Şimdi Ara

15 yaş evde vücut geliştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selam arkadaşlar ben boyuma göre zayıf olduğum için evde kendi imkanlarımla biraz şekillenmeye karar verdim.Ama bu işlerde pek tecrübeli olmadığım için sizlerden yardım bekliyorum ne çalışcam hangi günler falan yardım ederseniz sevinirim.
    Yas:15
    Boy:182
    Kilo:60
     15 yaş evde vücut geliştirme 15 yaş evde vücut geliştirme 15 yaş evde vücut geliştirme 15 yaş evde vücut geliştirme

• ya arkadaş çocuk zaten ben zayıfım demiş hala çocuğa zayıfsın kilo al diyosunuz.adam farkında kendinin kilo almak için spor yapıyo.yok tek elimle döverim yok bilmem ne.dambıl var mı kardeş sende arnold press hareketleriyle omuz çalışabilirsin sorun varsa pm ya da burdan sor kardeşim elimden geldiğince söylerim
  • Tek elimle doverim bende 15im 2gunde bir 300sinav cek karini salla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vursam yere yikilcak lan git kilo al once sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açlıktan baklava çıkmış

• Şişko kadında meme kalça neyse zayıf erkekte kas odur, git kilo al öyle başla
  • Ben kilo alamıyorum sorun orda sağlam yerim bünye atıyo hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem_5 -- 31 Temmuz 2014; 23:32:42 >
  • Bunlar açlık kası sakın kaslıyım diye gezinme sana tek atarlar benden söylemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Aylık Vücud Gelişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim karb ve proteini arttır, barfiks Şınav mekik takıl vücut ağırlığı ile STREET WORKOUT u araştır

• Mr.Gencer kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağol
  • Şu ektomorf yapıya sahip olup da yiyorum kilo alamıyorum diyenlere hastayım. Yediklerini zannediyorlar ama birşey yedikleri yok. Kalori-gram hesabıyla ye günde 4000 kalori al bakalım yemek neymiş görürsün.
  • belli çalışmıssın çalışmadan hayatta o vücudu yapamassın.

biraz omuz ve kol bas
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Omuzu nasıl çalıştırabilirim evde ?
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Denicem bunu bakalım
  • Ankaradaysan benide dövsene çok meraklıyım senin gibilerden dayak yemeye .164 49kiloyum ama herşeyin farkındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem_5

Omuzu nasıl çalıştırabilirim evde ?

yayla çalışıyorum ben
  • Sağlam yerim bünye kaldırmıyor falan kendinizi kandırmayın birinci tabaktan sonra tıkanıyorsun işte benim yediğimi yesen sen de kilo alırsın.

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Bende bi tane alim ondan fiyatı pahalımı onun
    Boy: Senden kısa
    Kilo: Senden fazla

Senin gibi 10 tanesini peşi sıra dövebilirim. Saçını uzatsan o zayıflığa kız sanar laf atarım lan. (laf atmak mecazi anlamda, daha hiç kimseye laf atmışlığım yok)
  • hayır çocuğa laf ediyorsunuz.

hepiniz göbeklisiniz lan
  • ya arkadaş çocuk zaten ben zayıfım demiş hala çocuğa zayıfsın kilo al diyosunuz.adam farkında kendinin kilo almak için spor yapıyo.yok tek elimle döverim yok bilmem ne.dambıl var mı kardeş sende arnold press hareketleriyle omuz çalışabilirsin sorun varsa pm ya da burdan sor kardeşim elimden geldiğince söylerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.