|
_____________________________ |
|
Kenshi (2018): Kapsamlı Bir Rehber
Kenshi nasıl oynanır?
Kenshi, devasa, kum havuzu benzeri bir RPG'dir. Oyun, acımasız çöl dünyası Kenshi'de geçiyor ve hayatta kalmak için savaşan, keşfeden ve kendi hikayeni yaratan bir karakteri kontrol ediyorsun.
Kenshi alınır mı?
Kenshi, benzersiz oyun mekanikleri, derinlemesine karakter özelleştirme ve engin dünyasıyla övülen bir oyundur. Mücadeleye hazır olmalısın, ancak eşsiz ve bağımlılık yaratan bir deneyim arıyorsan, Kenshi mükemmel bir seçimdir.
Kenshi başlangıç rehberi
Kenshi'ye başlarken şu ipuçlarını aklında tut:
Kenshi köle yapma
Kenshi'de köle yapabilir ve kendi ekibini kurabilirsin. Köleler, eşya taşımak, savaşmak ve diğer görevleri yerine getirmek için kullanılabilir.
Kenshi rehber
İşte oyunda sana yardımcı olacak bazı ipuçları:
Kenshi, hem deneyimli RPG oyuncuları hem de yeni başlayanlar için heyecan verici ve ödüllendirici bir oyundur. Açık dünyayı keşfet, zorluklarla yüzleş ve Kenshi'nin sunduğu her şeyi deneyimle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 24 Mayıs 2020; 23:41:8 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 26 Mayıs 2020; 22:8:26 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Rehber çok işime yaradı rehber için teşekkürler ama ufak bir sıkıntım var. Modlara abone oldum steamde kurdum ama yükleme sırasında yani modların hangisi öncelikli olucağını bilmiyorum bu konu hakkında fikir sahibi olan var mıdır ? Teşekkürler |
|
Bende akşam başlayacağım hayırlısıyla ticaret üzerinden yürümeye çalışacağım. |
Oyunu oynamak istiyoum. Genelde cesetleri ve yaralı insanları soyup köle tüccarına satarak geçimimi sağlıyorum ama bir süre sonra hep bunu yapmaktan sıkıldım. Düşmanlar çok güçlü kendi dişime göre kimseyi bulamıyorum. Oyun çıkmaza girdi 15bin birikmiş param ve 4kişilik bir grubum var. İlgi çekici ve sıkmayan ne yapabilirim. Oyunun monotonluğunu kırmak istiyorum. |
Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
Ciddi anlamda kendi hikayeni yazabildiğin, sandbox'ın kralı oyundur. Jahrein ile heyecan, dram, korku ve macera dolu Kenshi serileri izlemiş biri olarak, asla kendim oynayamadım. Bildiğim kadarıyla 2. oyunun yapılacağı söylenmişti, 20 senede bitiremeyecekler gibi dursada, eğer çıkış yaparsa başkasından izlemeden, kendim keşfetmeyi çok isterim. |
ben bu modların bazılarını yükledim oyunda berserker lerin ve bug masterin statları 4 basamaklı oldu bug master in 9.5k strsi 9.5k dex i var berserker lerin tüm starları ya 4.5k yada 5k omuzları binalardan falan taşıyor bu karakterlerin 2 büna büyüklüğünde yada uzunluğunda omuzları falan var bacaklarıda aynı ayrıca tüm düşmaları da öldürmek aşırı zorlaştı bütün can değerleri -400 e iniyor ama ölmüyorlar kan - 100 ü geçince ölme ihtimalleri artıyor kanamada çoook yavaş iniyor yada denk gelirse kafa hasarı alırsa ölüyor robotikler direk ölmüyor 70-100 statlara sahip karakterle örümcek robota daldım 4x hızlandırdım gerçek zamanla 10 dk falan bekledim baktım örümcek ölmüyor bende saldım |
Merhaba arkadaşlar. Kenshi mükemmel bir oyun ve bende bu mükemmel oyuna katkıda bulunmak için oyunda bahsi geçen ama neredeyse hiç bilgisi bulunmayan İlk İmparatorluk için bir expansion (eklenti) paketi geliştirmeye başladım. Atacağım atölye linkinden atılan ve gelecekte atacağım modlara ulaşabilirsiniz. Teşekkürler. Kenshi modlama hakkında bilginiz varsa bana steamden ulaşıp yardımcı olabilirsiniz. https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=2409410311 |