Kesin kaybediyoruz madem, ekonomi çok kötü olsun, iyice kötü olsun bak biz gittik ülke batti desinler. Dusunce bu mudur acaba? Enkazi alan duzeltemeyince tekrar aday olmak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) (3. sayfa)

-
-
@kerimcem adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
gelsinler görürüsünüz akp gidici evet rededen yok, sizin bana yaptğınız terbiyesizliklerin yanında benimki hiç kalır.
adam gibi adam görsem başta ben koşarak chp ye oy atarım kafanı yorma sen, sizin plaka aşkınız takdire şayan.
abd tüm kritik noktalara kürtçü ,abdci, y-sol atıyor bunu göremiycek kadar siyasi körsünüz işte görüdüğünüzdede iş işten gecicek zaten, hiç meraketmeyin çok bir süre kalmadı.
Kardeş ciddi söylüyorum şuan o başkanlık koltuğuna 15 yaşında çocuk koy ülke daha düze çıkar , çünkü bu ülke yabancı sermaye ile dönüyor çünkü ülkende herşey tek bir kişinin elinde tek bir kişinin emrinde tek bir kişinin keyfinde olursa hak hukuk yargı demokrasi özgürlüklerde sıkıntı olursa ülkene yabancı sermaye gelmez , gelmez ise bu duruma düşersin pandemi ile turist sıkıntısı tuzu biberi ama sadece turizmden gelen döviz ile bu 90 milyon dönmüyor artık
Artık yeni birşeyler denemek gerekiyor , beğenmediğiniz Ecevit ülkeyi bıraktığında dolar 1.5 TL idi hani altına yapan hani Amerika'da para dilenen o kara oğlan
Şuan benim tuzum kuru 2023 daha beter olup ekmeğe muhtaç olun diye akp reisime inadına oy vereceğim çünkü 20 sene söyledik dinlemediniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abd emireri olmaktan çıktılar ondan tamam kendi hatalarıda var okeyde abd nin dedikleri harfiyen yerine getirilince tabi dolar düşçek orda sana %100 katılıyorum ve hak veriyorum ciguliyi bile seçsen dolar düşer:) emir itaat dinleme ve gerçekleştirme kalitene bakar o iş akp gidince elbette dolar çok düşçek %100 beyaz saray sözcüsüyle aynı paralel ağızdan konuşan yapı ortada ülkede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 20:5:1 > -
Ben mi terbiyesizlik yapmışım; aşağıdaki ne?!
@powerstorm bu arkadaşa bir şey yapmayacak mısınız? Bu ne hadsizliktir?!
-
2022 ye 22 tl olarak girmez isek ayıp olur....
Kero naber hacı hani Ağustos sonunda 3000 milyar dolar truzim geliri ile 8 liraya inecekti. Boş yapma kanka yok özerk bölge cart curt diye. Katar özerk bölgesi oluşturdu bu hükümet ona iki laf et.
benim fal kürem yok ozamanlar abd le sıcak rüzgar esiyordu natoda özellikle, zaten abd ile ilişkiler üstüne yazdım dolardada esneme vardı oldu, dünyada finansal kapitalizmin çakma tanrısı abd dir ,ortam yine kavala mavala elçi derken yine ortam kasırgaya döndü 2.papaz kavala oldu oyle bir beklentimde kalmadı kendi tahminim abd yeni uşak kadrosunu dikene kadar devam eder artık iyiye gidiş beklemiyorum bir usa klasiği dünyada bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 21:13:44 > -
Yeni usak kadrosu derken, mevcutlarin eski usak kadrosu oldugunu kabul ediyorsun demektir.
Dolar tabikide yukselecek, yillardir suni yollardan degeri dusuk tutmaya calisiyorlardi. Artik zorlamaya gerek kalmadi, gidici olduklarinin onlarda farkinda. Gemicikler dolar basiyor ve degerlendikce kazanacaklar gitseler bile. Olan millete oldu, 90 li yillardaki Devaluasyonda bile TL bu kadar deger kaybi yasamadi. Suan tarihin en buyuk deger kaybini yasadik.
Uretim yapmadan tuketen bir ulkeyiz. Yillardir iktidarda paralar istatistik carpitmalar ve carpik buyume rakamlari ugruna betona gomuldu. Simdi geldik zurnanin zart yaptigi yere. Kurulacak yeni hukumet kemer sikma politikalarina gitmek zorunda kalacak yada bir mucize olacak ve kuresel bazda ekonomik sistem sifirlatilip yeniden baslarilacak boylelikle daha fazla nefes almaya sans olacak. Iki yila belli olur neler olacagi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Aralık 2021; 21:18:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Şahlandık mı millet
Sözüm malum iktidara oy atanlara
-
Dolar : 16 milyon 430 bin TL
Euro: 18 milyon 510 bin TL.
