Şimdi Ara

Ortalama bir adamın kız tavlamasının çok zor olması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kıza sosyal medyada 100 tane dm gidiyor. Onlar arasında da en iyisini seçiyor. Mesela seni niye seçsin ? Çok mu yakışıklısın ? Altında araban mı var ? Mesela profilin çok iyidir o zaman ışık yakabilir sana. Ama ortalama tipte bir adamsan diğer 100 adamdan seni ayıran ne ? Minimum 1.80 sağlam yakışıklı bir adamsan anca şans verebilirler. Ama daha alt kriterde bir adamsan tamamen şansına kalmış. Milyarda bir olumlu sonuç alırsın. Reel de tanışalım desen; Hiç çevren yoksa nasıl yapacaksın ? Sokakta gidip birine merhaba tanışalım mı diyemezsin burası türkiye. Anca kurs vs olur yine denk gelmesi lazım. Günümüzde ortalama erkeklerin şansı zor gerçekten. 10/5 kız bile 10/7 tipten aşağı adamı istemiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu işin matematiği şöyledir. Sevgilisi olan arkadaşlarınla oturup bi çay içersin. Arkadaşına söylersin o da sevgilisine az once gelen sniperman var ya bir arkadaşını ona ayarlayalım der. Eğer kız ya hiç yok vs derse bil ki o kız seni hiç bir arkadaşınla yakıştırmamıştır.
    Ama şu var yapalım aralarını vs derse çırkin mirkin demeden buluşman, vakit geçirmen, bu sırada kızı mutlu etmen, seviyomuş gibi yapman gerekir. Bunun sebebi çirkin kız arkadaşlarına senın ne kadar iyi bir sevgili oldugun ile ilgili reklam yapacaktır. Bu reklama ihtiyacın var.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Sonrasında tanır seversin veya sevmezseniz de idarenedeceksiniz, ikiniz de birbirinizden iyisini bulmaya çalışacaksınız. Bu işler boyle arkadaş ortamıyla ilerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Genç bir adam yakışıklıysa ilişki durumları kolay. Kendisi bulabilir. Ama tipi çok iyi değilse dediğin gibi olur ancak ki o kızı kaybederse yenisini bile zor bulur. Ha paran vardır altında spor araba vardır. 10/ 5 olsan da olur.

Erkek olarak şunu anlaman lazım. Kızlar güzellikleriyle birbiriyle yarış halinde oldukları gibi, sevgililerinin statusuyle de yarış halindeler.

erkeğin karizması giyimi yakışıklılıgı boyu herşey de yarışın bir parçası.

ama şu var bir erkek olarak parasız da başarmak mümkün

1. niş uğraşlar. Dövme makyaj saç takı vs üzerine yetenekler
    2. Spor yaparak kaslı üçgen bir vücut sportmenlik
    3. zengin olmasan da zengin gibi görünme
    4. çok okumuş kültürlü emtellektüel
    5. ağzı laf yapan çaplım

bunlardan en kolayı be mantıklısı hiçbirisini yapamıyorsan bile kaslı olmak. Spor yap, kaslı olamıyorsannda atletik ol sportmen ol vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 23 Ocak 2026; 14:53:36 >
    Ya fakir ama çok yakışıklı olacaksın. 1.85 fit yakışıklı adam. Ya da ortalama tipte ama girişken ve paralı bir adam. Bu ikisi varsa 20 30 yaş arasında piyasada iş yaparsın. Ama ikisi de yoksa tipsizsen, fakirsen ve asosyal psikolojik sorunlara sahipsen bakmazlar. Gerçek bu. Üstelik kadınlar tipe erkeklerden çok bakar. Mesela 1.70, karakterli efendi ortalama tipte bir adam yerine 1.80 yakışıklı psikopat esmer tipleri daha çok tercih edebilirler. Başlarına ne geleceğini de bilirler üstelik.

Bak boyunu uzatamazsın. Gelirini kolayca 4-5 katına cıkartamazsın. 1 sene calısıp spor araba alamazsın

ama 1 yılda cok okuyup bilgili olabilirsin

spor yapıp kas yapabilirsin.

diksiyon eğitimi konusma eğitimi alırsın

vs vs yapılabilecek çol şey var.

evet bazıları şanslı hiçbirşey ypamadan cok zengin hiçbirşey yapmadan çok uzun, hiçbirşey yapmadan çok yakışıklı.

sen hiçbirşey yapmadan bunların onune geçmeyi düşünüyorsan orda yanılıyorsun

sen de psikopat ol o zaman. sacini da siyaha boya, apachi model kestir yanlar 1 numara olsun.. 175 falan olabilirsen 3 cm de topuk giy 178 olursun 2 santimi pek anlamazlar al sana 180 esmer psikopat eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 15:8:30 >

