Giriş | |
|
|
|
22 Kasım 2011; 15:20:19
|
|
|
Geçmiş olsun, Allah (CC) acil şifalar versin ve Yiğit'in ömrü çoook uzun ve sağlıklı olsun.
|
|
22 Kasım 2011; 15:46:26
|
|
|
Acıbadem hastanesi cidden çok acımasız patlamak üzere olan apandisim alındı 1.5 ay hastanede yattım tam 37 bin tl masraf çıkartıldı kozyatağı/acıbadem hastanesi kardiyoloji ve nöroloji uzmanlığı kısmı... Özel hayat sigortam yatarak tedaviyi Allaha çok şükür karşıladı yoksa altından nasıl kalkardık bilemiyorum bir öğrenci olarak ancak dua edebilirim hocam inş en kısa zamanda düzelir durumunuz...
|
|
|
|
oardicli
İkinci el mesajı: 14
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 29 Haziran 2005; Şehir: Ankara,Sincan Durum: Forumda değil
|
|
|
|
|
|
|
22 Kasım 2011; 21:49:04
|
|
|
üstat allahtan acil şifalar ve tedavi için size yardım edebilecek hayır sever kardeşlerimiz biran önce size ulaşmasını canı yürekten dileyebiliirim.Sizin gb ihtiyaç sahibi insanları gördükçe rabbimize ne kadar çok şükretmemiz gerektiğini bir kez daha anlıyorum.Çok şükür rabbim sana elhamdülüllah elhamdülüllah.İnşallah yakında oğlunuz sağlına kavuşur.
olmak yada olmamak bütün mesele bu Buradayım.ahmetmermi@hotmail.com Refewranslarım:buzmavili-solidfb-dragonstory-rebellion-williams-Djbay-kobe_bryant1977-(codenameserkan-bu arkadaş vukuatlı) mücahir-AmonR-burhanmizrak özgün
|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 5 ürün
|
|
|
|
|
|
|
22 Kasım 2011; 23:26:30
|
|
|
yarın bende ufak bir miktar yardım yapmayı düşünüyorum benimde borçalarım var aslında yoksa iyi bişeyler yapardım.:D geçmiş olsun
Erman nickli üyeden uzak durun ilanda belirtmedigi sorunlu bir ürün yolladı.. 0536 389 06 31 numarasının sahibi mehmet çelik isimli pislik dolandırıcının kralıdır sakın bu numaraya cepten para yatırmayın biçok kişiyi dolandırdı. alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
|
|
|
|
|
23 Kasım 2011; 2:49:31
|
|
|
Hocam az birşey paypalda birikmişti onu gönderdim akmasada damlatır umarım dualarımız sizinle hayırlı geceler...
|
|
|
|
jackbruce
İkinci el mesajı: 43
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 25 Eylül 2010; Şehir: İstanbul,Şişli Durum: Forumda değil
|
|
|
23 Kasım 2011; 3:28:02
|
|
|
tayyar beyi tanirim bu konular hakkinda az cok bilgi sahibiyim oglunuza acil sifalar diliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
SuspectT
İkinci el mesajı: 10
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 7 Şubat 2011; Şehir: İstanbul,Ümraniye Durum: Forumda değil
|
|
|
23 Kasım 2011; 12:19:33
|
|
|
allah şifa versin :/
|
|
23 Kasım 2011; 18:57:47
|
|
|
Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin. Paypala küçük bir yardımda benden Yöneticiler konu başlıgını biraz daha büyük fontta yapsalar daha iyi olur. Arada kayboluyor gidiyor. Tesadüffen gördüm bende.
