Şimdi Ara

DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben sana akp övmüyorum olanı soyluyorum dünyanın en dandik, 3.sınıf, halkı mıçında yaprakla dolaşan, paranın p si demokrasinin d si bile olmayan ülkelerden bile paramız değersiz şu an ve açık operasyon diyorum ister işine gelir, ister gelmez beni ilgilendirmez sen hala akp chp çişi yarıştırıyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 22:52:41 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Terbiyesizliğinin cezasını umarım yöneticiler verir. Ahlaksız seni

• astegon kullanıcısına yanıt

sizin siyasi kafalar sevmediği üyelerden damladan, okyanus yaratır yani ondan şüphem yok. 

Senin mantığına göre AKP bir krizle geldi ve bir süre iyi götürdü o zaman AKP'de ABD'yi dinliyordu. Madem vatan millet dik duruş önemliydi de neden Ecevit'in yanında böyle durmadınız derler adama. Ayşe tatile çıkınca yediğimiz ambargo ülkeyi mahvetti ama geri vites atılmadı. İşte o yüzden yağ tüp kuyruğu oluyordu. Ama sizde bunu söyleyecek irade yok. 20 yıldır ülkeyi yönet her yetki sende olsun ama 2 çift lafa ekonomin duman olsun. Neymiş ABD'ye itaat etmediği için böyleymiş.. Madem öyle ileri görüşlü lider zamanında ülke bu duruma düşmesin diye zeminini sağlam yapacaktı ve kralına posta koyacaktı. Halk bak o zaman nasıl arkasında duruyor.

Madem ABD'ye boyun eğmiyor diye böyle oluyor da neden tüm medyayı ele geçirip propaganda yapıilyor? Neden gerçek veriler halktan saklanıyor? Açık olsun dürüst olsun çok mu zor?

Harbi biraz dik durun ya, biraz omurgalı olun. Kimseye biat etmeyin. Ahmette gelse mehmette gelse 2 dönemden fazla kalmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kesin operasyonu dij gujler yapmistir Zatem Cumhurbaskaninin haberi yoktur, bu gibi seylerden koca C. Baskanimi sorumlu olacak tabikide degil. Suclu muhalefettir 20 yildir ulkeyi zaten iktidar degil dis gucler ve faiz lobisi yonetiyordu

Birde akp ovmuyorum diyor ya heryerindem celiski akiyor. Istersen birde öv bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Aralık 2021; 23:10:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şunu engelleyin ya da görmezden gelin. Siz cevap verdikçe prim yapıyor. Baş harfi K.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

evet dış güçler açık usa ve 150 senedir,bu ülkenin ekonomik siyasi seyrinde hakimler akp le icad olmadı yani o dış güçler meraketme işine gelmeyen her noktadada askeri darbeyi ağzımıza yapıştırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 23:22:5 >
    Bir salin artik, sorun dij gucler degil ic gucler. Sorun faiz degil, dovizde degil sorun iktidarda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

@kerimcem adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

abd emireri olmaktan çıktılar ondan tamam kendi hatalarıda var okeyde abd nin dedikleri harfiyen yerine getirilince tabi dolar düşçek orda sana %100 katılıyorum ve hak veriyorum ciguliyi bile seçsen dolar düşer:) emir itaat dinleme ve gerçekleştirme kalitene bakar o iş akp gidince elbette dolar çok düşçek %100 beyaz saray sözcüsüyle aynı paralel ağızdan konuşan yapı ortada ülkede

Sana cevap yazdığım yazıda yazdım senin ticaretinin %70 Avrupa ülkeleri ile ABD ile bir alışverişin ticaretin sana yüksek teknolojili olur uçak helikopter vs olur yok emrinden çıktın vs ile dolar uçacak ise Amerika dünyada ne Çin bırakır ne Rusya ne Hindistan ne başka ülke

Yani ya ciddi cahilsin yada hakiki trollsun

Ülkende özgürlükler yargısız kısıtlanır ise Avrupa insan hakları mahkemesi görmezden gelinir ise ki sen üyesin oraya , merkez bankası bağımsız değil ise yasama yürütme yargı bağımsızlığı şaibeli ise başkanın durmadan atar gider yapıyor ise ben şahsen gidip o ülkeye yatırım yapmam durum bu güvensizlik sevmez yatırımcı

Sen trolluğünü yap yine ama okuduğunu bile anlamaya çalışma devam

• rte çkıp demokrasiyi fesih ettim yerime oğlum bilali atıyorum dese bile tl nin bukadar değer kaybedip 17tl olması ekonomikmen imkansız, bunu çözmeniz salçalı siyasi kafayla zor.

