|
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum araç 2017 polo 1.4 TDI. Dpf'i tıkalı mıdır bilmiyorum ama araçta özellikle ilk kalkışta hantallık var mı var. Direkt 2.viteste kalkıyor bundan dolayı da olabilir. Şimdi dizel araçlarda düşük devirde kullanımda dpf doluyorsa bu araçlar neden dsg otomotik şanzıman? Dsg zaten 2 bin devri görür görmez vites büyültüyor bunun adı da yakıt tasarrufu oluyor. Bazen direkt sport moda alıyorum veya manuelde kullanıyorum bir müddet. Ama normalde 2 bin deviri görür görmez vites büyültüyor. E bu şekilde dolması normal? Ayrıca hiç manuel viteste yaklaşık yarım saatte 3 bin devirde de gitmedim temizlik için. Birde ben aracı 2.el olarak 148 binde iken almıştım. dpf temizliği falan da yapıldığını zannetmiyorum. Birde çok çok nadir durumlarda araç hata uyarı mesajı veriyor. Park konumuna alın araçtan inin gibisinden bir mesaj. 2 senedir umursamıyorum ama inşallah tehlikeli bir durum yoktur ortada veya aracın beyninde elektronik olarak kayıtta kalmışta olabilir. Aslında benzinli alsam daha iyi olurdu. Senede 6 bin km yapıyorum maksimum. Hafta içi yerinden kımıldatmıyorum günlerce. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı