< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Erkek olarak şunu anlaman lazım. Kızlar güzellikleriyle birbiriyle yarış halinde oldukları gibi, sevgililerinin statusuyle de yarış halindeler. erkeğin karizması giyimi yakışıklılıgı boyu herşey de yarışın bir parçası. ama şu var bir erkek olarak parasız da başarmak mümkün
bunlardan en kolayı be mantıklısı hiçbirisini yapamıyorsan bile kaslı olmak. Spor yap, kaslı olamıyorsannda atletik ol sportmen ol vs < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 23 Ocak 2026; 14:53:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bak boyunu uzatamazsın. Gelirini kolayca 4-5 katına cıkartamazsın. 1 sene calısıp spor araba alamazsın ama 1 yılda cok okuyup bilgili olabilirsin spor yapıp kas yapabilirsin. diksiyon eğitimi konusma eğitimi alırsın vs vs yapılabilecek çol şey var. evet bazıları şanslı hiçbirşey ypamadan cok zengin hiçbirşey yapmadan çok uzun, hiçbirşey yapmadan çok yakışıklı. sen hiçbirşey yapmadan bunların onune geçmeyi düşünüyorsan orda yanılıyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sen de psikopat ol o zaman. sacini da siyaha boya, apachi model kestir yanlar 1 numara olsun.. 175 falan olabilirsen 3 cm de topuk giy 178 olursun 2 santimi pek anlamazlar al sana 180 esmer psikopat eleman < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 15:8:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bodur adamdan korkacaksin abi 184 boyum var yanima bir herif geldi 197 boyunda ben bir adim atiyorum adam tek adimda 2 adim atiyor herifi yakalamak icin maraton kosusu yaptim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Psikopat vibe ver sen de cakma psikopat ol. Kollara da dovme yaptirirsin ama kopek patisi, only gott can judge me ( Gott mit uns, psikopat nazi dovmesiyle karistirmayalim ) charlie chaplin gibi bariscil ve avel dovmelerden kacin, antalya'ya gel, zeytinkoy'e gidelim, gecekonduda cingen dovmesi yaptiririz sana tamamen apache durur cok psikopat gosterir bendekiler marilyn manson dovmelerine benziyor biraz ama studyo isi sana agir psikopat dovme yaptiririz ksina da cizik attik mi 10 numara olursun.. Yoksa memur tiple kiz yok.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 15:32:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Psikopat olsun, kezbanlari goturur. Psikopat erkege bayiliyor kezbanlar. Para yoksa psikopat olacak, hirt da olabilir zira hirtlari da seviyorlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 18:37:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Psikopatlardan ve hirtlardan faydalanamazlar. Anti social erkek ( ice donuk anlaminda degil ) kezbolardan faydalanir.. Kezbolarin kullanip attigi erkekler siradan tipler.. Hele ki, Dark triad erkek kezbonun ruhunu emer.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Ocak 2026; 18:45:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
neden baksınlar? açıkçası tüm bu özelliklere sahip biriyle ben de ugraşmak istemem. en büyük sebebi de psikolojik sorunlari olmasi çünkü digerleri düzeltilebilir ama senin kafada biri bunu düzeltmedigi sürece digerleri asla düzelmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Erkek mal gibidir, kadin kiz istedigini secip alir seklinde dusunuluyor ancak disi cinsiyetten olanin da cirkin ya da sisman olmasi mevzulari var. Bu sekil olup, omur boyu kedi annesi kalanlar da az degil, yani kizlar tip boy mental saglik para falan diyorsa erkekler de guzellik diyor.. Bak mesela konu sahibi bayagi bir needy izlenim veriyor ama karsisina sisman ya da cirkin bir kiz ciksin muhtelemen kacacaktir.. Yani secme ve sevgili olmayi bahsetme hakkini, sadece bir seye benziyorsan elde edebilirsin, bu da kizlar icin olan aci gerceklerden biri elbette.. Cunku erkek cinsellikte aktif taraf ve aktif olabilmesi icin uyarilma gerekiyor cirkin, sisman ve uyari veremeyen bir kadinin sansi o tarz bir erkekten bile dusuk. bu yuzden kadinin secme hakki sadece tipiyle ve kilosuyla sinirlidir, ustelik kadinlar yagli vucuda sahip olduklari icin, kilo kontrolu onlarda cok daha guc oluyor. yani bu konu sadece kadin seciyor erkegi aliyor seklinde degil oyle gorunuyor ama kadin da elemeden gecer.. ozetle, erkek dedigin sey cok intellect falan olursa, oncelikle kafa dengi falan ariyorsa, o zaman mumkun ama erkek ve kadinlarin %99'u homo habilis seviyesindedir zaten. sen disaridan bakinca konusuyorlar falan, gercekten konusabiliyorlar ama bu aldatici tabii ki.. %1'lik erkegi bulmalari kolay degil.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ocak 2026; 7:4:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|