hanedanlık yaşayan hukuğu kralın ağzına bakan,muhalefeti asan kesen canlı canlı kuşbaşı doğrayan ülkelerden bile paramız değersiz şu an.

türkçe yazıyorum en kötü berbat yönetimle bile tl nin $ değeri 3 tl civarıydı gelişmekte olan ülkeye göre.

abd ekesininden uzaklaştın, emirlerini yerine getirmedin 1970 lerdeki gibi balyozu kafana yedin olay bu, akp gittikten sonra bunu daha iyi çözüceksiniz anlıycaksınız zaten bundan emin olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Aralık 2021; 0:8:39 >
  • Hem amerikanın her dediğini yapıp hem de ekonomiyi bu kadar batırmak gerçekten büyük başarı.

• Zaten dolar bolluğunda parayı betona gömen de dıj güçlerdi. Ülkede katma değerli ürün üretme, bütün ekonomiyi sıcak para girişine göre yönet, giren dolarlar çıkınca da at yalanı seveyim inananı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Bir de bu asgari ücret alan ve 20 yıldır her zamanki gibi hiçbir şeyi sormayan / sorgulamayan güruh, üç aydır sesleri çıkmazken (zamlara eleştiri yapmadılar çünkü) 4250 TL olunca sosyal medyada 3 aydır gizlemiş ve birikmiş olan salyalarını akıta akıta yaparsa reyizzz yapar modunda dolaşıyorlar. Ocaktan sonra görecekler o 4250 TL neye yarıyormuş...

• Hem para bas, hem faizi düşür...

Artık hammadde işlemeyi öğrenmemiz lazım! Ara malları kendimiz üretebildiğimiz zaman bir şeyler olacak yoksa çoluk çocuğa anca kölelik bırakacağız.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
  • HAla Ker0m denen şahsa cevap veriyorsunuz adam hazır metin gibi aynı şeyleri söylüyor. Plaka sos mos her kelimesi aynı kendi kendini tekrar eden boş cahil boomerin teki salın ipini konuşsun kendi kendine.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Yeni ekonomi modeli ayağına çaktırmadan devalüasyon yapıldı işte.
    Alkolü fazla kaçıran bir arkadaş dışarda tuvalet bulamayınca işedi üstüne, biz tabi gençlik biraz dalga geçtik arkadaşla o da yarı sarhoş bizi kot pantolonun modelinin öyle olduğuna iç kısımlarının koyu olduğuna ikna etmeye çalışmıştı. Bizde ikna olmadık ama üzülmesin diye fazla da üstüne varmadık. Bizim yeni ekonomi modeli bana bu pantolonun modelini hatırlatıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Ama yol yabdı..
    Ama goprü yabdı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılışdar segekayı batırdı.

Kime oy verelim Kılışdara mı liderlik vasfı var mı o adamda?

Bizi kurtarsa kurtarsa ampul kurtarır,vadan hayınlıgı yapmayın,dolar kullanmayın bizim paramız türk parası banane dolardan sen dolarlamı maaş alıyon türk lirası kullanıyon.

Bakın yemin ediyorum,iş arkadaşımla konuşuyorum banane dolardan 20 lira olsun bizi yıkamayacaklar diye filan saçmalıyor.

Gece dedi ki 100 lira 300 menat mı neymiş heralde şimdi diyor 100 lira 30 menat filan böyle durdu şok filan oldu daha yeni anladı kriz olduğunu filan heralde.Bu a.. k... mun doları niye yükseliyor diyor.Dedim Dolar yükselmiyor TL düşüyor dolar aynı duruyo bana dedi ki nasıl yükselmiyor sene başı 7 liraydı şimdi 16 lira diyor,Dedim Dolar Euro paritesine bak hep sabit düşen tl dedi heeeaaaa anladı yani.

Bu arkadaş bana diyor ki sizin gibi okumuşlar hep Chp'li %90'ı da kafayı yakmış mallar.Adam daha yukardaki hesabı yapamıyor bana laf söylüyor.Götümle gülüyorum tabi bi iki tartışayım bir şeyler anlatayım dedim.Yok mümkünü yok eski kafaya bişey anlatamazsın nato kafa nato mermer.

Bizi kurtarsa kurtarsa Z kuşağının oy farkı kurtaracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 18 Aralık 2021; 9:52:21 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.