Şimdi Ara

Top Eleven Football Manager Hilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar top eleven ın jeton hilesini blen varsa verebilir mi jeton yok

Orijinalden alıntı: godoşmen

ya arkadaşlar top eleven ın jeton hilesini blen varsa verebilir mi jeton yok

akbil kullan
    AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • Aslında bende bekliyorum takip için yazdım

Orijinalden alıntı: Spartacus6

Aslında bende bekliyorum takip için yazdım

hep bekliyoruz bide cevap olsa iyi olucak
    AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football manager
    geçen yıl açıldı
    Football Manager 2013 Top Rengi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler token kazanma imkanı mevcut fakat türkiyeden giriş yapan kullanıcılara bu imkan tanınmamış. Ama elbette bi yolu var:) Biraz uzun ve yorucu olabiliyo fakat tavsiye ederim ben çok token kazandım. Öncelikle Hotspot Shield Launch programını indirip kuruyorsunuz, daha sonra programı açıyorsunuz, orda yeşil renkte connected yazısını gördükten sonrawww.topeleven.com adresine giriyoruz. Unutmayın bu uygulamada facebook üzerinden oyuna girmiyoruz. Oyun açıldıktan sonra yukarda win tokens yazan yere tıklıyoruz ve karşımıza 5 ayrı reklam şirketinden yüzlerce token kazanma imkanı çıkıyo. En başta ücretsiz olanlarla başlayın, sırayla tek tek girin sitelere. Burda önemli olan nokta; siteye amerika ip si ile bağlandıgımız ıcın sankı amerıkadan katılan bır kullanıcı gıbı gırdıgımız sıtelerde form doldurmamız gerekıyo. Genellıkle zip code adres ve tel numarası ıstenıyo. Kendınıze cakma bır e maıl adresı alın, ve bu iş ıcın sureklı onu kullanın, zip code ve adres ıcınse, google a herhangı bır eyalet ıcın adres yazdıgınzda karsınıza sayısız adres cıkıyo, ayrıca zip code da mevcut. Dilediğinizi kopyalayıp yapiştırırsınız. Bazı siteler e mail dogrulaması ıstıyo onuda unutmayın. Anketler doldurarak bolca token kazanabılrısınz :)) ayrıca ordakı reklamlarda vıdeo bolumude mevcut, vıdeo ızleyerek de token kazanabılrısınz:) Unutmayın, dedgım programı ındırıp calıstırıp oyunun kendı sıtesınden gıreceksınız. İyi eğlenceler :)

• Bu uygulamayı kimse denemedi mi?

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Bu uygulamayı kimse denemedi mi?

ben denedim 20 ye yakın tokenim oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Bu uygulamayı kimse denemedi mi?

ben denedim 20 ye yakın tokenim oldu

Sağolun bende bir kaç tane kazandım.

Peki en başarılı olduğunuz taktik hangisi? Yada bu oyunda taktiğin bir önemi var mı? Benim takım karşı takımdan her açıdan en az 5 kat üstünken berabere kalıyorum. Bunun nedeni nedir?

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.
  • taktik... herkese aynı taktikle sahaya çıkmamalısın. eğer adamların güçlüyse %90 yenersin ama taktiğini doğru düzenlemediysen adamların ne kadar iyi olursa olsun top bu girecek bir delik elbet bulur. Taktiklerine dikkat etmeni öneririm. 4-4-2 ve 4-3-1-2 önerebilirim ama adamlarına göre kadar vermelisin tabi.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.