Bodur adamdan korkacaksin abi 184 boyum var yanima bir herif geldi 197 boyunda ben bir adim atiyorum adam tek adimda 2 adim atiyor herifi yakalamak icin maraton kosusu yaptim

Psikopat vibe ver sen de cakma psikopat ol. Kollara da dovme yaptirirsin ama kopek patisi, only gott can judge me ( Gott mit uns, psikopat nazi dovmesiyle karistirmayalim ) charlie chaplin gibi bariscil ve avel dovmelerden kacin, antalya'ya gel, zeytinkoy'e gidelim, gecekonduda cingen dovmesi yaptiririz sana tamamen apache durur cok psikopat gosterir bendekiler marilyn manson dovmelerine benziyor biraz ama studyo isi sana agir psikopat dovme yaptiririz ksina da cizik attik mi 10 numara olursun.. Yoksa memur tiple kiz yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 15:32:53 >

metni:
    Hiç çevren yoksa nasıl yapacaksın

Hiç çevresi olmayan birinin sevgilisi olsa ne yapacak kızla. Sosyal ilişkileri, gezmesini, eğlenmesini bilmeyen birini kız ne yapsın?

Psikopat olsun, kezbanlari goturur. Psikopat erkege bayiliyor kezbanlar. Para yoksa psikopat olacak, hirt da olabilir zira hirtlari da seviyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 18:37:43 >

Psikopatlardan ve hirtlardan faydalanamazlar. Anti social erkek ( ice donuk anlaminda degil ) kezbolardan faydalanir.. Kezbolarin kullanip attigi erkekler siradan tipler.. Hele ki, Dark triad erkek kezbonun ruhunu emer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 18:45:12 >

Bak mesela dark triad olsaydi, borderline kiz bulurdu. Border kizlar boyledir omur boyu musallat olurlar, terk etse bile tam anlamiyla gidemezler..

Alıntı

metni:
    tipsizsen, fakirsen ve asosyal psikolojik sorunlara sahipsen bakmazlar

neden baksınlar? açıkçası tüm bu özelliklere sahip biriyle ben de ugraşmak istemem. en büyük sebebi de psikolojik sorunlari olmasi çünkü digerleri düzeltilebilir ama senin kafada biri bunu düzeltmedigi sürece digerleri asla düzelmez.

Harun abidir belki

Orijinalden alıntı: lavidaloca

Alıntı

metni:
    tipsizsen, fakirsen ve asosyal psikolojik sorunlara sahipsen bakmazlar

neden baksınlar? açıkçası tüm bu özelliklere sahip biriyle ben de ugraşmak istemem. en büyük sebebi de psikolojik sorunlari olmasi çünkü digerleri düzeltilebilir ama senin kafada biri bunu düzeltmedigi sürece digerleri asla düzelmez.

Erkek mal gibidir, kadin kiz istedigini secip alir seklinde dusunuluyor ancak disi cinsiyetten olanin da cirkin ya da sisman olmasi mevzulari var.

Bu sekil olup, omur boyu kedi annesi kalanlar da az degil, yani kizlar tip boy mental saglik para falan diyorsa erkekler de guzellik diyor..

Bak mesela konu sahibi bayagi bir needy izlenim veriyor ama karsisina sisman ya da cirkin bir kiz ciksin muhtelemen kacacaktir.. Yani secme ve sevgili olmayi bahsetme hakkini, sadece bir seye benziyorsan elde edebilirsin, bu da kizlar icin olan aci gerceklerden biri elbette..

Cunku erkek cinsellikte aktif taraf ve aktif olabilmesi icin uyarilma gerekiyor cirkin, sisman ve uyari veremeyen bir kadinin sansi o tarz bir erkekten bile dusuk.

bu yuzden kadinin secme hakki sadece tipiyle ve kilosuyla sinirlidir, ustelik kadinlar yagli vucuda sahip olduklari icin, kilo kontrolu onlarda cok daha guc oluyor. yani bu konu sadece kadin seciyor erkegi aliyor seklinde degil oyle gorunuyor ama kadin da elemeden gecer..

ozetle, erkek dedigin sey cok intellect falan olursa, oncelikle kafa dengi falan ariyorsa, o zaman mumkun ama erkek ve kadinlarin %99'u homo habilis seviyesindedir zaten. sen disaridan bakinca konusuyorlar falan, gercekten konusabiliyorlar ama bu aldatici tabii ki..

%1'lik erkegi bulmalari kolay degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ocak 2026; 7:4:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.