Referanslarım aragorn991402 ( Ipod Touch 4 ) -- Muptela ( Canon S3 ) -- Zaint ( Ekran Kartı ) -- buny@min ( Nokia 6300 ) -- arda1811 ( Ses Kartı ) -- thekoch ( 2 tane Nokia 5310 ) zipkinci_71 ( Nikon D40 ) -- tupcu_osman ( P35 DS3L Anakart ) -- yakLas1rkeN. ( Psu ve Ram ) -- azelea ( 512 Gb Ram ) CATBALCA ( Zotac 8800 GT ) -- racer007 ( Palit 9600GT ) -- alirbsh ( 2 TB Harici Hdd ) -- ve ismini unuttugum onlarca kişi
|
|
|
|
|
23 Kasım 2011; 19:24:59
|
|
|
Hesabıma para geçtiğinde birkaç liralık (şuan için bütcem bu kadar ) bağışta bulunacağım.Allah acil şifalar versin.Gerçekten zor bir durum...Anne ve Baba olmak gerçekten çok zor.
fateeh33(SonsuzX-beni - onu bana sorun ) -darnglove-Roland Deschain(2x)-ketenhelva(2x)-hkn16(SonsuzX-Beni ona sorun)-manjimaru(5x)-FIRTINA-saygi-Sabotime-action_figure-the_greywolf-seskes-Archimede-stat32(Elden XBOX360 Teslim ettim.Ne kadar temiz ürünler sattığımın canlı şahidi)-:Sephiroth:-Dgkn_ngn-hata_I-gameoverr-Tecnical(2x)- uuuuuuuuuuu (2X)-VickVickyVale (1x)-CheTaci-MuSoNic (1x) - The_GreyWolf (1x) - mikoli88 (1x)-Dgkn_ngn(1x) - Onur911 (1x)-Archimede (1x) - ... Ve yazamadığım onlarca DonanımHaber üyesi.[:)] Şükürler olsun , ne madur oldum , ne madur edildim.Benimle alışveriş yapmadan önce istediğiniz kişiye sorabilirsiniz [:'(] Saklayacak veya saklanacak hiç bir pürüz-pürüzüm yoktur ## Güven kaybetmektense PARA KAYBETMEYİ YEĞLERİM ! ## [&:]
|
|
|
|
|
|
|
|
26 Kasım 2011; 22:34:31
|
|
|
Geçmiş olsun Allah şifalar versin.Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım
|
|
|
|
|
28 Kasım 2011; 0:40:38
|
|
|
Allah acil şifalar ve oğlununuz ömrüne ömür versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger11 -- 28 Kasım 2011; 0:41:19 >
|
|
|
29 Kasım 2011; 22:09:08
|
|
|
|
canım benim ya allah acil şifalar versin inşallah. hocam facebook duvarımda paylaştım umarım ilgilenenler olur, allah size de sabır versin inşallah.
|
|
|
|
|
30 Kasım 2011; 16:19:47
|
|
|
Allah acil sifalar versin ins saglikli capcanli gunlerine geri doner
|
demetem
İkinci el mesajı: 58
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 14 Ağustos 2007; Şehir: İstanbul,Üsküdar Durum: Forumda değil
|
|
|
30 Kasım 2011; 16:48:51
|
|
|
Hocam; Geçmiş olsun, Allah tez zamanda şifasını versin. Geçen sene ve ondan önceki sene, biz de Kozyatağı Acıbadem Hastane'sinde, oğlumuzun beyin ameliyatı için bulunuyorduk. Şu an hangi duygular içinde bulunduğunuzu tahmin ederim. İnsan, kendisinde olsa bir şekilde katlanıyor ancak evladı devreye girince her şey allak bullak oluyor. Hastane de, doktor da doğru seçim olmuş. Önceleri Acıbadem grubu hakkında ciddi endişelerim vardı. Hastanede kaldığımız süre boyunca yapılanları görünce, insan sağlığının paha biçilemez olduğu kafama dank etti. Ve bu hastanelerde hayata döndürülen, ciddi bir oranda insan var. Tekrar geçmiş olsun, inşallah bu son olsun ve Yiğit sağlıklı bir hayat sürsün.
