Şimdi Ara

DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Millete böyle dhkp'ce li pkk li iftirası atmak suç ve sağlam yatarı var, baro başkanı dediğin adam ayrıca avukat, bu iftiralar kulağına giderse sen yarra yiyeng uyarayım.

Öyle şizofrenim deliyim vs diye de kurtaramazsın.

Ayrıca bu herifler madem dhkp cli pkk lı devlet ne yapıyor? Alsın götürsün tutuklasın dokunulmazlığı yok birşey yok.

• DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....)

DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 20 Aralık 2021; 11:41:59 >

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

adama dhpckli pkklı demedim saptırma bu bir.

hdp nin adamı dhkpcli anmış geçmişte dedim ,mezopatamya gazatesinde roportaj veren adam kesin hard kemalisttir ama size çaktırmıyordur gizli gizli kenar köşelerde yaşıyordur Ata aşkınıDOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) 

cananda sezginde oyle günahına giriyoruz aslında hard Atatürkçüler evetDOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) 

DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....)yeni şafak
    DHKP-C'lilere destek ve İslam'a hakaretle gündeme gelen yeni TBB başkanı Erinç Sağkan’a muhalefet liderlerinden tebrik
    https://www.yenisafak.com/gundem/dhkp-clilere-destek-ve-islama-hakaretle-gundeme-gelen-yeni-tbb-baskani-erinc-sagkana-muhalefet-liderlerinden-tebrik-3724576
    DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....)trhaber
    Yeni Baro Başkanı Erinç Sağkan DHKP-C marşıyla karşılandı!
    https://www.trhaber.com/gundem/yeni-baro-baskani-erinc-sagkan-dhkp-c-marsiyla-karsilandi-h23072.html

"DHKP-C'Lİ BÖLEK İÇİN TAZİYE

TBB Başkanlığına seçilen Erinç Sağkan, Ankara Barosu Başkanı olduğu dönemde Twitter hesabı üzerinden DHKP-C'li Helin Bölek için, "Bizler hayatta kalmak için evlerimize sığınmışken, Helin sesinin duyulması için canını öne sürmüştü. Tek isteği vardı adil yargılanmak. Duyurmaya çalıştığı sesi bu düzene ölümünden daha çok korku verdi. Çok üzgünüz." şeklinde yaptığı paylaşımla tepki çekmişti. Erinç Sağkan yönetimindeki Ankara Barosu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın yaptığı bir açıklama sonrasında Erbaş için, "Sesi çağlar öncesinden gelen bu şahıs" diyerek bir kez daha büyük tepki toplamış bu açıklama nedeniyle baro yöneticilerine dava açılmıştı. Ayrıca bu açıklama sonrasında çoklu baro olarak bilinen düzenleme gündeme gelmişti. Sağkan'ın Ankara Barosu Başkanlığı döneminde de yönetim kararıyla baro bünyesinde LGBT Hakları Merkezi kurulmuştu."

adamın adını yanına dhkpc yazınca eski yeni 100 ce bilgi çıkıyor .

banane akp den ben şehit edilen savcılarımıza acıyorum adamın kemikleri sızlıyordur cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2021; 13:8:22 >

• DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....)

Kerimcem "Pkk'yı hiçbir siyasi güç bitiremez" Senin ne olduğunu bilmesek milliyetçiliğini yutucaz. DOLAR 17 !! ON YEDİ TEELEEE (USTA NOLUYO USTAA....) 

Kerimcem temsili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Aralık 2021; 12:47:10 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Dostum senin işin gücün yok mu ?

Mesleğini merak ediyorum, çünkü;

Hangi konuya girsem oradasın, herkese iyi yetişiyorsun.

Bana para verseler yine senin kadar aktif olamam, bu işten para kazanmıyorsan da bence bu yeteneğinle kurumsal firmaların sosyal medya bölümleri için aranan adamsın.

Saygılarımla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B-veritas kullanıcısına yanıt

iyi para alıyorum akp den ara sıra pudra şekeri filanda stokluyorum yolumuzu buluyoz işte s-a-n-a-n-e

ben burda denize düşen yılana sarılır ,muhalif olsunda çamurdan bile olabilir modunuzu eleştiriyorum inan, akp en de chp de zerre umrumda değil,yakında görceksiniz zaten cümbüşü boyle giderse çok bir zamanı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2021; 13:15:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.