Şimdi Ara

Dualshock 4 L2 ve R2 Tuşları Gıcırtı Yapıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleyelim bakalım biraz daha. Zaten elimdeki oyunların hepsi bitti boş yatıyor konsol 1 haftadır Sorun bir tek bende olmadığı için rahatladım açıkçası. Umarım kısa sürede düzelir hepimizin DS4'leri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var. İlk R2 tuşu başladı gıcırdamaya sonra L2 .malum infamous ile baya kullanılıyor. Yetkili servisi aradım az önce araştırıp geri döneceklerini söylediler. Öğrenince burayada bildiririm. Ne hikmetse ps3 ün emektar joystiği tık demedi bu güne kadar.
  • bendekide hafiften gıcırdamaya başladı. konuyu gördüğümde favoriye atmıştım belki lazım olur diye. hakikaten oldu. yahu ne biçim işse kullanmaya korkuyorum resmen koluda ps4 ü de..
  • Benim de L2 gicirdiyor ama benim sol analog sorunlu iyicene gevsedi degistiricem.

• Farklı üretim sanırım bu gıcırdayan ile gıcırdamayan kollar. Bende de 2 kol var birinin yuvarlak,kare,x,üçgen tuşları daha yassı ve r2 l2 tuşları zerre gıcırdamıyor diğerinin tuşları hafif tombul ve r2 l2 tuşları felaket gıcırdama yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

Farklı üretim sanırım bu gıcırdayan ile gıcırdamayan kollar. Bende de 2 kol var birinin yuvarlak,kare,x,üçgen tuşları daha yassı ve r2 l2 tuşları zerre gıcırdamıyor diğerinin tuşları hafif tombul ve r2 l2 tuşları felaket gıcırdama yapıyor

Gıcırdamayanı ne zaman aldınız hocam ?

• sana basit çözüm wd-40 bile olmadan
    kulak çöpüne az zeytinyağı damlat tuşların yanından sür keyfine bak.
  • İlk ds4 analog stick bozulduktan sonra garantiden gelen yeni ds4 de var bu sikinti..valla benim 2 ayi gececek ama hala şahin cami acarmis gibi gicirdiyor mubarek wd40 nasil damlatabilir acmak mi lazim ds4 u

• infamoustan oluyor hep :D saka bi yana bende infamous oynadiktan sonra oldu 2 side gicirdiyor garantiye versek nolur

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: TheRECRUIT

Farklı üretim sanırım bu gıcırdayan ile gıcırdamayan kollar. Bende de 2 kol var birinin yuvarlak,kare,x,üçgen tuşları daha yassı ve r2 l2 tuşları zerre gıcırdamıyor diğerinin tuşları hafif tombul ve r2 l2 tuşları felaket gıcırdama yapıyor

Gıcırdamayanı ne zaman aldınız hocam ?

hocam 1 ay kadar önce ps4 aldım ertesi günde ikinci kolu aldım yalnız kollar karıştı ps4 ün yanında gelen mi yoksa sonradan aldığım kol mu gıcırdıyor suanda bilmiyorum ama dediğim gibi gıcırdamayanlar sanırım tuşları yassı olanlar hafif bombeli olanlarda sorun var sanırım
  • http://m.youtube.com/watch?v=Yxt-DdsQqio

http://m.youtube.com/watch?v=M0q7r-gWQVE
    dostum bu 2 yontem benim dualshock 4 lerimde ise yaradi wd40 veya herhangi bir yagada gerek yok,kolun bozulma riskide yok
    bir dene istersen

• wd 40 kullandım r2 tuşunun arkasındaki silikon tabaka yağlanıp yumuşamış bastıkça zaman içerisinde delindi açtım araya alüminyum folyo koydum filan bi süre idare etti ama aç kapa yapmaktan bu sefer led ışığa giden film bozuldu ,sonuç yeni gamepad e gitti. wd 40 sıkmadan önce tekrar düşünün.fazla yumuşaklıkta iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polathalit

sana basit çözüm wd-40 bile olmadan
    kulak çöpüne az zeytinyağı damlat tuşların yanından sür keyfine bak.

Hocam benim kol 2 ayını dolduracak. R2 ve L2 tuşlarım gıcırdıyor fakat ne zaman gıcırdamaya başladıklarını tam olarak bende bilmiyorum ama ilk başta gıcırdamadıklarından eminim yani tahminen 15-20 gün sonra bu gıcırdama olayı oldu. Gıcırdama geçiyor demiş bazıları zamanla. Zamanamı bırakayım yoksa dediğin yöntemi yapsam bir sıkıntı olurmu tuşlara?
  • Beyler r1 ve l1 gicirdayan var mi ?

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    benim r1 gıcırdıyor artı takılıyor aldığıma pişman ettiler şu gamepad yüzünden herhangibir sony center mağazası garanti alıyor değilmi?
  • Benim DS4 kolunda da, tuşlar değil avucumuzun içinde kalan kısım,yani kol gövdesinin alt tarafı iç kısımdan baskı uyguladığınız zaman gıcırdıyor.
    Algılamada ve çalışmasında hiç bir sorun yok..ama avcumun içinde hafif sıkınca gıcırdıyor ve insanda oraya bir takıntı hali oluşturuyor :) rahatsız edici bir şey
    ama eş dost..alet normal çalışıyor, bunu takma diyorlar, oynarken filan ses yok..ama takıldık ya..orayı elimle özellikle bastırınca alıyorumm sadece gıcırdama sesini
    herhalde zamanla unutacağız..yeni ya takıldık sese işte :)
  • Banada yeni gameped gelmişti servisten. Gıcır gıcır ötüyordu 1-2 hafta sonra ses falan kalmadı. Birkaç hafta oyna geçer o ses.

• Benim 2 ds4 lerin L1 ve R1 leri takılıp duruyor cok canımı sıkıyor. Halbuki öyle hor kullanılmış ds4 ler degil zaten sol analog ilk günden soyulmaya başladı. Hiç test etmemişler mi yahu. Sanırım aksesuar satışları için bilerek yapılan bir şey bu..
  • Benim L2 de paslı kapı menteşesi gibi gıcırdıyordu, basılı tutunca açılan aralıktan kuvvetlice üfledim düzeldi. 1-2 saat sonra tekrar gıcırdamaya başladı, gene aynısını yaptım 1 haftadır sesi soluğu çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.gel

WD-40 sıkın arasına cillop olur ben ole yaptım super oldu.

Wd40 ne kardeş ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.