astra_06
İkinci el mesajı: 2
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 1 Ocak 2010; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
|
|
|
1 Aralık 2011; 18:34:27
|
|
|
Allah şifa versin, dualarımız sizinle
glorphin
İkinci el mesajı: 110
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 11 Ağustos 2007; Şehir: Manisa,Soma Durum: Forumda değil
|
|
|
2 Aralık 2011; 3:13:17
|
|
|
Allahın izniyle oğlumuz iyileşecek.Geçmiş olsun
|
|
2 Aralık 2011; 14:05:48
|
|
|
geçmişler olsun hepimizin başına gelebilecek birşey..
|
|
2 Aralık 2011; 14:27:37
|
|
|
Hocam küçükte olsa bi katkıda benden olsun.Kardeşime dualarımla birlikte geçmiş olsun deyip mutlu bir yaşam diliyorum.
|
|
2 Aralık 2011; 18:52:36
|
|
|
ALLAH ŞİFA LAR VERSİN BENDE 2004 TE YÜKSEK İHTİSASTA KALP KRİZİ GEÇİRDİM ANKARA DA CİTY HOSPİTAL DA KRONER BAYY PASS AMELİYAT OLDUM HASTANE YE BEŞ KURUŞ VERMEDİM BAĞ KURLU İDİM HATTA YANA YANA AMELİYAT YAPACAK HASTA ARIYORLARDI ALLAH BAĞIŞ YAPANLARIN DA HAYRINI KABUL ETSİN
|
|
|
2 Aralık 2011; 22:01:04
|
|
|
ALLAH şifa versin ve yardımcınız olsun kardeşim. Keşke imkanım olsaydı da bu sorunu kökten çözseydim. Umarım mesajınız doğru yer ve kişilere ulaşır. Yavrunuzu ALLAH size bağışlasın inşallah.
"Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin: Hiç kimseyi aldatmayacaksın. Ülke için gerçek amaç ne ise, onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır, fakat sen buna karşı direneceksin. Önüne sonsuz engeller de yığacaklardır. Kendini büyük değil, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin." M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
fkcnr
İkinci el mesajı: 9
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 7 Aralık 2011; Şehir: Manisa, Salihli Durum: Forumda değil
|
|
|
11 Aralık 2011; 12:27:00
|
|
|
Allah acil şifalar versin yapabileceğim tek şey malasef hayır duası.. elimden gelse fazlasını yapmak isterdim..
icambel
İkinci el mesajı: 1
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 11 Aralık 2011; Şehir: Erzurum, Palandöken Durum: Forumda değil
|
|
|
11 Aralık 2011; 20:15:10
|
|
|
çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
cihanchn
İkinci el mesajı: 3
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 11 Ocak 2007; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
|
|
|
13 Aralık 2011; 14:01:02
|
|
|
Allah acil şifalar versin.
lodos_bt
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 16 Aralık 2011; Şehir: İzmir, Bayraklı Durum: Forumda değil
|
|
|
16 Aralık 2011; 22:46:53
|
|
|
çok çok büyük geçmişler olsun. Allah evladınza şifalar versin. Yaşadıklarınızı herhalde ben iyi bilen yoktur. Benim evladımda konjenital kalp hastasıydı. İlk ameliyatını 2 aylıkken oldu. Biz de o zaman nerden nasıl ve kiminle başlayacağımızı bilemedik. Orayı araştır, burayı araştır bir şekilde ACIIIbadem hastanesinde Tayyar Sarıoğlunun yanında bulduk. 2007 senesinde bile sadece 2 dakikalık görüşme için 200 TL ye yakın bir ücret istemişlerdi. Şunu söylemeliyim kendisi gerçekten büyük bir cerrah ve bundan dolayı da kendini iyi pazarlıyor. Neyse... ameliyatı Çamlıca Medicana da yapıldı ve Allah ondan bin kere razı olsun Sayın Prof.Dr. Mehmet Salih Bilal yaptı. Ben bu kadar vicdanlı bir tıp adamı görmedim. Bir de sığır damarından bahsedeyim. Buna tıpta kondüit deniliyor. Bilinen en iyi marka contegradır. Ama bir de Shellhigh marka vardır. fiyatı diğerine göre KAT KAT daha ucuzdur. Oğlumun ikinci ameliyatında cerrahımız canlı damar kullandı. Ege Üniversitesi Organ bankasından temin edildi. Ve 2009 yılında damar için 1500 TL. para ödemek zorunda kaldım. Yani bağışla gelen bir damar nasıl satılabiliyor. Para bir zarf içinde gözümün önünde kasaya konuldu ve herhangibir makbuz yada fatura verilmedi. İnannın konu evlad olunca insan hiçbir şey düşünmüyor. Ben evladımı kaybettim...NUR İÇİNDE YATSIN. Allah kimseyi evladı ile sınamasın... ÖMER BEY Oğlunuzla ilgi ihtiyaç duyduğunuzda Mehmet Hocaya da bir görünün derim.......saygılarımla.
