Bildirim
Dualshock 4 L2 ve R2 Tuşları Gıcırtı Yapıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Faydası olabilir ama bence riske girme, zamanla gidiyor o ses. -
benim de ilk 1 hafta gıcırdama vardı. öyle böyle değil, kamyon geçiyor gibiydi. 1 hafta kadar sonra kendiliğinden geçti gitti. şimdi yağ gibi akıyor. biraz daha zaman tanı işlem yapmadan önce. -
quote:
Orijinalden alıntı: UyGaR___
benim de ilk 1 hafta gıcırdama vardı. öyle böyle değil, kamyon geçiyor gibiydi. 1 hafta kadar sonra kendiliğinden geçti gitti. şimdi yağ gibi akıyor. biraz daha zaman tanı işlem yapmadan önce.
Aynı durumdayım. Konsolu alalı daha 1 hafta olmadıO zaman en iyisi bekleyeyim biraz daha
-
WD-40 sıkın arasına cillop olur ben ole yaptım super oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 4 Temmuz 2014; 13:26:05 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim konsolumda yeni bende hiç ses yok.. DS4 ler farklı üretim mi? Bir kısmında oluyor bir kısmında olmuyor nasıl iş bu? -
en baslarda gıcırdıyor zamanla düzelir merak etme oynaya oynaya -
Düzelir kendi kendine
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek bende var sanıyordum konuyu açan ve birçok kişide de varmış zamanla geçiyor deniyorda benim 2-3 haftadır var biraz geçer gibi oldu heralde zamanla geçer benimde r1-ve r2 de gıcırtı var arka tuşların çoğu gıcırdıyor gibi aslında ama l2 nadir diyebilirim.
-
Benim dualshcok 4 ün L2 tuşu da öyle basınınca tak tak ediyor zor basılıyor çözümü varmı bunun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda arkadaşın dediği gibi azcık wd-40 sıkarsanız eskisinden bile daha iyi oluyor
Benim ds4 de öyle ama zamanla geçiyormuş gıcırtısı.
bendede var ama bakalım benim 2 aydır geçmiyor :( -
Sorun düzeldi gibi ama yinede L2 de bi terslik var en iyisi wd40 sıkmak galiba
bende 2 tane kol var birinde hiçbir şey yok diğeri 2 haftadır oynamama rağmen gıcırdıyor üretimle ilgili bir sorun galiba, ben de düşünüyorum wd40 -
Duzelir
benim önceleri düzgündü sonradan gıcırdamaya başladı garantiye vermeyi düşündüm ama bu konuyu görünce ilgincime gitti en çok kullandığım tuş r2 rahatsız ediyor gıcırdama hissi -
bende de vardı ,yağ damlattım ses mes kalmadı. -
Aynı sorun bende vardı.Daha sonra düzelir dediler forumda inanmadım ama şuan hiçbir şey yapmamama rağmen sıkıntı yok.Biraz idare etmeye çalış. -
bende 3 tane kol var.ps4 kutusunun içinden çıkan kol gıcırdıyor.diger ayrı 2 tane ayrı aldıgım kolda ses yok sağlam.Bence o kadar takıntı yapmanıza gerek yok.R2 L2 düzgün çalışsın yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ps5 pro stand
- ps5 alınır mı
- ps5 ısınma sorunu çözümü
- ps5 kulaklık önerisi
- ps5 cd' li mi dijital mi daha iyi
- god of war xbox
- resident evil 9
- ps6 ne zaman çıkacak
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X