< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 1 Ekim 2025; 20:3:11 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 1 Ekim 2025; 20:3:11 > |
|
Bu nasıl yorum. Bu adamlar canlılık testine tabi tutuyor o anda eşzamanlı yurtdisinda adımıza banka hesabı açılmadıgının garantisi varmı? Uslupsuz birinede cevap yazılmaz sistemi bilmeden anlamadan dinlemeden haber okuyarak kamil oldugunu sanıyor. Yaptırdinmı onay işin içindemisin. T.c deki bir bankadan daha fazla bilgi istiyor.yüzlerce olumsuz yorum okudum. Basit işler degil kamil ol araştir kamil kamil.konuşma! |
|
Daha da kötüsünü anlatayım, sim bloke için istediklerini harfiyen yaptım gönderdim. 10 dakika sonra dilekçeyi elle yazmadığımı iddia eden ve tekrar yazıp göndermem gerektiği konusunda bir otomatik mesaj aldım. Aradım hemen mh'ni ve elle yazdığımı söyledim. Neyse araştırdı buldu dilekçemi ve elle yazdığımı gördü. Elemanın bana verdiği cevap; elle yazmışsınız ama tarayıcıdan taratıp düzgün gönderdiğim için sistemleri elle yazılmamış olarak kabul ediyormuş. Şirketlerini adam sandım, iş düzgün olsun diye bir de tarama zahmetine girdim. Sonra "mal mısınız kardeşim gözünle gördün işte, manuel kontrol edildi onay verildi yaz geç vs." dedim. Olmazmış, sadece sistem onaylıyormuş, yazdığım dilekçeyi koltuğun üstüne koyup sağdan soldan farklı bir zemin gözükecek şekilde cep telefonuyla fotoğrafını çekip tekrar gönderecekmişim ve sistemleri elle yazıldığına ikna olacakmış... 1200 dpilik netlik bunlara fazla geldi. Neyse, hayata küsmedim, dediğini yaptım, sabır testini başarıyla geçtim ve Papel hesabı açmaya hak kazandım. Bu ergenlerle yüz göz olmamı gerektirecek tek suçum 2 ay önce sim kartımı değiştirmiş olmaktı. |
|
normal mi bir de şınav çekerken video falan isteselerdi keşke
|
|
Neyse ki başka bir parti zihniyetinde değiller de kampanya yapacağız derken cebimizdeki parayı almıyorlar. |
|
Alt tarafı sim bloke kaldırılmasını istedik taleplere bakınız;
Talebinizi tamamlayabilmemiz için aşağıda yer alan belgeleri tarafımıza iletmenizi rica ederiz; 1) Kimlik ön yüz/kimlik arka yüz görseli 2) Kimlik ön yüzü ve dilekçe ile birlikte çekilmiş bir selfie fotoğrafı (Kimlik ön yüzünü ve dilekçenizi elinizde tutarak, yüzünüzün net bir şekilde göründüğü selfie). 3) SIM kart blokenizin kaldırılması için, ek olarak tarafınıza gönderilen dilekçe metnini doldurup ıslak imzalı şekilde iletmeniz gerekmektedir. 4) Papel fiziksel kartınızın arka yüzünde yer alan isim-soyisim bilgilerinin göründüğü kısmın fotoğrafı. (Bilgi güvenliğiniz açısından, son kullanma tarihi ve CVV kodunu kapatarak göndermenizi rica ederiz.) 5) Papel fiziksel kartınızın bulunmaması durumunda, Papel Cüzdan hesabınıza 1 TL para transferi yaparak işlem dekontunu tarafımıza iletmenizi rica ederiz. (İlgili transfer işleminin, kendi adınıza bulunan bir banka hesabından yapılması gerekir.) Bunların üzerine hesabı kapatın dedim. Bakalım neler talep edecekler. Edit: Hesabı anında kapattılar:) |
|
Refçilere basın şikayeti
|
|
Birçok kişinin yararlanmış olduğuna sevindim. Hayrını görün dostlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 7 Temmuz 2024; 22:29:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
NFC ile hesap yükseltme yapmanız gerekiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 7 Temmuz 2024; 23:59:10 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
alt sınır nedir bilen yazabilir mi lütfen? naysta alt sınır 500 tl olmuş, %10 veriyor. |
|
|
|
Merhaba,
Hepsiburada üzerinden işlem yaparken Hepsiburada puanınız ile işlem yapmanız halinde hata almaktasınız.
Tüm ödemeyi Papel hesabınızdaki bakiye ile gerçekleştirmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla, Papel Destek Ekibi Sadece normal harcamada ÇALIŞIYOR HEPSİBURADA üzerinde. Hepsipay üzerine ekleme yapıp alışveriş yapmaya çalışınca banka kaynaklı hata diyor. Kullanıcıların bilgisine. |
|
|