|
|
21 Aralık 2011; 14:40:23
|
|
|
Dualarım sizinle Allah yar ve yardımcınız olsun. Acil şifalar.
mc_delta_te
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 24 Kasım 2010; Şehir: Afyonkarahisar,Şuhut Durum: Forumda değil
|
|
|
21 Aralık 2011; 18:12:27
|
|
|
Allah Yar ve Yardımcınız olsun..
|
|
21 Aralık 2011; 18:27:14
|
|
|
Allah acil şifalar versin, elimden geldiğince tandıklarıma iletip desteklerini isteyeceğim.
Alışveriş yaptıklarım ser_2004; pisina ; rehagüner; Mene; Orgeneral_ ; Papagan, Fuducuk (Hyundai Mini Müzik Seti); Tepe (Kitap),kachus (fan alındı): Bunlar sadece refenrans sistemi önceki hatırladıklarım :). Tüm referans olanlara teşekkürler ...
|
|
|
|
|
|
|
|
26 Aralık 2011; 0:55:41
|
|
|
Allah c.c Acil şifalar versin Geçmiş Olsun samimi bulduğum bir konu umarım çabuk iyileşir Yiğit saygılar.
nurmuhammed -Hp Compaq aldım &&& Plextor_ sapphire 5770 sattım && öztin - sistem ve 2tb hdd aldım &&& geforcemx - big typhoon fan aldım &&& chaos7-big typhon aldım %% yıldız- inwin kasa aldım %% to be continous...
|
|
|
The_Turq
İkinci el mesajı: 11
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 3 Aralık 2011; Şehir: İstanbul, Durum: Forumda değil
|
|
|
27 Aralık 2011; 3:00:07
|
|
|
geçmiş olsun küçük büyük miktar demeden ne gelirse elimizden yapmaya çalıştık...
|
|
|
29 Aralık 2011; 18:13:28
|
|
|
Allah Acil şifalar versin
yktrg
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 19 Mayıs 2006; Durum: Forumda değil
|
|
|
31 Aralık 2011; 21:17:10
|
|
|
allahtan acil şifalar ve bu zor durumunuz için cabır diliyorum abicim... inşallah sesini duyan, hali hatrı yerinde bi abimiz çıkarda en azından asgari ücretli part time veya seni zora sokmadan kazanabiileceğin bi iş verir... kafan daha rahat olur... benimde 2.5 yaşında oğlum var... allah kimseye vermesin ama biz bütün babalar senin sabrını gücünü gösterebilir zamanı gelirse... Yiğit sağlığına kavuştuya abicim gerisi de gelir hayırlısıyla... tekrar büyük geçmiş olsun...
|
|
1 Ocak 2012; 16:49:48
|
|
|
Allah yiğit kardeşimize acil şifalar versin.
