Şimdi Ara

e-Devlet’e büyük dönüşüm: Elektronik tebligat, ortak ödeme ve dijital kimlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupanın en büyüğü değilse, yok yok, galaksinin en büyüğü değilse haber değeri yoktur.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Yeni tip dolandırıcılara yepyeni bir platform yani!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yaklaşık 2 sene önce bir şekilde kişisel verilerin sanal ortamda satıldığını görünce kendi kişisel bilgilerim üzerinden şikayette bulundum. Şikayetim ve e bilgi talebim İçişleri Bakanlığına gönderildi ve 6 ay boyunca incelendi.!! Her neyse 6 Ay sonra cep telefonumdan Emniyet Müdürlüğünden arayan bir kişi şikayetçi kişinin ben olup olmadığımı teyit ettikten sonra "Farkındayız" dedi. Dedim ki nasıl yani Size adres bilgileri vs ekran görüntüleri dahil teslim ettim Sizin dahil tüm bilgilerimiz satılıyor madem farkındasınız ne yaptınız veya yapacaksınız dedim. Cevap vermeden telefonu kapattı. Sonra kontrol ettiğimde bana ulaşıldığı ancak şikayetçi olmadığım için işlem yapılmadığı denilerek dosya kapatıldı. Yani olay 80 milyona ait kamusal bir suç değil, benim şikayetime bağlı bir suçmuş, kaldı ki şikayetçi olup olmadığım sorulmadı bile 2 sene sonrada olay patladı. Demem o ki bırak kuantum teknolojisini galattık imparatorluk teknolojisi deseler inanmam. Daha geçen gün TC kimlik ve cep telefonumla İstanbul Kart çıkarmışlar. Sonrada kaçak geçiş yapıldığı için beni arıyorlar. Dedim arkadaş ben İstanbul'da ikamet etmiyorum kartımda yok. Bakalım ne zaman hapse gireceğiz dolandırıcılıktan.

• Metin Akpınar'lar neden hep komedi konusunda yetenekli?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanugur S kullanıcısına yanıt
    Bence kimliğinizi yenilettirin böylelikle eski bilgiler geçersiz olur kullanamazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ay yıldız tim herhalde koruyan

• Retina taramalı+ parmak izi+ güvenlik sorusu+ garip karakterli şifreler+ auth. doğrulama appleri+.... vs her şeyi birleştirseniz de fark etmez çünkü SİZ VERİLERİ SATIYORSUNUZ. Olay güvenlikte değil ki namussuzlukta.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaldırmayın başka ihsan istemeyiz.

• Birçok hizmeti saatlerce yol gidip + sıra bekleme + zaman kaybetmeden oturduğumuz yerden çok kolay bir şekilde yapabiliyoruz. Geliştirilmesi çok çok iyi olacaktır. E-Devlet'i hizmete alanlardan Allah razı olsun.   

Bir de neymiş Kemalistler karşı çıkıp konu sildiriyormuş,  çok güldüm, ama ağzımla değil.

E-devlete kimsenin karşı çıktığını çıkabileceğini sanmıyorum da, az biraz güvenliği sağlansaydı. Derdimiz o. Yoksa neredeyse her gün kullandığım şeye ne diye karşı çıkayım.

E-imzalar noldu trol kardeşler mesela???

Adamlar sürekli zorunlu olarak şifre değiştirme talebi iletiyor e devlet üzerinden.Problemi şifrelerin çalındığını zannederek yaşıyoruz zaten.Adamların elinde yönetim ekibinin panel yetkisi var yıllardır var hala var.İş o kadar fena ki 1 günde sisteme 4 yıllık diploma giriyorlar   Vergi dairesini de ekleyin de 1 günde milletin vergi borcunu silsinler.

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Babywolf kullanıcısına yanıt

Kimlik değişse ne değişecek TC kimlik no üzerinden dönüyor her şey o da değişmiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.