Şimdi Ara

Due Date (2010) | Robert Downey Jr. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle meksika sınır kapısında zack galifianakisin araban çıkıp kaçışında kendimi gülmekten yerlere attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Valla uzun zamandır en çok güldüğüm film oldu , Hangover'dan iki misli fazla gülmüşümdür heralde.

3,4 sahne hakikaten çok fena

Hangover'dan daha çok mu ?

Gülme anlayışınız oldukça değişik sanırım ama saygı duyuyorum tabi belirteyim :)

Hangover'da daha çok gülmüştüm.
    1-2 masturbasyon sahneleri var o kadar

Beni sadece Daryl'in kamyoneti ile lakaya girip elemanı hoplatma sahnesi ile Sonny'nin mastürbasyon yaparken surat ifadesi kırıp geçirdi
    Onun dışında ortalama bir komedi-aksiyondan farkı yoktu

• Yoo gülme anlayışım gayet normal , bence Hangover'dan çok daha iyiydi bu film.
    Kahve sahnesi , "babam aynı benim gibiydi çok severdin" sahnesi , panik yok derken kapıyı kırması , sınırda kaçışı , yürümesi tavırları , masturbasyon sahnesi falan Hangover'dan kesinlikle çok daha iyiydi bence.

Hangover da iyiydi de hangi sahneler vardı çok güldüren hatırlamıyorum , zorlasam belki bir iki tane aklıma gelir bence normali bu filme gülmek

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Valla uzun zamandır en çok güldüğüm film oldu , Hangover'dan iki misli fazla gülmüşümdür heralde.

3,4 sahne hakikaten çok fena

Hangover'dan daha çok mu ?

Gülme anlayışınız oldukça değişik sanırım ama saygı duyuyorum tabi belirteyim :)

• Biraz önce izledim güldürüsü yüksek bir film özellikle bazı sahnelerde gülmekten karnıma ağrılar girdi yinede beklentilerinizi çok yüksek tutmayın derim 7.5/10
  • İndirdim hd olarak izleyeceğim bakalım nasıl
  • bence gay bi filmdi ama trajikomik sahnelerde çok başarılı

• Sınırdaki cam sahnesi ile glakom diyaloğuda çok iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anılcan Aydın -- 6 Şubat 2011; 23:37:43 >
  • Ya ben yeni izliyorum

1- Mastırbasyon sahnesinde O köğeğinde mastırbasyon yapmasını görünce Saat 06 sularında bastım kahkahayı
    2-Sinirlenince Köpeğin suratına tükürmesinde koptum yine
    3-Pikapda arkada otururken bilerek tümseklere girince havaya ucmasına yine kahkahalar attım

Hangover dan sonra izlediğim en güzel film hata bazı sahnelerinde hangoverdan daha çok güldüm ve suan filmin yarısındayım

Film bitti , Film Süper Buna benzer başka filmlerde varmı acaba yazarsanız sevinirim

Hangover filmine en yakın komedi filmi diyerke noktamalak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 7 Şubat 2011; 7:07:53 >

• Müthiş filmdi. Müthiş bir ikili oluşturmuş Robert Downey Jr. ve Zach Galifianakis

8/10
  • sağlam filmdi cidden :))

yanlışlıkla peter'ı vurduğu sahnede yerlerdeydim :)))) ve vurulmayı takip eden olaylar sürecinde.

meksika sınırından bu tarafa olan kısımlar da çok iyiydi. :))
  • izliyim ben de yaw
  • O değilde
    Hey you şarkısında patlaması yokmu beard'ın defalarca izledim

Genel olarak fena değildi.Ama Hangover'ı daha çok sevdim.Bu film sanki onun devamı gibi bir izlenim bıraktı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

O değilde

Genel olarak fena değildi.Ama Hangover'ı daha çok sevdim.Bu film sanki onun devamı gibi bir izlenim bıraktı bende.

aynen katılıyorum iki yorumuna da o şarkıyı indirdim ben dinledikçe gülüyorum yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

O değilde

aynen katılıyorum iki yorumuna da o şarkıyı indirdim ben dinledikçe gülüyorum yaa

ne alaka devamı yaa... tek ortak noktası galifianakis

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka

quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

O değilde

ne alaka devamı yaa... tek ortak noktası galifianakis

Biliyorum hocam devamı felan olmadığını.Sadece olay yapısı,yaşanan olaylar vs. aynı şekilde ilerliyor gibi ikisinde de.Eh birde Zach olunca daha bir benzettim.

• Güzel genelde amerikan komedi anlayışını sevmem ama film komikti hiç sıkmadı.Hangover da iyidi.
  • Bugün izledım bende arabada kafa oldukları sahne çok iyiydi.
  • Arkadaştan flasha attım, az sonra izliyecem. R.D.J gene beklenen performansı verir, Hangover in manyak tipi gene aynı havalarda, gayet eğlenceli bişeye benziyor.
  • Robert varsa kesinlikle izlenir bakalım linklere bi arastıralım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Robert varsa kesinlikle izlenir bakalım linklere bi arastıralım..

Araştırmana çok gerek yok zaten, son 1 aydır nereye girsem Due Date CROSSBOW fışkırıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.