Şimdi Ara

Due Date (2010) | Robert Downey Jr. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Hangover ve bu film gibi başka film varsa öneride bulunurmusunuz ? Film sıkıntısı çekiyorum şuanda.

O zaman izlemediysen 3 idiots'u tavsiye ederim.Hint sinemasından eğitim sistemini eleştiren bi film 3 saate yakın ama bir kere bile kaç dakika kalmış diye bakmadım çok akıcı,komik hangover ve due dateyi sevdiysen kesin seversin pek alakaları yok ama ben 3'ünüde sevdim işte.Yorumlarada bakarsan internetten ne demek istediğimi anlıcaksın.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Ok sagolasın Düzgün alt yazı yok ama olsun bakalım :) baska varmıdır acaba tavsiye edicek ?
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Hangover ve bu film gibi başka film varsa öneride bulunurmusunuz ? Film sıkıntısı çekiyorum şuanda.

O zaman izlemediysen 3 idiots'u tavsiye ederim.Hint sinemasından eğitim sistemini eleştiren bi film 3 saate yakın ama bir kere bile kaç dakika kalmış diye bakmadım çok akıcı,komik hangover ve due dateyi sevdiysen kesin seversin pek alakaları yok ama ben 3'ünüde sevdim işte.Yorumlarada bakarsan internetten ne demek istediğimi anlıcaksın.

İzledim ve hem güldüm hem hüzünlenip gözlerim dolduğu anlar oldu , Hint sineması çığır açmış resmen , ben böyle bir yapım beklemiyordum , iykide izlemişim , film birşeyler kattı mı dersek film çok şey katıyor insana hem gülüyorsun hem duygusallaşıyorsun , oyunculuklar mükemmel.

İzlemeyenlere tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 13 Şubat 2011; 10:15:15 >

• Gülmem lazımdı benimde önerileri çin teşekkürler izledikten sonra yorumumu yazarım.

Bitermi?
  • İzleyecektim sıkılıp kapadım.

Psn: Galifianakiss
  • çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibasi95 -- 13 Şubat 2011; 19:13:58 >

What are you? girl or something?

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Başarısız bir film olmuş. Hangover'la filan mukayese bile edilemez. Açık bir şekilde Tim Robins ve Martin Lawrence'lı Nothing To Lose ( 1997 ) taklidi olmaya çalışmış. Bu filmi güzel sanan arkadaşlar bahsettiğim filmi mutlaka izlesin. Bir yolda geçen komedi filmi nasıl olmalı daha net görürler.

Oyunculuklar ve karakterler çok yüzeysel kalmış. Jr'in karakteri aşırı sakin, filmde sinirlerine hakim olmayı vur ensesine al lokmasını olarak vurgulamışlar bu da olmamış. Aleni bir şekilde ezik kalıyor haksızlıklara karşı sessiz kalarak. Diğer karakter de ise sadece oyuncudan faydalanılmış. Ona verilen senaryo ve karakter çok başarısız. Sadece bu oyuncunun mimikleri, hareketleri vs. ile kotarılmaya çalışılmış.

6\10 maksimum puanımdır. Eğer başka komedi filmi yoksa, hepsini izlemişseniz deneyin. Başka bir alternatifiniz varsa bunu izlemek vakit kaybı olur.

• Hele ki Ethan ın yanlışlıkla Peter ı bacağından vurması Onu takiben arabadan inip DONT PANIC DONT PANIC diye bağırıp arabanın kapıyı göçürmesiiii Ulan o da yetmiyomuş gibi adamın yarasının üstüne kusuyo ya
    *Ethan ın babasının küllerinden yapılmış kahveyi içmesi,içtiği şeyin babasının külleri olduğunu öğrendiğinde midesinin bulanıp tekrar kahveden bi yudum alması da çok iyiydi
    *Ethanın arabanın arkasında köpekle beraber havaya uçmaları falan güldürdü baya

Güzel film tavsiye ederim

• Köpeğin mastürbasyon sahnesi bombaydı ya
    Düş peşindeyim,Düş peşime.

• En sonda çalan telefona cevap vermemesi Due Date 2 çıkacağının bir işareti bence.

Filmi izleyenler okusun derim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.