartılmış olduğunu belirtmek için.

Bugün ben de söktürdüm filmleri 😕

Orjinal karartılmış panamera gördüm; ön camlarında V işareti yoktu arkalarda vardı

Zaten polisler durdurunca elleriyle yoklayacaklardır tırnak ile film bariz belli oluyor maalesef...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Cam Filmi Tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

43r'ler fabrikasyondur ve serbesttir. bunlar sonradan filmli değil lazerle karartılmış camlardır. sıkıntı olmaz muayenede.

43r ler renkli degil zaten.

V- ex- 43r yazanlar renklendirilmis.

43r camin avrupa standartlarna uygun oldugunu gosteriyor cogu camda renkli olsun olmasin 43r yaziyor zaten.

Renkli olanlar v harfli asagidaki benim arabanin resmi.fabrikasyon karartilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 5 Kasım 2017; 20:43:34 >

• Teşekkürler,

normalde lazerle karartılmış gibi duruyor. yapıştırma gibi değil fakat V ibaresine dikkat etmedim.

Onada dikkat ediyim en iyisi bakiyim bi
  • 43R kodu avrupa kalite standartlarına dair bir koddur ve avrupa'da üretilen ya da avrupa'ya ihraç edilen her araçta olması gereken bir regülasyon standartıdır. camların rengiyle, filmiyle, karası, beyazı, kırmzısıyla alakalı bir mevzu değil...
  • Konuya denk gelmem iyi olmuş , bende bu tarz bir konu açacaktım. Bnm aracın camlarında da E2-43R gibi bir şeyler yazıyor, bir faydası varmıdır diyecektim ki yok olduğunu öğrendik.
  • Arkadaşlar, 43R filmi fabrika çıkışlı ve onaylı "karartılmış" cam demektir, sonradan takılan her şey yasak. Ayrıca dikkatiniz çekerim araçlardaki 43 R onaylı karartılmış camlar yasak değil ancak bu camlar sürücünün arkasında olmalı. ön camlarda her halükarda camlar şeffaf olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celutska

Arkadaşlar, 43R filmi fabrika çıkışlı ve onaylı "karartılmış" cam demektir, sonradan takılan her şey yasak. Ayrıca dikkatiniz çekerim araçlardaki 43 R onaylı karartılmış camlar yasak değil ancak bu camlar sürücünün arkasında olmalı. ön camlarda her halükarda camlar şeffaf olmalı.

vay arkadas. o kadar yaziyor insanlar okumuyor musunuz hic?
    R43 değil. Daire içerisindeki E işartini üstünde ya da yanında V olması gerekiyor onaylı %70 den koyu camlar için
  • Yazıyor da kim yazıyor?

Var mı emniyet müdürlüğünden ya da bakanlıktan, E olmazsa V olmazsa fabrika çıkışı karartmalılar da sökülecek diyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 7 Kasım 2017; 11:46:1 >
  • bariskaratas B kullanıcısına yanıt
    resmi gazetede bile yazmazken nerde yazıyor tam olarak?
    bu yüzden soruyorum bende.

Araç fabrikasyon karartılmış cam. sökülme gibi durumu yok.

Resmi Gazete;

bu 2016 yazısı : http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/10/20161026-3.htm
    Bu eki :http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/10/20161026-3-1.pdf

Buda yeni güncelleme :http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/10/20171021-5.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

Yazıyor da kim yazıyor?

Var mı emniyet müdürlüğünden ya da bakanlıktan, E olmazsa V olmazsa fabrika çıkışı karartmalılar da sökülecek diyen.

Bazi acikgozler renksiz r43 cama film cekmis r43 yazdigi icin filmi sokmesem olur diyr dusunmekte.

Oysa r43 camin avrupa birligi ece43 standardina uygun oldugunu gostermekte sadece. Sadece r43 yaziyorsa cam renkli olamaz zaten.

Cam renkliyse r43 un yaninda veya ustunde v isareti olmali.bu v harfi camin uretiminde karartildigini ifade etmekte.

V harfi yoksa ve caminiz genede renkli ise fabrikada degil disarida bir yerde karartilmis demek.

Buda yasak ve caminiz degistirmeniz gerekecek malesef.

Hayirli

• quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

resmi gazetede bile yazmazken nerde yazıyor tam olarak?
    bu yüzden soruyorum bende.

Araç fabrikasyon karartılmış cam. sökülme gibi durumu yok.

Resmi Gazete;

bu 2016 yazısı : http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/10/20161026-3.htm
    Bu eki :http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/10/20161026-3-1.pdf

Buda yeni güncelleme :http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/10/20171021-5.htm

hocam madde 4 de yazıyor.

MADDE 4 – (1) Bu Yönetmelikte geçen;
    a) AB: Avrupa Birliğini,
    b) AB Yönetmelikleri: Avrupa Birliği tarafından regülasyon olarak yayımlanan ve yayımlandığında tüm AB ülkelerinde genel ve doğrudan uygulamaya giren, Bakanlıkça yönetmelik olarak uyumlaştırılarak yürürlüğe konulan araçlarla ilgili yönetmelikleri,

• regülasyon da burda.

https://www.unece.org/fileadmin/DAM/trans/main/wp29/wp29regs/R043r3e.pdf

sayfa 37 de şekli tarif ediyor. %70 den az ışık geçiren camlarla ilgili

-

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Yazıyor da kim yazıyor?

Bazi acikgozler renksiz r43 cama film cekmis r43 yazdigi icin filmi sokmesem olur diyr dusunmekte.

Oysa r43 camin avrupa birligi ece43 standardina uygun oldugunu gostermekte sadece. Sadece r43 yaziyorsa cam renkli olamaz zaten.

Cam renkliyse r43 un yaninda veya ustunde v isareti olmali.bu v harfi camin uretiminde karartildigini ifade etmekte.

V harfi yoksa ve caminiz genede renkli ise fabrikada degil disarida bir yerde karartilmis demek.

Hayirli

Hyundai i20 modelinin, en yüksek donanım seviyesi olan elite donanımda cam tavanla birlikte sattığı, arka camları karartılmış araçlarda E 'de yok V'de yok.

Servisle konuştum laser karartma abi o, sökebiliyorsa söksün diyor!

Kimsenin bir şey bildiği yok yani, herkes diğerine atıyor topu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 7 Kasım 2017; 14:45:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Yazıyor da kim yazıyor?

Hayirli

Hyundai i20 modelinin, en yüksek donanım seviyesi olan elite donanımda cam tavanla birlikte sattığı, arka camları karartılmış araçlarda E 'de yok V'de yok.

Servisle konuştum laser karartma abi o, sökebiliyorsa söksün diyor!

Kimsenin bir şey bildiği yok yani, herkes diğerine atıyor topu.

polis sökmek zorunda değil. yazar cezayı geçer.
    hyundai burda onaysız camları takmış heralde camlara.
    çok ilginç yani.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.