|
Bildirim
|
Para kazanma uğruna yasaları çiğneyip kamuya ait olanı kendisine hak görenler var, şaka gibisiniz. O zaman uyuşturucu satan adamda para için yapıyor, ona da ses çıkarılmasın, yasa çiğnendikten sonra hangisi yasa çiğnenir hangisi çiğnenemez mütalası yapılmaz, hepsini çiğnesinler olsun bitsin.
Zorla senet mi imzalatıp önünde park yeri olmayan dükkanı tutturdular size? 300-500 lira az kira vereyim diye tuttunuz, sonra kamu maluna çöreklenmeye çalışıyorsunuz. Kul hakkı boyutunu zaten geçiyorum, herkesin vergisiyle yapılan şeyi kendinize ait nasıl görebilecek kadar bencilleşiyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Birisi gelip haraç kesse sizden ona da ses çıkarmayın, oda o adamın ekmek parası, sen nasıl başkasının kazancıyla yapılan şeye göz koyuyorsan o da göz koyuyor, aynı kafa yapısındasınız. Genellikle Bahçelievler 3. cadde'de gittiğim yerlerin kendi otoparkları oluyor ama daha fazla yürüyeceğimi bilsem bile sokağa duba atan esnafın dubalarını teker teker, yavaş yavaş kaldırıp atıyorum, arabamı parkediyorum. Geçen sene bir tanesi araban çizilir dedi, bende pasta cila atarım geçer, dükkan yanarsa o kötü dedim, o günden beri bana bulaşmıyorlar. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|