Şimdi Ara

Dizele de İndirim Geliyor. Hadi İyisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.mebhaberleri.com/motorine-buyuk-indirim/1391/
    Yakıt almayın bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız aldığınız benzinin oktanı normalden az olacağı için aracınız eskisi gibi performanslı olmayacak. Ethanol oranı düştüğü için bir indirim geliyor.

Şu corona belasından kurtulalım, kimse işinden olmasın, ekonomi normale hemen dönsün de dizele indirim gelmese de olur.( Dizel kullanıcısıyım)
    Hadi iyisiniz yazarak yanlis bi dusunce icersindesin benzin düştü benzindiler sevindi dizel ucuzken dizelciler memnundu halbuki
    2 liraya mazot 2 liraya benzin satılması lazimken insanlarin böyle ben daha az yakiyorum gibi konuşmaları çok üzücü
    7 liradan 5.25 lere düştü benzin insanlar seviniyor lakin sorgulamiyor niye 5.25 lik benzinden 2.5 lira vergi aliniyor diye
  • şaka maka benzin artık daha ucuz. Mazota da 70-80 kuruş indirim gelir diye beklerken 26 kuruş geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr0742

şaka maka benzin artık daha ucuz. Mazota da 70-80 kuruş indirim gelir diye beklerken 26 kuruş geldi.
    ben de buna yakın indirim bekliyordum. fos çıktı. benzinciler bayram eder artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizelin yasaklanmasi lazım

• Mazotu 4.84 den alıyorum,bu indirimle 4.58 civarına düşmüş olacak.
  • sfzb67 kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG'cilerin gözü hala yaşlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fueb

O nasıl oluyor hocam :)
    İndirimli mazot satan lükss petrolden alıyorum,gelen indirimleride hemen yansıtıyor hatta 1-2 krş daha fazla indirim yapıyor.
  • Valla güzel bir haber şüphesiz.Fakat bir yere gidip gezemediğimiz için araba evde yatıyor ancak.

• Mazot 5.74 hala

• Sarıgazi Class 5.49 dan satarken ilk indirimle 5.19 a düştü. Yarın 4.85-4.90 yapar artık. Göztepe biraz daha yüksek olabilir.
    Ben şehir içinde sürekli Class (Göztepe ve Sarıgazi) şehir dışında ise Class ve Maspet'ten alırım. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Antalya ve Samsun yollarında 4.50 ye kadar da bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 18 Mart 2020; 11:40:19 >
  • 100 liralik alsan 5 lira oynayacak beklesem ne beklemesem ne

1 lira indirim gelmesi lazimdi haram zikkim olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhan Hoca

Sarıgazi Class 5.49 dan satarken ilk indirimle 5.19 a düştü. Yarın 4.85-4.90 yapar artık. Göztepe biraz daha yüksek olabilir.
    Ben şehir içinde sürekli Class (Göztepe ve Sarıgazi) şehir dışında ise Class ve Maspet'ten alırım. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Antalya ve Samsun yollarında 4.50 ye kadar da bulunabilir.
    Sarıgazi merkezde GO var orda da uygun baya bide az yukarda aytemiz var. Ondada fiyatlar uygun oluyo. Ben hep opetten alıyodum. Son sefer bi aytemizde denk geldim yarım depo aldım. Yakıt sanki 0.1-0.2 lt artış gösterdi. Herkes opetin az yaktırdığı konusunda hemfikir zaten. Ama bu kadar ufak bi artışta çok dert değil. Bundan sora yarım depo ucuz mazot, yarım depoda opet veya shellden yakıt alıp karışık kullanıcam. Multijet zaten 10 numara yağ atsan onu bile yakar.

• Dizeli bilemem ama Benzin resmen bedava oldu.

Bu gece de 24 kuruş indirim varmış gene

Yakında bedava dagitacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La olm LPG ye niye indirim gelmiyor

• onur1301 kullanıcısına yanıt
    Evet o da petrol türevi değil mi ?

• Brent 60 dolardı 28 dolara düştü..simdi bu indirim hangi vicdana sığar..Bu milleti Allaha havale ediyorum insallah tez zamanda aklı basina gelir

• Dizel kullanımının azalması için bunun sürekli olması lazım.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Yalnız aldığınız benzinin oktanı normalden az olacağı için aracınız eskisi gibi performanslı olmayacak. Ethanol oranı düştüğü için bir indirim geliyor.

Şu corona belasından kurtulalım, kimse işinden olmasın, ekonomi normale hemen dönsün de dizele indirim gelmese de olur.( Dizel kullanıcısıyım)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.