Şimdi Ara

Benim için plaka sorgular mısınız? (e-devlet şifresi gerekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yerbay. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e-devlet şifrem olmadığı için plaka sorgulatamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

• plaka?
  • Sorgulattım teşekkür ederim ilgilendiğini @cfb7 z için..
  • Arkadaşlar konu kirliliği olmasın diye yeni bir konu açmıyorum,bizim sokağın başındaki boşlukta tam 2 yıldır hiç yerinden oynatılmadan lastikler inmiş silecekler ve yakıt depo kapağı sökülmüş duruyor bu plakayı versem sorgulaya bilirmisiniz?birde plakayı buraya direk yazarsam sıkıntı olurmu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarals40 kullanıcısına yanıt
    mesajla at istersen sorgulatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

Kardeşim sorgulama için teşekkür ederim.

• tarals40 kullanıcısına yanıt
    rica ederim : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

Hocam selamlar, bende e-devlet sifresi var ancak sorgulama işleminin nereden yapıldığını bulamadım, sadce ceza varmı onu sorgulatabiliyorum.

Şu plakadan sorgukama işi hangi sekmenin altında, rica etsem ankatabilir misiniz ?

• gorbay kullanıcısına yanıt
    dostum sol taraftan sorgulamalara girince emniyet genel müdürlüğü kısmında trafik sekmesinin altında araç sorgulama var oradan yapılıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü
    Trafik Şube
    Araç Sorgulama
  • Plaka sorgulayabilecek çevrim içi bir üye var mı acaba?
  • var
  • Bu sorgulama araç kaza sorgulaması gibi birşeymi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

Bu sorgulama araç kaza sorgulaması gibi birşeymi?

E devletten yapılan sorgulama sadece aracın markasını, rengini, kaç model olduğunu ve üzerinde çalıntı araç, haciz, rehin, yakalama emri gibi bir hukuki yaptırım olup olmadığını gösteriyor. Eskiden aynı sorgu emniyetin sitesinden yapılıyordu artık e-devlet portalına taşındı ve şifre istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

quote:

E devletten yapılan sorgulama sadece aracın markasını, rengini, kaç model olduğunu ve üzerinde çalıntı araç, haciz, rehin, yakalama emri gibi bir hukuki yaptırım olup olmadığını gösteriyor. Eskiden aynı sorgu emniyetin sitesinden yapılıyordu artık e-devlet portalına taşındı ve şifre istiyor.

Teşekkürler, peki bu hasar olayını ücretsiz sorgulatabileceğimiz bir yer varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Malesef sigortacı tanıdığınız varsa ancak o bakabilir siz yapmak isterseniz 5664 oto kontrol 5tl vermeniz lazım. Aracın şasi ve motor nosunu aldıktan sonra sigorta acentasında çalışan bir tanıdık bulup ona sorgulatın bence. 5664 den dönen bilgi pek sağlıklı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef sigortacı tanıdığınız varsa ancak o bakabilir siz yapmak isterseniz 5664 oto kontrol 5tl vermeniz lazım. Aracın şasi ve motor nosunu aldıktan sonra sigorta acentasında çalışan bir tanıdık bulup ona sorgulatın bence. 5664 den dönen bilgi pek sağlıklı değil.

Çok teşekkürler, sülaleye bir haber salalım sigortacı varmı diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.