|
Bildirim
|
Hangi kurala uymadığını, konudaki neyin "Yönetici"yi rahatsız ettiğini merak ettim
|
Donanımhaber'de çok sorulu anket açma ve bunu grafik üzerinde sonuç çıkarma gibi sistem mevcut mu? Forumda bir sürü dış siteye yönlendirmeli konu açılıyor. En basitinden imza kampanyaları change.org üzerinden yapılıyor. Anket gibi basit bir şey için konu silmenizin açıklaması bu mudur?
|
Yöneticiler yine formunda.
![]() |
Ben de forumu bırakmayı düşünüyorum, ben eskiden ziyaretçi olarak konuları incelerdim. Sonra kullanıcı açmaya karar vermiştim, şimdi baya leş forum. Arkadaşın da dediği gibi max 2 3 sene daha var burası.
|
Donanımhabere alternatif forum önerebilecek varsa pm atsın lütfen. Tdk net ve Bilgisiz net haricinde
![]() |
Haydaa firma karalama vs diyeceksin de herhangi bir firma açık hedef dahi gösterilmemişti 🤔
|
Tüm silinmelerde banlarda ve saire sebep belirtme zorunluluğu olsun insanlar neden banlandığını anlamıyor bile bu nasıl ceza sistemi...
|
Başka bir adres dediğiniz tüketici haklarını savunmak için kurulmuş bir kampanya sitesidir. Her şeyi aynı kefeye koyamazsınız.
Bu arada kaldırılan konumuz tekrar yayına alındı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 16 Aralık 2019; 2:3:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Aralık 2019; 5:15:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 16 Aralık 2019; 13:30:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Başka site üzerinden yönlendirme olduğu gerekçesiyle konunuz silindi. Anketi DH platformu üzerinden açarsanız problem kalmaz. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|