|
|
|
1 Ocak 2012; 17:20:07
|
|
|
Bu özel hastanelere ALLAH(c.c.) düşürmesin nasıl bir paradır bu böyle arkadaş normal şartlar da insan nasıl öder nasıl altından kalkar böyle bir meblağnın. asgari ücret 700 lira bir ameliyat 41000 lira 6 yıl çalışmak gerekir bu para için asgari ücret ile yemden içmeden kuruşuna dokunmadan hemde. Bu nasıl adalettir bu nasıl düzendir böyle. Özel sağlık türkiye de resmen soygunculuktur. Neyse küçük kardeşimize ALLAH (c.c.) acil şifalar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.s.s -- 1 Ocak 2012; 17:20:33 >
İntel i7 2600k -- Noctua D14 cpu cooler -- Ocz Vertex 3 60 Gb.-- 2x4gb 1600Mhz corsair vengeance lp beyaz -- Msi p67 -gd65 -- -- corsair obsidian 800d -- Benq 2420hd 24" lcd -- seagate 1tb x2 sata raid 0 -- corsair tx 850w psu -- lg sata dvd rw vs vs [image]http://imgim.com/bim2.png[/image] BİM Fan Club
|
|
|
|
|
3 Ocak 2012; 10:30:00
|
|
|
Konuyu sitemin ana sayfasına ekledim. (umutzinciri) Çok aktif bir site değil ama 1 kişi görse kârdır. Allah tan acil şifalar diliyorum. İNŞALLAH KÜÇÜK YİĞİT ÇABUCAK SAĞLIĞINIA KAVUŞUR.
|
|
|
4 Ocak 2012; 18:38:02
|
|
|
Allah ödeme kolaylığı ve sabırlar versin...
|
|
4 Ocak 2012; 23:48:09
|
|
|
Allah acil şifalar versin... Sizde yeni sağlık yasası mağduru olmuşsunuz anlaşılan... Allah bi kapı açar hayırlısıyla elbet...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stafilokok -- 4 Ocak 2012; 23:50:49 >
oardicli
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 29 Haziran 2005; Şehir: Ankara,Sincan Durum: Forumda değil
|
|
|
|
|
otorite54
İkinci el mesajı: 4
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 8 Eylül 2010; Şehir: Malatya, Merkez Durum: Forumda değil
|
|
|
12 Ocak 2012; 16:27:42
|
|
|
çok geçmiş olsun diyorum size allah kimseyi bu şekilde zor imtihanlara sokmasın. yardım edenleride tebrik ederim. rabbim tüm çocukları korusun inşallah.
mcyenikoylu
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 6 Haziran 2007; Şehir: İstanbul,Büyükçekmece Durum: Forumda değil
|
|
|
16 Ocak 2012; 1:14:51
|
|
|
geçmiş olsun. allah sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin.
|
|
18 Ocak 2012; 10:21:24
|
|
|
Acil şifalar abicim ne desek boş Allah'ın yardımı yanınızda olsun. ayrıca arkadaşlar imzamıza yazalım 1 kişi de görse yeterli, bu konuya yazanlar görür umarım gereğini yapar.
|
|
|
18 Ocak 2012; 10:35:55
|
|
|
Çok geçmiş olsun hocam ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH..
|
|
23 Ocak 2012; 23:27:52
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: FRAGILE Acil şifalar abicim ne desek boş Allah'ın yardımı yanınızda olsun. ayrıca arkadaşlar imzamıza yazalım 1 kişi de görse yeterli, bu konuya yazanlar görür umarım gereğini yapar. Nerden nereye...Bütün gün kulaklık ararken sizin pc161 incelemenize denk geldim , ordan imzanızdan bu konuyu buldum , paypal da 2 aydır aktarmaya üşendiğim bir miktar paramı da bu vesileyle bağışladım.İnşallah en kısa sürede iyileşir yiğit
|
|
23 Ocak 2012; 23:49:22
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers quote:
Orijinalden alıntı: FRAGILE Acil şifalar abicim ne desek boş Allah'ın yardımı yanınızda olsun. ayrıca arkadaşlar imzamıza yazalım 1 kişi de görse yeterli, bu konuya yazanlar görür umarım gereğini yapar. Nerden nereye...Bütün gün kulaklık ararken sizin pc161 incelemenize denk geldim , ordan imzanızdan bu konuyu buldum , paypal da 2 aydır aktarmaya üşendiğim bir miktar paramı da bu vesileyle bağışladım.İnşallah en kısa sürede iyileşir yiğit ne güzel hocam, Allah razı olsun sizden dikkate alıp girip ve üstüne üstlük yardım da ettiğiniz icin teşekkür ederim
|
|
|
26 Ocak 2012; 21:30:02
|
|
|
up yukarı..