En son gerçekten doların 15 TL olduğu yıl 1970
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nooluyo biliyomusun, Cengiz icraata geçti
evet bu ülke 90 yıldır batı usa sömürgesi ideolojilerin tavada sos işine gelmeyen dönemlerdede askeri darbelerle usa ya daha fazla monte bağımlı edilmişsindir senin o akp ,chp tavada kullanılan sos sadece.
abd nin uç beyliği gibi birşeysin, yönetim tamamen onların süzgecinden geçer, yani bir 1970 lerde baş kaldırdın yine kafana vurdular, 2013 den sonrada kaldırdın yine vurdular 2016 da askeri darbeyi denediler tutmadı, şimidede ekonomik darbe zaten farkındaysınız ambargo yapmıyorlar açık açık artık çünkü halk bazında %70-80 miz abd yi pek sevmez haz almaz çok uyanıklar yani meraketmeyin, ambargonun akp ye yarıycağının farkındalar.
akp berbat bir yönetim dahi olsa doların tl değeri 3.5+ tl üstü hormonlu bir şişirmedir açık olarakta savaştır.
2013 den once akp mükemmelmi yönetiyorduda tl oldukça dünyada değerliydi diye sorarlar adama? tabiki hayır abd nin natonun sadık müttefiğidi ondan ab ye gircem diyede batının her dediğinide yapıyordu şekil a1. çözüm süreci .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 22:15:12 >
-
Sevgili kerocum benim kürem mi vardı da dolar 8 in altına inmez dedim. Yani diyorsun ki ben dünyadan bir haberim ama a haberim
Hicbirseyin farkinda degilsin. Magduru oynayarak nereye kadar? Avrupada Turkiye ekonomisi hakkinda atilan haberlerin hicbirinde doviz yukseldi yazmiyor. Ne yaziyor biliyormusun? Türk Parasi tarihi deger kaybi yasadi yaziyor. Dolarin arttigi yok, Turk Lirasi deger kaybediyor.
Dunya ekonomisi birbirine zincirle baglidir. Çin ekonomisini buyutende yabanci yatirim ve uretim olmustur. Sen tekbasina ben yaparim ama herkesle dusman olurum diyerek ancak icerdeki cahilleri kandirirsin. Disardaki durumun hicte oyle olmadigini cogu kisi biliyor. Israille restlesirkende aynini yasamadikmi? Buyukelciyi cektigin bir ulke ile oglunun sirketleri ambargo koydugun ulkeyle ticaret yaptilar. O yuzden ufak atin artik kimse yemiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abd le restleşen tüm ülkelerin para değerleri hepsi pas pas,asıl senin dünyadan haberin yok para değeri = emperyal çanağı yalamaktır nokta.
papua yeni gineden daha kötü bir ekonomi sanayi olduğumuza inanıyorsan diyecek birşey bulamıyorum yamyamların arasına katıl beyinden çorba iç bol protein.
şu an dünyanın ekonomin ve sanayinin s si e si olmayan fason en dandik 3.sınıf ülkelerden bile paramız değersiz açık seçik bir operasyon ha göstere göstere yapıyorlar gizlide değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Aralık 2021; 22:29:46 > -
20 lira olunca 1 sıfır atarlar artık. 2 liraya da sukredin bence daha ne istiyorsunuz 😂
Hala daha konusuyorsunuz ya hayret ediyorum. Edep yahu. Batirdiniz ulkeyi bari susun. Verdiniz yetkiyi gorun etkiyi.
ABD ile neyinle restlesiyorsun? Papazi hatirliyonmu nasil aldilar? Sen daha elindeki papazi tutamiyorsun, ABD ile restlesiyormussun. Daha dune dek BAE dusmandi simdi dost oldu. Ruzgariniza yetisilmiyor, yavas esin biraz.
ABD ile restlesmek dedigin seymi, hani Rezzab uzerinden Irana olan ambargo deliyoz ayagina rusvetle hazineyi delmenizmiydi? Devleti ve Devlet Bankasini uluslararasi konumda suclu duruma sokmakmi? Sizin devlet anlayisiniz bile yok, devletin itibari yerle bir oldu. Halen daha rest cekmekten bahsediyorsunuz. Rezzab gibi adama Plaket verip ulkemizi dunya gozunde yerin dibine soktunuz? Niye? Bakanlari doyurmak icin, degdimi?
Yazik, devlete verilen zarari en buyuk dusmanlarimiz vermedi. Ne liyakat kaldi ne itibar. Tasarruf edilen tek sey milletin ekmegi oldu. Kisin sesinizi artik biraz!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X