< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) (2. sayfa)

-
-
Ahahahah len kero, ne özerkliği, hasta mısın sen ya?
İyice sizin cenah kafayı yedi.
Olsun gel gel beraber yanıp kül olacağız. Ama sizin mahalle 4-5 nesil çok üzülecek, size çok sövecek.
-
-
Ben bir ülke olsa o ülkenin bakanı milletvekili neyi olsam ülkem yangın yeri olsa diğer tüm.dunya paralarına karşı değer kaybetse millet ucuz ekmek kuyruğunda olsa uyandimcan bırak poz vermek Rabia yapmayı sokağa cikamazdim.
Bu ne rahatliktir yahu
Bunun adı ne yaparsak yapalım millet bizi seçiyor rahatlığı. Oda dolaylı olarak bizi halkın kalitesizligine getiriyor. Normal bir ülkede siyasetçi halktan korkar bunlarda gram korkma yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uğur Polatyoutube
Ak Partili Dans Eden dayı . https://www.youtube.com/channel/UCzV4IbljcAm-9ADHmbDIt-w . https://www.youtube.com/channel/UCN4WTz48hlS2j_1mjQzVENQhttps://www.youtube.com/watch?v=dm3d68gYNPYŞu zihniyet yok olmalı umarım bir gün olacak.
-
Bugünlerin yaşanacağı çok önceden belliydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandaşın Türk bankalarındaki paranın %65 yakını döviz bu ülkede komik ama gerçek
Ben olsam yarın merkez bankasını bağımsız yapar , yargı hak hukuk adalet özgürlükler reformunu devreye sokar , döviz alışına vergi getirir yada yasaklardım bir süre için
Vatandaşın döviz almaması ve ülkeye yabancı yatırım sıcak para girişini beklemekten başka çare yok şuan çok acil
Ve eyyy Avrupa demeyide kesmeli bunu Rusya Çin bile yapmıyor yapmadı , ticaretinin %70 Avrupa ile kime atar gider yapıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 17 Aralık 2021; 16:51:19 >
-
gelsinler görürüsünüz akp gidici evet rededen yok, sizin bana yaptğınız terbiyesizliklerin yanında benimki hiç kalır.
adam gibi adam görsem başta ben koşarak chp ye oy atarım kafanı yorma sen, sizin plaka aşkınız takdire şayan.
abd tüm kritik noktalara kürtçü ,abdci, y-sol atıyor bunu göremiycek kadar siyasi körsünüz işte görüdüğünüzdede iş işten gecicek zaten, hiç meraketmeyin çok bir süre kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 17:12:29 > -
Günü takip ediyor. Dün 16'sıydı 16 TL., bugün 17'si 17 TL. , yarın 18'i .....
-
-
Anlaşılan kero bugün yine nabza göre şerbet veriyor. Hem akp'yi eleştirip hem de CHP'ye sallıyor. Klasik hareketi zaten, bugünkü sebebi ise dolar/euro. Bu gibi ucuz numaraları kullandığın ortam yanlış kero, yok mu yakınlarında kıraathane falan? Burada bunları yutturabileceğin yani oy atacak parti bulamadım yine ampule bastım dedirteceğin biri yoktur bence.
-
Sizler seni başkan yapıcaz diye bağırıp yalakalığın keyfini sürerken biz bu günlerin er geç geleceğini bildiğimiz için sandıkta hayır dedik.
Biz yeter dedik siz yetmez ama evet dediniz bu saatten sonra zaten 16-17-18 yetmez 20 olur 30 olur.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başkanlık sistemi şahlandı, ekonomi göklerde.
Akp artık gidicidir. Troller, yandaşlar şimdiden başınızın çaresine bakın, alayınız bu vatan hergün daha da elden giderken attığınız palavraların hesabını vereceksiniz elbet.
Bu amca bu yaştan sonra ölene kadar 1 kitap bile okuyacak mı? İlk okulda normalde öğretilmesi gereken parantezli 4 işlemi yapabilecek mi? 2 seçim sonra bir başkası çıkıp ben namaz kılıyorum, yeni peygamberde olabilirim, Amerikanın, İsrail'in Bop projesinin de eş başkanıyım dese, kalkıp bu sefer de bu amca ona verecek. Ancak dediğiniz gibi nesiller yenilendikçe kaçınılmaz değişim olacaktır diye umuyorum.
Yeni gelecek hükümetin işi ekstrem zor olacak. Hani oyuna en zor ayarda başlamak gibi. Eğitim 0. 4 işlem yapamayan üniversite mezuncukları doldu. Kendilerini üniversiteli sanıyorlar. Her sokak başında çevirdikleri apartmana üniversite dediler. Önce eğitim gerçek haline getirilmeli. Eminin şu 10 yılda yaratılan üni mezunlarını, gerçek ortaokul sınavına sok, çoğu kalır. Fizik, kimya, biyoloji, geometri öğrenirdik biz ortaokulda.
Hukuk 0. Ortalık 20-25 yaşında olmasına rağmen 40-50 sabıkası olan insanlardan geçilmiyor. Ulan bu yaşa kadar bu kadar sabıka için 3 ay yatsalar, zaten o yaşa kadar bu kadar suç işleyemezler. Bir de kademeli suç tekrarlandığında ceza oranı artmalı. Bu nedir ya. 40-50 sabıkalı insanların ortada gezdiği ülkede hukuktan, adaletten bahsedilebilir mi?
Ekonomi 0 dan kurulmalı, tekrar çiftçiler üretir hale getirilmeli, bir an önce tekrar fabrikalaşmamız gerekir. Mümkünse satılan topraklarımızı, fabrikalarımızı geri almamız gerekir.
İş zor yani.
-
Dolar lobisi is basinda . Takke dustu Lobi gorundu. Eyy Dolar kim artiriyor seni? Bu is kime yarar? Dovizi cok olana yarar. Amac nedir? Turk Lirasi tedavulden kaldirmayami calisiliyor? Sonucta dovizin degerlenmesi demek uretim maliyetinin pahalilasmasi demek, cunku Petrol dovize endekslidir. Dovizdeki artis=Enflasyon yukselisidir.
Verdik yetkiyi gorduk etkiyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Aralık 2021; 19:16:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X