Şimdi Ara

L2+R2 SORUNU PC PS3 KOLU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben orjinal ps3 joystick ini (dualshock 3) Motioninjoy Gamepad Tool programı yardımıyla pc de bazı oyunları oynamak için bağladım. Bu programda mod seçimleri var örneğin playstation 1-2-3 ve xbox 360 gibi. Playstation modlarını denedim bazı tuş hataları oldu.
    Xbox modunu seçtim onda sıkıntı olmadı ama bu seferde r2+l2 aynı anda basınca işlemiyor örneğin gta5 de nişan alıp ateş demiyorum.
    Oyunlarda tuş ayarlarını yapmak içinde x360ce_x64 programını kullanıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

(Bu arada joystick de sıkıntı yok 2 tane joystick ile denedim 2 side aynı ps3 konsolunda düzgün çalışıyor l2+r2)

Ekran Kartı: (MSI) Nvidia GTX 970 4GB 256 Bit DX12/////////İşlemci: Intel Core i7-4790 CPU 3.6 GHZ Soket 1150 8MB Önbellek 22nm İşlemci////////RAM: GSKILL (2X8) 16 GB 1886 MHZ////////İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language 64 Bit////////Anakart: MSI Z97 Gaming 3 Intel Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS/2 Klavye Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.