Şimdi Ara

Due Date (2010) | Robert Downey Jr.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:Komedi
    Yönetmen:Todd Phillips
    Senaryo:Alan Freedland, Alan R. Cohen
    Yapımcı:Susan Downey, Todd Phillips, Scott Budnick, Daniel Goldberg
    Görüntü Yönetmeni:Lawrence Sher
    Müzik:Mark Agostino
    Oyuncular:Robert Downey Jr.
    Michelle Monaghan
    Jamie Foxx
    Zach Galifianakis
    Matt Walsh

Downey'in karısının doğumuna yetişmeye çalışırken kendini sinir bozucu bir yolculukta bulan bir adamı canlandıracağı filmde Galifianakis onun uyumsuz yol arkadaşı rolünde olacak. Monaghan ise Downey'in, kocasının dönüşünü beklerken doğum sancıları tutan karısını canlandıracak. Phillips'in arkadaşların olmadığı bir arkadaşlık filmi şeklinde tanımladığı komedi filmi Kasım 2010'da gösterime girecek.

alıntı:cinefan

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• robert coştu iyice nicolas cage gibi heryerde , yanındaki de hangoverdaki sorunlu eleman mı ? onu çok beğenmiştim o filmde
  • Robert son zamanlarda kaliteli filmlerde oynuyor ama niklıs amca biraz saçmaladı arada ama toparladı yine biraz
  • Trailer eklendi
  • trailer güzeldi Galifianakis gene hangoverdaki gibi yürüyor bitiyorum o yürüyüşe
  • Bugün İnception başlamadan önce fragmanı verildi süperdi Downey gene yapmış yapacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün İnception başlamadan önce fragmanı verildi süperdi Downey gene yapmış yapacağını.

Aynen. Ben de ilk defa bugün izledim fragmanını. Güzel bir komedi filmi bizi bekliyor gibi.
    Zach Galifianakis yine Hangover'daki tiplemenin aynısı gibi. Hangover'ın da yönetmeni aynı olunca "acaba Hangover'ın devam filmi bu mu" diye düşündüm bi ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün İnception başlamadan önce fragmanı verildi süperdi Downey gene yapmış yapacağını.

Evet. fragman baya güzeldi.. izlenir
  • Inception'da fragmanını gördüm herkes gibi :) Bayağı eğlendim. Çok güzel gözüküyor. Robert Downey Jr.'ın tipinde komedi oynayacak adam tipi var zaten.
  • Fragman eğlenceli.The hangoverdaki karakter aynen buraya geçirilmiş sanırım
  • Severim bu adamı filmlerinide gözüm kapalı izlerim kalitesiz bir yapımda oynayacağını sanmam.
  • Downey coştu.
  • Robert Downey'nin her filmi izlenir.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Fragmanda görmüştüm bende.Bayağı gülmüştük.Bakalım bekleyelim hep beraber
  • Robert Downey Jr. olsun çamııırdan olsun.
  • Fragman 2

www.youtube.com/watch?v=b97J89-Ilys

• Robert Downey Jr. bu aralar Wing Chun kung fu öğrenmiş diye duydum. Arkadaş bir kaç fotoğraf gösterdi de şaşırdım açıkçası.

Bu filmle bir alakası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Robert Downey Jr. bu aralar Wing Chun kung fu öğrenmiş diye duydum. Arkadaş bir kaç fotoğraf gösterdi de şaşırdım açıkçası.

Bu filmle bir alakası var mı?

Sherlock Holmes 2 için falandır belki 2 si gelecek heralde filmin sonua bakılırsa.
  •  Due Date (2010) | Robert Downey Jr.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.