Bildirim
E2-43R Cam filmi Hakkında (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bıçakla v.s denedim sıkıntı yok.
V ibaresi var . 43 R yazıyor.
gönül rahatlığı ile çıkabilirim artık. en azından öyle düşünüyorum -
Şimdi benim araçta da var film var ve aynı zamanda arka camlar orijinal renkli yani şu anda zaten ön cam ile arka cam arasında ton farkı var. Yan camdakileri sökeceğim ama arka camı sökmek istemiyorum rezistans zarar görmesin diye. Muayenede de şansımı deneyeceğim ve arka camı sökmeyeceğim. Eğer ağır kusur verirse söker tekrar giderim eğer vermezse aynen devam ederim. Hatta şeytan arka yanları da sökme diyor nasıl olsa V işareti var diye ama sanırım yemez tuv türk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ileride bu yasak iptal edilecek. herkes söktüğüyle kalacak. cezalar da mis gibi gelir olmuş olacak... -
-
arka camlar serbest olacak van kamyonet, fabrika çıkışı araçlar vs gibi mantıklı olan bu -
-
Arka camlardaki laser karartmanın ultra viyole koruması olup olmadığını nasıl anliyoruz?
"W" harfi olması gerekir duyumu doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer 3. seviye olursa, fabrika çıkışı da yasak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X