Megane direksiyon tak sesi
Merhaba 2 aylık megane daha 2bin km de direksiyon çevirirken ses gelmeye başladı. 5. Servise gidişimde direksiyon kutusunu değişmeye karar verip değiştiler ama ses düzelmedi aynen devam ediyor. Çözemeyince çamura yatıp bu ses normal çalışma sesi yapacak birşey yok dediler. Bu sesi neden yapar?
Kuga ecoboost nasıl bilirsiniz?
Selamlar araç değiştirme düşüncem var. Kuga 2023 model 1.5 ecoboost çok beğeniyorum. Fakat 3 silindir olması ve yalıt konusunda çekincelerim var. 8-9 litreler şehir içi kabulum ama 12 13 diyenler var. St paket olarak 1900 civarı fiyatları..
Diğer seçeneklerim sıfır icon megane(1850-1900tl( veya octavia 1.5 tsi (2milyon tl ama boş paket).. değerlendirmeleri bekliyorum.
Fren hidrolik kapağı
Arkadaşlar geçen hafta periyodik bakımda fren hidroliğide değişti. Bugün yıkarken kaputu açtım şu kapağı iyi sıkmışlar mı diye bakim dedim hafif asıldım sıkmak için tık etti gevşedi. Tekrar çıkarıp taktım sıktım yine bi yerden sonra tık ediyor gevşiyor en son sıktım tık demeden bıraktım.. normalde bunu asıldıkça iyice sıkışması gerekmez mi yalama gibi olmuş kapak mı bozuk acaba
Aydınlatmayı nasıl güçlendirebilirim?
Merhaba aracım 2022 megane 4 mercekli far mevcut aydınlatması vasat bu sebeple önce led far düşündüm ama araştırdığımda çeşitli sorunlar gördüm özellikle makyajlı versiyonda kesme ve tirreme gibi sorunlar varmış. Vr pro diye bir marka için kesmez dediler ama çokta güvenemedim.
Kaliteli bir halojenle durumu kurtarırmıyız? Night breaker veya xtreme vision onlarında fiyatı bin tl civarına gelmiş?
Oto alarmı tavsiyesi
|
Erzurum kapalı uzun süreli otopark
|
Jimny Kapı hoparlörü değişimi
|
Pleksi plakalık montajı
|
Focus- astra-corolla hangisi?
|
Astra j- focus3
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 696
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 323)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 286 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
1