Şimdi Ara

DUMBELL ÇALIŞMA PROGRAMI (YAŞ 15 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu işten anlayan ve bu işle uğraşan arkadaşlar abıler bır yardımcı olursanız . Rica ediyorum . Tek tek anlatayım . Şİmdi ben 1999 dogumluyum . Lise ikiye geçtim . Boyum 1.67-1.70 gibi bişey . Kilomda 50 . Ben biraz daha kilo almak istiyordum ama alamıyordum . Bazı vücut geliştirme yapan abilerim vücut geliştirmeye başla hafif hafif , kilo aldırır bu spor dediler . Bu birinci sebebim vücut geliştirme yapmak için . İkinci olarak yaşıtlarıma gore kassız bir vucudum oldugunu dusunuyorum hafif kaslı bir vücudum olsa iyi olur diyorum . Bu da ikinci neden . Şimdi ilk sorum sizce vücut geliştirme yapmalımıyım , bir sakıncası olurmu ? Eğer cevabınız evet yapmalısın ise ben spor salonuna gidemem durumum yok :/ ama evde bir çift ağırlıgı değiştirilebilir dumbellım var . Eğer vücut geliştirme yapmamı düşünen arkadaşlar abiler varsa bana ne tür hareketler yapabileceğimi nasıl program hazıralayabilceğimi felan yazarlarsa çok sevinirim . Hatta zamanı olupta program yapabilecek olan varsa minetar kalırım . Şimdiden teşekkürler .

• 2 adet dumbella birşey olmaz.Evde çalışacak isen kapı barfiksi vesaire olması lazım..Dumbell programı diye birşey yok,sen internette az araştır programları cikartirsin bitane program..Ama dediğim gibi pek birşey olmaz fazla beklenti içinde olma.Ama kolların felan toparlanır güç kazanırsın en azından :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tlye eve set kuraiblir yada 1000 tlye çalışma istasyonu alaiblirsin.bunalr sana çoksa ayarlı dambıl seti alırsın.ama çok gelişme kaydedemezsn.http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ hareketler burada.önce bench press,shoulder press,squad ve deadlift gibi hareketlerle ağırlıklar aalışçvüğcut toparlasın.sonra günlere bölerek izole hareketlere başlarsın.ancak dambılla salonaldaki adamalr gibi olamzsın.
  • Abıcım sen yazımı tam okumamıssın sanırım mesajın ıcın saolasın ama benım zaten o adamlar gıbı olma gıbı bı amacım yok olamazda cunku yasım 15 daha . Ben sadece bıraz toparlamak ıstıyorum vucudumu hafıf yanı kollarım goguslerım kanat , karın kaslarım hafıf cıksa toparlansa sekıl alsa yeter bana . Zaten oyle 500 - 100 tl de veremem . Ayarlanabilir dumbell ım da var onunla birşeyler yapacağım artık . İşte dumbel ve kendı vucut agırlıgımla bıldıgın boyle baska hareket sıtelerı varsa sana zahmet atarsan :)
    Haftada 4 Gün Fitness Programı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.