Şimdi Ara

winplus ve solarmax cam filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oto cam filmi yaptırmayı düşündüm kısa bir araştırma yaptım llumar, solargard, ziebart gibi üst düzey yanında düşük maliyette 2 marka ile karşılaştım solarmax ve winplus sizce hangisini uygulatayım?

daha önce uygulamaları yapan arkadaşlarda kullanımda nelerle karşılaştıklarının yorumlarını da bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Winplus ve Solarmax Cam Filmi: Bilmeniz Gereken Her Şey

Cam filmi, aracınızı güneşin zararlı ışınlarından ve ısıdan korumak için mükemmel bir yoldur. Piyasada çok sayıda cam filmi markası bulunmakla birlikte, Winplus ve Solarmax en popüler seçeneklerden ikisidir.

Solarmax Cam Filmi

Solarmax cam filmi, güneşin %99'una kadar UV ışınlarını engelleyen yüksek kaliteli bir üründür. Bu, aracınızın içini ve koltuğunu solmadan korur. Solarmax filmler ayrıca ısıyı azaltarak aracınızın daha serin ve konforlu olmasına yardımcı olur.

Solarmax Cam Filmi Yorumları

Çoğu kullanıcı, Solarmax cam filminin performansından memnun kalmıştır. Müşteriler, filmin güneş ışınlarını etkili bir şekilde engellediğini ve aracın içini serin tuttuğunu bildirmiştir. Ancak, bazı kullanıcılar filmin kurulumunun pahalı olabileceğinden şikayet etmiştir.

Winplus Cam Filmi Yorumları

Winplus cam filmi, bütçesi kısıtlı olanlar için uygun fiyatlı bir seçenektir. Filmler Solarmax kadar yüksek kalitede olmasa da yine de güneşin zararlı ışınlarını engellemede ve ısıyı azaltmada iyi bir iş çıkarırlar.

Solarmax PPF Yorumları

Solarmax PPF (Boya Koruyucu Film), aracınızın boyasını çizilmelere ve taş parçalarına karşı korumak için tasarlanmış bir üründür. Çoğu kullanıcı, Solarmax PPF'nin aracın boyasını iyi koruduğunu bildirmiştir. Ancak, bazı kullanıcılar filmin pahalı olabileceğinden şikayet etmiştir.

Genel olarak, hem Solarmax hem de Winplus cam filmleri, aracınızı güneşin zararlı ışınlarından ve ısıdan korumak için iyi seçeneklerdir. Hangi markayı seçeceğiniz, bütçenize ve özel ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 Yıldır Solarmax 2 numara var. Hiçbir sorun yaşamadım. Koyuluğuda fena değil. Arkadaş gitmiş biyerde Rayban cam filmi yaptırmış nerden bulduysa. Ben hiçbir fark anlamadım vallahi. belki 10 sene sonra morarmaya başlar bilemiyorum. onu o zamanki sahibi düşünsün. Gerçi yaptırırken 10 yıl garantili demişlerdi ama bir sorun olduğunda uraşmam büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 2 Temmuz 2019; 14:1:11 >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    merhaba uygulamayı kim yapmıştı nerede ve ne kadar tuttu sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
  • tatar_erty T kullanıcısına yanıt
    Ankara/Şaşmazda yaptırdım. Ancak isim hiç hafızamda değil. Grupanya indirimiyle falan yaptırmıştım 4 cam 200 liraydı. Eski filmleri sökme yenilerini takma dahil diye hatırlıyorum ama uzun zaman geçti üzerindende tam hatıralmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.