|
Bildirim
kuantum siber güvenlik valla çok güldüm buna siz kim güvenlik kim.
|
kuantum uzay tekonojisi ile edevlet paneli aylık sadece 3000 afyon dinarı. |
Tüh be bize yapacak espri kalmamış. |
Adamatit koryum quantum odinson Thor spider man captain America iron man wonder women and else
|
Yalnız senelerdir 2-3 senede bir tüm verilerimizin torrent'e düşmesinin önüne geçecek bir şey yapsalar önce. En son artık y.dışı Türk'leri dahil 115 milyon bilgisi falan maşallah en ince detaylarına kadar paylaşılıyordu. Önce yoooh canım diye yalan söylendi, red edildi. Sonra yalanda söylenemeyince, bundan sonra çalındığında, çalanı değil, çalındığını haber edeni cezalandırırız. Eğer gerçekten tüm kanıtlarla çalınsada, biz yohhh canım diye yalan söylersek, bizim dediğimiz gerçek kabul edilir diye kanun çıkarttılar.
Ha bir de şu geçen ulaşım bakanı mıydı, "dünyada örnek çok hızlı internetimiz var" derken internetten düşmüştü :P Bu ilgili bakanda sanki siber güvenlikte dünyanın 1 numarasıyız falan demişti 115 milyonun neredeyse don rengine kadar tüm bilgileri çalındığında. |
Asıl ülke gündemi bunlar olmalı. Bilim, teknoloji, eğitim,yapay zekâ, dijital dönüşüm vs. Maalesef tam tersi şeyler yaşanıyor...
|
-Şöyle havalı bir isim koy da uğraşılmış gözüksün.
-''Kuantum Siber Güvenlik'' olur mu? -Olur olur yap bi şeyler.. |
"Geri" ci kelimesi artık başka bir kitleyi tanımlıyor, belirli ideolojileri saplantı haline getirmek, yeniliğin önündeki en büyük engel. zihni her zaman açık tutmak lazım. Aksi taktirde insanlar ne için karşı olduğunu bile unutuyor.
Konuyu şifreleme algoritmalarının kuantum bilgisayarlar ile anında kırılamaması için TLS de alınan tedbirler gibi tedbirler alınması diye anladım. Bunlar aslında bizler açısından görece kolay, kuantum bilgisayarlar açısından karmaşık. Kuantum sistemler aynı anda bir çok olasılığı hesaplayabiliyor ama örgüsel yapı sokarsan işin içine, onlar içinde zorlaşıyor bazı şeyler, zaten bu yüzden asla geleneksel bilgisayarların yerini alamaz gözüyle bakılıyor. Farklı bir dal olarak algılanıyor. Ek: Bknz: Kuantum Dirençli Şifreleme Örnek Haber: Google Cloud, Kuantum Dirençli Dijital İmzaları KMS’e Ekledi |
gerici biatcı zihniyet yine karşı çıkmış teknolojiye bilime gelişmelere.
(bunların kim olduğunu yazamıyorum çünkü kemalistler engelliyor, yasaklıyor ve banlıyor.çünkü eleştiriye bile kapalılar.) |
|
kuantum uzay tekonojisi ile edevlet paneli aylık sadece 3000 afyon dinarı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 14 Eylül 2025; 08:53:52 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
|
|
Siber güvenliğe daha çok yatırım yapsınlar önce. |