Selamlar
Kahramanmaraş'ta 2022 yılına kadar olan tüm Mercedes-Benz araçların,gizli özellik ve fabrikanın aktive etmediği tüm özellikleri garantinize etki etmeden sadece kodlama ile aktive etmekteyim.Aynı zamanda göstergenizi sökmeden direkt olarak obd üzerinden AMG Gösterge,AMG logo,AMG tacho gibi özellikleri rahatlıkla aktive etmekteyim.
🔹Amerikan Park
🔹 AMG Gösterge
🔹 Sport Şanzıman
🔹 CarPlay/Android Auto Aktivasyonu
🔹 AMG Açılış Logosu ( Headunit ve Gösterge)
🔹 Hareket Halinde Video
🔹 Multimedia üzerinde motor verileri ve spor ekran
🔹 AMG Track Pace Aplikasyonu
🔹 Ezergizing Comfort Paketi
🔹 AMG Dizayn
🔹 Airmatic indirme veya yükseltme
🔹 Şerit Takip & Trafik Levha Okuma
🔹 Ambiyans
🔹 Mavi renk karşılama ışıkları
🔹 Start Stop hafızaya alma
🔹 Harita Güncelleme ve Aktivasyon
🔹 Ünite Güncelleme ve Programlama
instagram.com/mercedes.gizliozellik
Bu özellikleri uzaktan hizmet verdiğim Istanbul-Bursa-İzmit-Denizli şubelerimden de rahatlıkla yapmaktayım.
Whatsapp: +90 545 938 68 61
Selamlar
Bildiğiniz üzere hali hazırda ID5 - ID6 ve MGU ünitelerde zaten CarPlay aktivasyonu kolayca yapılabilmekte.Ancak ID4 Evo ünitelerde CarPlay aktivasyonu orjinal hali ile mümkün olmuyor.
2 GB ramdan dolayı standart ID6 yazılımları kurduğunuzda yeniden başlatma,kasılma gibi durumlar ortaya çıkıyor.
Tamamen ID4 Evo'ya göre editlediğimiz dosyalar ile ID4 Evo üniteye sahip araçlarda ID6 yazılım,flaşlama ve CarPlay aktivasyonunu hem Kahramanmaraş içerisinde hem de uzaktan bağlantı ile Türkiye'nin her yerine sorunsuz bir şekilde yapmaktayız.
Onun dışında FSC Repair,Harita Güncelleme ve Arıza çözümleriniz,sıfırdan programlama işlemleriniz için mesaj atabilirsiniz.Boş zamanlarımda yardımcı olabilirim.
1 TB m2 SSD ve Mavi Ekran Sorunu
Selamlar
-Laptop Lenovo Legion 5
-SSD MSI Spatium M480 7000/7000
Laptopuma eski 256 gb m2 ssd'i çıkarıp yerine 1TB m2 ssd taktım.Sıfırdan Win10 kurup gerekli driverları kurdum.Buraya kadar hiçbir sorun yok.Ancak sonrasında özellikle bilgisayarıma uzaktan birisi bağlandığında laptop mavi ekran hatası vermeye başladı ( whea uncorrectable error hatası )..
Soğutucusu olmadığı için belki sıcaklıkları fazla diye termal macun+pad koydum üzerine sıcaklıkları 20 derece kadar düşürdüm ancak şuan yine hala bazen mavi ekran veriyor.Eski ssdmi sisteme taktığımda hiçbir sorun yok.2 defa format attım sorun hala devam ediyor.
Normalde 7000 yazma 7000 okuma değerleri vermesi gerekirken bu testlerde laptop pildeyken 2 gb'i geçmiyor,şarja taktığımda 4300/3500 civarı değerler veriyor.Testleri yaptığımda ssd'de bir sorun görünmüyor.
Sizce sorun ssd de mi?
CAT6 Lan Sorunu
Selamlar
Evde duvarlar kalın olduğundan,oturma odası hariç diğer odalarda internetin zayıf çekmesinden ötürü arka odalara CAT 6 lan kablosu çektirdim.Kullandığım TP - Link Archer AC1200 modeme lan kablosunu takıp,arka odadaki Keenetic Extra DSL modemi Access Point modunda lan kablosu takarak interneti yaymayı planlıyordum.İşlemleri uygulamadım ancak internet kesinlikle gelmiyor.Aynı LAN kablosunu laptopa takınca internet sorunsuz geliyor.Nerede eksik yapıyorum sizce? Ne yapmam gerekiyor?
Teşekkürler.
PSP'de Duke Nukem Mi?
Selamlar
Eskilerden kalan bir özel dosyayı sizlerle birlikte ele alıyoruz.Keyifli seyirler.
Lenovo BDH Bilişim Rezilliği Hk. ( Lütfen Öne Çıkarın )
|
VW B7 Passat CarPlay Deneyimim
|
PS Classic 197 TL
|
|
Meslek: Diş Hekimi
... Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz. BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay Doctor of Medical Dentistry.. |
Genelde ürün satmam,sadece ürün alırım.Kimseden önce para yatırmasını istemem,kimseyede tanınmış üye olmadığı sürece para yatırmam.Aksi bir durum sezerseniz üyeliğim çalınmıştır..
Sorunsuz tamamladığım alışverişlerim: Cert52,ea_wanted,iARDAs,Periah,kilinchaci,bbsaave daha yaptığım nice alışveriş.. |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.597
İkinci El Bölümü Mesajları: 372
Konularının görüntülenme sayısı: 179.325 (Bu ay: 3.010)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.399 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic