Şimdi Ara

Due Date (2010) | Robert Downey Jr. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Due Date (2010) | Robert Downey Jr.

• beklyorum
    I'm a cowboy, on a steel horse I ride
  • Zach Galifianakis

Orijinalden alıntı: Faramir

Çok güzel afişleri var. Konserveye bile afiş yapmışlar Çıktımı film?

26 Kasım'da gösterime girecek.
  • Kaldı 1 hafta başlığa 26 Kasımı da eklesen süper olur...

Sinemada izleme fırsatı bulabilirim umarım.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • ben bu film bu hafta çıkıcak sanıyodum hayal kırıklığına uğradım hp yede gitmek istemiyorum çocuk dolu oluyo neyse artık sinema olayımı haftaya erteledim

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Filme giden oldu mu?

daha bismillah

Ethan'ın Sonny ile birlikte masturbasyon yaptığı sahnede gülmekten başka boyuta geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 27 Kasım 2010; 16:51:30 >
  • Dün gittim filme Downey'nin karizması ile Zach'in komedisi birleşip çok çok eğlenceli bir film olmuş konu komedi olduğu için burada anlatılacak pek fazla şey yok spoiler olur direk.Gülmek ve eğlenmek istiyorsanız kesinlikle gidin türü için gayet kaliteli bir film olmuş.

Masturbasyon sahnesi girdiği anda sinemada ön sıralardan bir adam gülmeye başladı bizde dahil geri kalan izleyicinin jeton biraz geç düştü ama aralıksız baya bir güldük o sahnede terlediğimi hatırlıyorum..Meksika sınırındaki Hollywood'un yavaşca kaçma ve sonrasındaki kurtarma sahneside baya komikti.Rol yaptığı sahnelerde de baya güldük.Bunlar dışındada Zach zaten erkanda dursa gülme sebebi ama Downey'de harika oynamış.Hollywood.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• Birçok yerde gözümden yaş akarak güldüm ancak çok daha komik olabilirdi. Zack'in biraz daha umursamaz olması filme daha çok şey katardı bence. 2. film de çekilebilir.

Robert'ı Meksika sınırında bırakıp kaçması , mastürbasyon sahnesi , kahve ve külleri karıştırmaları epey komik sahnelerinden birkaçıydı.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum, ama lanet olası afm atlantiste gösterime girmedi
    Katılım zamanı: 3 Eylül 2005
    I'm a cowboy, on a steel horse I ride
  • Ben de dün izledim hangover a göre daha çok beğendim.

Çocuğu yumrukladığı sahne, birde köpeğe tükürdüğü sahnede çok güldüm :D

Birde asıl en sonda çok bomba birşey vardı çok güldüm ama sinemadaki kimse anlamadı onu Eleman babasının küllerini dökerken yaptığı konuşmada " dad, you were like a father to me" diyordu :D heralde alt yazıda tam uygun bir şekilde çevirilmedi yoksa gülünmeyecek gibi değildi bence :D

gerçekten keyifliydi. genel itibariyle sıkmayan sürükleyici bir film olmuş, 10 üzerinden 8 i hak ediyor.

birde salonda en çok ben güldüm sanırım, ya salondakiler bir garipti ya da ben

çocuğa yumruk attığı sahne çok güldürdü.

ama özellikle araç içinde duman altı oldukları bölümde bayağı yarıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the enemy -- 6 Aralık 2010; 13:27:20 >

• Maalesef çok kötü. Bir kaç sahnesi dışında sizi güldürecek mizaha sahip olmayan zorlama bir Amerikan komedisi olmaktan öteye gidemiyor, saçmalıyor. Hangover'ı izleyip, referans alarak gitmiştik arkadaşlarla ama sadece ben değil diğer 2 arkadaşımda maalesef beğenmedi. Verdiğimiz paraya acıdık. Sinemaya gidip izlenilmez!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.