Şimdi Ara

Ankara-Cam Filmi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Arabaya cam filmi yaptırmak istiyorum.Ankarada yaşayan arkadaşlarımdan ricam film yaptırıp da memnun kaldıkları yerleri söylemeleri.İşçiliğin iyi olmasını isityorum.Şöyle bir araştırma yaptım fakat düzgün bilgilere ulaşamadım.Marka olarak lumar düşünüyorum.Marka açısından da fikirlerinizi beklerim.Memnun kaldığınız yeri ve ödediğiniz miktarı söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraoyuncu -- 24 Eylül 2010; 22:23:33 >

• Yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar...
  • dikimevi şehitlikte class otoyu öneririm, hem fiyatı uygun hemde işçilikleri çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levogrande

dikimevi şehitlikte class otoyu öneririm, hem fiyatı uygun hemde işçilikleri çok iyidir.

Teşekkürler cevabınız için.Hangi markayı kullanıyorlar..
  • arkadaşlar 2012 model o aldıgım 110 glx connectime kaput koruma yaptırmaya karar verdim ankara lumar bayisi olan çagrı yapıya gittim 200.00 tl ye anlaştık kaputa ve çamurluk kenarlarına lumar marka kaput koruma malzemesi uygulandı iş bittikten sonra en az 6 yerde maket bıçagı yarası gördüm bunlar bu işi en iyi yapanlarsa başkalarını düşünemiyorum kaput koruma düşünen varsa maket bıçagı çiziklerinede razı olacak paranızla boyayı çizdirmeyin burakın kazara taş deysin nokta iz olur benin araçta bir çamurlutta 9 cm bıçak cizigi var düşünen arkadaşlara bilgi vermesi açısından paylaşmak istedim saygılar
  • cam filmi kaput koruma cam tavan karbon

ÇOK UYGUN FİYATLARA yapıyorum

LUMAR ELGARD 3M winguard flash
    0544 205 66 74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coşgun_06 -- 16 Ağustos 2012; 23:29:01 >
  • orhan 191971 onbaşı arkadşım şikayetnizi firmamamıza bildirmeden veya bizi bulamadınız farz edelim distirübüter firmamıza böyle bir şikayette bulunmadan .
    burada böyle bir şikayette bulunmanızı art niyet olarak kabul ediyorum . adresimiz kazımkarabekir caddesi efeler iş merkezi 89 / 26 iskitler ankara telefonumuz 03123410013 bize burdan ulaşabilirsiniz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cam filmi tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar, llumar cam filmi yaptırdım (2013 passat). Yenimahalle'de İvedik Caddesinde Eyüpoğlu diye bir yer. iki kardeş çalışıyorlar ve işlerinde titizler. ben cam filmi yaptırdım ve bu işlerden anlayan arkadaşlarım da beğendiler. komple araç kaplatma vb. de yapıyorlar ama o konuda nasıllar bilemem. ön cam hariç 280 tl. verdim. Burayı tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.