< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
10/ 5 kız bile bunları söylüyorsa daha birşey diyemiyorum. Abi böyle herşeyin açık açık yaşandığı bir düzende düzgün birini bulup evlenen çok şanslıdır zaten. Özgürlük diye diye herşeyi yozlaştırdılar. Kadınla erkeği her açıdan eşit kabul ettirmeye çalışıyor sistem. Ama böyle birşey yok. Sonra ortada ne aile kalıyor ne başka birşey. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniper Man -- 27 Aralık 2025; 13:6:59 > |
|
Ulkede asgari ucretli hayata ok deyip cocuk peydahlıyor. Bunu cozemedim ben. Yasadiklari hayat hayat deil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daima iyisini arayanı da doyuramazsın o da var... |
|
Ya olay para da değil. Güç. Şu anda güç para ile orantılı oldugu için para kelimesi doğru kabul ediliyor. Aslında olay güç ile güzelliğin takası. Sen güzellik istiyorsun o da güç. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir erkek çok güzel olmasa da anaç bir kadınla evlenmeyi daha çok ister. Ama (istisnai milyonda bir ancak) doktor bir kadın işçi bir erkekle evlenmez. Evlense de sürmez. Günümüzde kızlar asgari ücret veya bir tık üzeri kazananı istemiyor. 20 sene sonra kedi annesi olarak yaşamına devam eder bir çoğu böyle giderse eğer. |
|
Kadın güç istiyor statu istiyor. Sen erkek olarak ya bunu sağlayacaksın ya da bunun vaadini sinyalini vereceksin. 5 kurus kazanmıyor olabilirsin. Mühendislik son sınıfta ve iyi bir şirkette staj yapıyorsan bu ileride iyi yerlere geleceğinin sinyalini verir. Para kazanmasan bile bunun geçici oldugunu gosterir veya çok yakısıklısın oyunculuk çalışıyorsun ama daha birkaç figuran rolunde oynamış para da kazanamamıssındır. Ama bu ileride iyi bir oyuncu olacağına dair sinyal verir çunku erkeğin geleceğine kadının geçmişine bakılır. siz ya gücü masaya koyacaksıız ya da geleceğinizde güce sahip olacağınızın sinyalini vereceksiniz. Güzelliği istiyorsanız bedeli bu ha hiç güzel olmasın bana farketmez diyorsan, asgari ücretliyim dersin ona gelecek çapta kadın da var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 27 Aralık 2025; 14:55:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sen 20 sene önce evlenme öncesi masaya senyör mühendis pozisyonunu mu koydun? |
|
Ben 2009 yılında mayısta askerden geldim. Yaz tatilinde şu an eşim olan kişiyle güzel zaman geçirdik ekimde nişanlandık. Nişanlandıgımda ya yeni işe girmiştim ya da girmek üzereydim ama maaşım ya yoktu ya da işte deneme süresince asgari ücret ayarındaydı. ama bilgisayar muhendisiydim nihayetinde. ben eşime zenginlik vaadettim. İşimle çalışkanlıgımla zaten evlenirken bile 14 yıllık arkadaşımdı. Benı biliyordu ikna ettim. Evlendik biraz gezdik tozduk. Sonra da ekonominin nasıl çalıştıgımı anlattım ne yapmamız gerektiğini anlattım. 2012 de dolar 1.15 tl iken 1.20. Tl iken millet yurtdısına giderken bizim ev almamız gerektiğini matematiksel olarak açıkladım. Ve ev aldık. Yatırım sistemini anlattım herşeyi anladı ve ikna oldu. bu donemde birikim ve yatırım yaptık. Sonucta haklı oldugumu anladı. Ve bu yıl 5, geçen yıl 6 ondan onceki yıl da defalarca yurtdısına goturerek, doğum gününde araba alarak, bu yılbasında hediye olarak yeni bir araba alarak ne kadar haklı oldugumu da gördü. Bu yuzden eşim bana inandı. Benım elimde hiçbirşey yokken benım yanımda durdu. Eşimi ne aldattım ne de bir kıza yan gözle baktım. Sonucta kadının kalitesi yoktukta erkeğin kalitesi de varlıkta belli olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam sen gerçekten bir erkeğin hayatta neler yapması gerektiğini sunan bir kılavuz, gibisin. görmüş geçirmiş tecrübe edinmiş kişi bu olsa gerek. insanların çoğunluğu bu kafalardan çok uzak sadece anı yaşamaya bakıyorlar. |
|
|
Sen şimdi 25 yaşında Prime dönemindeki orta güzellikteki hatuna oynuyorsan asgari ücretin birtık üstünde maaşınla orada hesap şaşar. Ya o zaman sen de Prime dönemine geleceksin 30 35 40 yaşa maaşın olacak bugünün parasıyla 80 90 K ondan sonra gidip Prime dönemindeki kıza oynayacaksın ama sen zaten hayatta yeni başlamışsın zaten maaşın dibin dibinde gelip de Prime dönemindeki orta güzellikteki kıza oynayamazsın abi yani bu işin bir de Matematiği var yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam para önemsiz diyen kızlara katılmıyor musunuz yani ? |
|
Para önemsiz dediği şey şu anda para kazanmıyor olabilirsin ama sen ne vaadediyorsun? Çok yakışıklısın da genetik mirasını mı vaadediyorsun? Veya çok statü sahibisin çok iyi hayallerin çok başarıların var da henuz paraya dönüştüremedin ondan mı para önemli değil? Çok zekisin bunu mu miiras olarak dunuyorsum ? Bak para herşey değil. Ok ama para çok şey. Para bu günün mutlak gücü. Ama herşey değil. Bak diyorum burada bir takas var. Sen kızın koydugu gençliğe güzelliğe denk ne koyuyorsun? Tamam para önemli değil diyor kız da sen ne koyuyorsun terazinin diğer kefesine? bankaya 30 bin maaşla girmiş memursundur okulda başarılısındır. 2 sene somra yetkili 6 sene sonra müdür olacağının izlenimini verirsin, bunu geçmiş başarılarınla kanıtlarsın. Bu gun 30 bin alıyorum ama müdür olunca pirim alıcam jestiyon alacağım dersin. Kurumsal banka dersin. Gerçekten şu anda 30 k önemsiz. Anlatabiliyormuyum? Terazinin kefesine ne koyuyorsun ? yada bekleyeceksin. O kızlar 30 yaşını geçecek eyvah evde kaldım kalıyorum olacak o zaman onlar da terazinin kefesine eksik koyacak sen de eksik koyacaksın terazi dengeye gelecek. Olay bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet ama bütün bunlara rağmen yine terk edilip aldatılabilrsin. Bu işler kumar gibidir ne olacağı belli olmaz. |
|