Şimdi Ara

kütüphanede çalışmak vs evde çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evdeki. hangisi daha verimli diye sorarsan kütüphane.
  • Kütüphane. Dikkat dağıtıcı unsurlar pek olmuyor kütüphanede.

• EV bence. Ben dersi genellıkle netten dınleyerek calısırım.Kutuphanede denedım calısmayı dershanenın kutphanesinde 2 de bir kapı aıclıyor bırı cıkıp gırıyor falan olmuyo
  • eveveve
  • Kütüphane dikkat dağıtmanın kralıdır.
    Evinde çalışırsın, kütüphaneden kitap ödünç alırsın. Kütüphanede çalışan tipler genelde çalıştık demek için çalışanlar.
  • kütüphane. dokuz eylül üniversitesinin kütüphanesine kullanıyorum genellikle, çok güzel oldugu söylenemez ama benim için internet tv gibi ultra düzey dikkat dagıtıcı unsurlar ortadan kalktıgı için orda calısabiliyorum. evde sürekli kendimi bi yere kaptırmış şekilde buluyorum malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana
    göre kütüphane evde dikkat dağıtıcı unsur çok fazla bana göre bak şimdi
    bile dikkatim dağıldı foruma girmişim ( kütüphede dağılmasın diye net
    paketi almadım :) ) ama seni bilemem evde daha iyi çalışıyorum diyosan
    evde çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 18 Mayıs 2014; 12:24:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ev daha rahat bence kütüphaneye yanına hiç bir şey almadan gidersen verimli olabilir evde kapat elektronik aletleri çalış
  • Kütüphanede rahat olmuyor.Dikkatim dağılıyor.Birde pis kokuyor havasız felan kalıyor.Evde ders çalışırsam çok verimli oluyor

• Kütüphane tabi kii daha verimli oluyor
  • Evde ben ders çalıştığım vakit çıt çıkmaz kütüphane öyle değil ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki de ev. nedeni ise bende birsuru kitap var hepsini yanimda tasiyamam anlamadigim bir yer olursa aciyorun konu anlatiminli kitabi. Kutuphanede anca soru bankalarini goturebilirim onlar bile cok agirlik yapiyor. bir de kutuphane cok kalabalik gurultulu birebirler oluyor vs. evde kendini sartlarsan bisey olmaz. arada mobilden buraya giriyorum. ders disinda internet yok tv zaten yok.

• Kütüphane ders çalışıp
    Evde iste konu tekrarı yapabilirsin.
  • Yanımda telefon, önümde kitap onun önünde laptop, sağ tarafta küçük TV, sol tarafımda büyük plazma TV var. Oturma odasındaki masada ders çalışıyorum ve hiçbir şey dikkatimi dağıtmıyor. Yani sana bağlı bir durum, nerede rahat çalışabiliyorsan orada çalış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.