Bildirim
Donanımhaber E-Ticaret Mağduriyeti Hakkındaki Anketimizi Niye Sildi? (4. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172
Bakın ben yıllardır buradayım ve benim reklamla işim olmaz yaşım 47 çocuk değilim. yine diyorum hiç işim olmaz başka sitenin reklamını yapmayla. geçen gün yine her zaman yardım amaçlı paylaştığım sistem toplama rehber videosunu bir üye bilgilensin diye paylaştım ve sonuç, başka sitenin reklamını yaptığım gerekçesiyle silindi, silinmesini geçtim uyarı ceza puanı aldım kimse bana bu şekilde iftira atamaz ayıptır reklam yapacak olsam buraya 1 kez girer tek link atar bir daha da gelmem
Alıntıları GösterAnlıyorum hocam ama moderatörlerin de herkesi tek tek tanıması pek mümkün değil hak verirsiniz ki. O an reklam gibi durmuştur işlem yapılmıştır. Desteğe yazarsanız, incelenir. Bir sıkıntı olduysa düzeltilir. Bu örnekte olduğu gibi :)
-
Vasıfsız yöneticilerin işi. Zaten bir insan neden forum da yönetici olur ki :) -
Kaç tane moderatör var içlerinden herhangi birisi de ne olduğunu tam anlayamayıp silmiş olabilir neden bu kadar büyütülüyor ki? Benim de mesajlarıma ve şikayetlerime bir anda işlem gelip durdu şimdi anladım sebebini ortalık biraz karışmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de merak ettiğim bir nokta, hangi mecralara geçtiler?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maaşları duysan sıraya girersinquote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
Vasıfsız yöneticilerin işi. Zaten bir insan neden forum da yönetici olur ki :)
Şüphesi bile yeter -
aynı dertten bende muzdaribim.quote:
Orijinalden alıntı: astegon
2 defa konu uzaklaştırması aldım.
İkisinde de haksızlık yapıldı. İtiraz ettim. İki itirazım da düzeltildi.
bana hakaret eden keyifle devam ederken ben uğraşmak zorunda kaldım.
İçerik üretmeyin o zaman arkadaşlar Buraya yazmayın. Alternatif yerler de var.
Burası ciddi anlamda bozdu.
4 ay önce forum üyesi bir kişinin yüzünden uzaklaştırma almıştım.
üstelik bana, benim ona dediğim kelimelerden daha ağır ve hakaret dolusu yazmasına karşın, benden daha az uzaklaştırma almıştı.
Forum destek bölümünde bunu bir admin ile tartışmam sonucu sınırsız uzaklaştırma yemiştim.
Zor zahmet tekrar geri döndüm.
bende forumda herşeyin düzgün olmadığına inanıyorum, adminler arasında görevini iyi yapanlar, yapmayanlara nazaran daha az sayıda..
-
hocam, vakti zamanında senin yöneticilere söylediğin bu sözü demiştim.quote:
Orijinalden alıntı: TheStarBox
Vasıfsız yöneticilerin işi. Zaten bir insan neden forum da yönetici olur ki :)
1 ay uzaklaştırma almıştım.
inşallah sana uzaklaştırma vermezler. -
Alternatifi varsa gidelim. öneriye açığız. mümkünse çoluk çocuğun olmadığı site olsun. technopat demeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF
Maaşları duysan sıraya girersin
Şüphesi bile yeter
Alıntıları GösterSizin emekli yattı mı bu ay hocam
-
Bende hiç bir gerekçe gösterilmeden formdan uzaklaştırma cezası aldım. Birine küfür hakaret etmişim
Uzaya gidecek halleri yok yaquote:
Orijinalden alıntı: Morichannnn
Benim de merak ettiğim bir nokta, hangi mecralara geçtiler?
Facebook gruplarına, Teknoseyir, telegram, WhatsApp gibi gruplara geçtiler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 18 Aralık 2019; 19:31:52 >
Beni hiç bir gerekçe göstermeden ülke gündeminden en az 5 kez 120 gün uzaklaştırdılar. 600 Gün yaparquote:
Orijinalden alıntı: son_samuray
Bende hiç bir gerekçe gösterilmeden formdan uzaklaştırma cezası aldım. Birine küfür hakaret etmişim
En son bir tanesine tek bir mesajımı göstrmişler sebep olarak gösterdikleri mesaj normalde uyarı puanı alır belki oda 4 gün ceza bile alacak mesaj değil.
Yazdığın mesajı yönetici beğenmediyse direkt 4 ay kitliyor. Nasıl olsa ücretsiz forum hesap soramıyorsun.
-
Sorma kardeşim bende bir konu açmıştım GS 0 - 6 Real madrid diye Yönetici konumu silmekle kalmayıp konu dışına 2 hafta yorum yazamama cezası verdi xD
Yönetici Galatasaraylıydı sanırım hadi konuyu kaldırdın beni konu dışından neden yasaklıyorsun xD -
Birçok kişi bu kestirip atma tavrından hoşlanmıyor. Moderatörlük konu silmekten ibaret değildir. Tam anlamadıysa önce bize sorabilir veya ne yapmamız gerektiğini söyleyebilirdi.
Valla başka yerlerde de var terbiyesizler. Ama takmıyorum artık. Burası ise tam anlamıyla saçma sapan konu curcunasında.. Ciddi ve özenli fikir paylaşımları çok nadir oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: john mclane
aynı dertten bende muzdaribim.
4 ay önce forum üyesi bir kişinin yüzünden uzaklaştırma almıştım.
üstelik bana, benim ona dediğim kelimelerden daha ağır ve hakaret dolusu yazmasına karşın, benden daha az uzaklaştırma almıştı.
Forum destek bölümünde bunu bir admin ile tartışmam sonucu sınırsız uzaklaştırma yemiştim.
Zor zahmet tekrar geri döndüm.
bende forumda herşeyin düzgün olmadığına inanıyorum, adminler arasında görevini iyi yapanlar, yapmayanlara nazaran daha az sayıda..
Alıntıları Göster
Forum'un teknik altyapısını da başka bir yazılıma taşıyamıyorlar. Çekirdek parası gibi görünen maliyetle çok daha iyi bir forum altyapısı olabilir. Ama neredeee
Ultra Modifiye edilmiş Advanced ASP Forum tel tel dökülüyor.
-
Valla adam kayırmaktan , rüşvetten falan daha çok kazanıyorlardır herhaldequote:
Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF
Maaşları duysan sıraya girersin
Şüphesi bile yeter
Alıntıları Göster
Ayrıca onlar benim maaşı duyarsa olay büyür asıl
[Ajanda şüphe sana ]
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam da onlardan beklenecek hareket
Emekli sekmezquote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Sizin emekli yattı mı bu ay hocam
Alıntıları Göster
Akıyor maşallah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X