|
Bildirim
|
Hangi kurala uymadığını, konudaki neyin "Yönetici"yi rahatsız ettiğini merak ettim
|
|
Yöneticiler yine formunda.
|
Ben de forumu bırakmayı düşünüyorum, ben eskiden ziyaretçi olarak konuları incelerdim. Sonra kullanıcı açmaya karar vermiştim, şimdi baya leş forum. Arkadaşın da dediği gibi max 2 3 sene daha var burası.
|
Donanımhabere alternatif forum önerebilecek varsa pm atsın lütfen. Tdk net ve Bilgisiz net haricinde
|
Haydaa firma karalama vs diyeceksin de herhangi bir firma açık hedef dahi gösterilmemişti 🤔
|
Tüm silinmelerde banlarda ve saire sebep belirtme zorunluluğu olsun insanlar neden banlandığını anlamıyor bile bu nasıl ceza sistemi...
|
Başka bir adres dediğiniz tüketici haklarını savunmak için kurulmuş bir kampanya sitesidir. Her şeyi aynı kefeye koyamazsınız.
Bu arada kaldırılan konumuz tekrar yayına alındı. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 16 Aralık 2019; 2:3:8 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 16 Aralık 2019; 5:15:25 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 16 Aralık 2019; 13:30:31 > |
|
Başka site üzerinden yönlendirme olduğu gerekçesiyle konunuz silindi. Anketi DH platformu üzerinden açarsanız problem kalmaz. |
|
|
|
|
|
|