|
|
28 Ocak 2012; 1:40:41
|
|
|
|
Konuyu yeni gördüm maaşı alınca bende ödeme geçeceğim hocam allah acil şifalar versin.
|
|
|
|
|
31 Ocak 2012; 19:29:53
|
|
|
Hocam elimden geldiğince gönderdim ben de
|| okko || odrin34 || [ReaLityWorLd] || erginates || aktifnet || erginates || dEpEchEmodE || jeandan Type-R || AMFİBİ || X-Force || d_darko || showstopper41 || EthemTreX || tworule || necoinside || C-TİMİ || ACND || pLayer || e_cool || arg-ist || zed ||
|
|
|
muzombo
İkinci el mesajı: 31
Referansları
(0)
Durum: Forumda değil
|
|
|
31 Ocak 2012; 20:39:24
|
|
|
takip
|
|
3 Şubat 2012; 14:08:10
|
|
|
yukarı
LeGeND_LeGeNDaRy
İkinci el mesajı: 171
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 5 Aralık 2007; Şehir: İstanbul,Beylikdüzü Durum: Forumda değil
|
|
|
6 Şubat 2012; 23:18:30
|
|
|
üstad allah acil şifalar versin. maaş bu ay yeni yılın ilk maaşı diye geç yatıyor. yatsın bende elimden geldiğince bir miktar göndereceğim. iletişime geçerim sizinle. allah yardımcınız olsun
Alışveriş Yaptıklarım: heady, öztin, vgulgec, alia58, Akay KLC, nadir, righteous@, bugra34 E7400 @ 3833 MHz vCore: 1.392 Def: 2800 Mhz with Sunbeam Core Contact Freezer Team Xtreem New Dark Edition 4GB (4x1) @973 MHz DDR2 Dual Kit Voltaj: 2.0v Timing 5-5-5-15 Def: 800 Mhz DRAM:FSB-16:12 LG 226 WTQ 22' | ASUS P5Q PRO Samsung 320GB HD322HJ | MAXTOR 500 GB STM3500320AS | Seagate 160 GB ST3160815AS | WD 500 GB WD5000AAJ | WD 1,5 TB MyBook 1110 Asus ENGTS250 512 MB | Cooler Master CM 690 | Cooler Master 460Watt PSU | Creative 5200 5+1 Ses Sistemi
|
|
|
scorsski
İkinci el mesajı: 12
Referansları
(0)
Katılım zamanı: 3 Şubat 2012; Şehir: İstanbul, Bahçelievler Durum: Forumda değil
|
|
|
8 Şubat 2012; 13:42:26
|
|
|
Allah acil şifalar versin.
|
|
9 Şubat 2012; 2:51:29
|
|
|
Allah yardımcınız olsun..hayatta herkesin başına her an her şey gelebilir..İnşallah en kısa zamanda tamamen sağlığına kavuşur..gerisi çok da önemli değil..sağlık olsun da, para bir şekilde bulunur..ziraat bankası hesabınıza bir miktar gönderdim..keşke durumum iyi olsa ve öğrenci olmasam da çok daha fazla gönderebilsem....herkese sağlıklı günler diliyorum.......
I5 2500K 4.9ghz *7/24* (1.34v.) >(THERMALRIGHT SILVER ARROW)< /MSI P67A-C45 /GIGABYTE GTX460 (850/1050@1.012v.) /G.SKILL RIPJAWS 2*4GB 1600mhz cl8 (1.55v.) /SEGATE 500GB 32MB /Auzen X-Plosion 7.1 /COUGER 700CM PSU /CM COSMOS S /PHILIPS 22" 220XW8FB /LOGİTECH G9x@MX-AİR /LOGİTECH G15 /SUNBEAM RHEOBUS EXTREME 6'LI /PHILIPS MMS 430..
|
|
|
|
|
|